Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Συνάντηση Παπανδρέου στη Βουλή με Μπόμπολα και Ψυχάρη

ΘΑ ΔΕΙ ΒΑΡΔΗ - ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΝΤΙΑΡΧΕΣ
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό και ο πρωθυπουργός επιχειρεί να τις διαχειριστεί όχι μόνο με συναντήσεις κορυφής με τον Πρόεδρο της Δημοκρατιας και τους πολιτικούς αρχηγούς. Ο κ. Παπανδρέου αυτήν την ώρα έχει συνάντηση στο γραφείο του με τους κκ Σταύρο Ψυχάρη, Φώτη Μπόμπολα παρουσία του Ηλία Μόσιαλου στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει για ένα σχήμα κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

Ένα 24ωρο πριν από την συνάντηση του με τον Προεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρα ο πρωθυπουργός ενημερώνει για την κρισιμότητα της κατάστασης κορυφαίους εκδοτικούς και επιχειρηματικούς παράγοντες του τόπου ζητώντας προφανώς την στήριξη τους στο εγχείρημα. Η συζητηση του ΓΑΠ με τους κκ Μπόμπολα και Ψυχάρη...
επικεντρώνεται στις πιεσεις που δεχεται απο το εξωτερικο η κυβερνηση ενοψει της συνοδου κορυφης της 23ης Οκτωβριου. Μέσα στα επομενα 24ωρα αναμενεται να δει τον μεγαλομέτοχο του MEGA Βαρδή Βαρδινογιάννη, τον προεδρο του Aντ1, Μινωα Κυριακου, και αλλους σημαινοντες παραγοντες στον χωρο των ΜΜΕ.
Από iefimerida


Σειρά επαφών Παπανδρέου με εκδότες και ιδιοκτήτες ΜΜΕ
Ενόψει των κρίσιμων εξελίξεων
Η στάση των μέσων ενημέρωσης το διάστημα που ακολουθεί, οπότε και θα κριθούν τα πάντα αναφορικά με την διαχείριση της ελληνικής κρίσης χρέους, είναι εξόχως κρίσιμη. Γι’ αυτό ο πρωθυπουργός εγκαινίασε από το βράδυ της Δευτέρας κύκλο επαφών με τους εκδότες και τους ιδιοκτήτες ραδιοτηλεοπτικών μέσων.

Στο γραφείο του στη Βουλή βρέθηκαν οι κ.κ. Ψυχάρης, Βαρδινογιάννης, Μπόμπολας, στον έλεγχο των οποίων βρίσκεται ο τηλεοπτικός σταθμός ΜΕΓΚΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Παπανδρέου έθεσε τους μετόχους του μεγάλου καναλιού αντιμέτωπους με τις ευθύνες τους στη διαπαιδαγώγηση της κοινής γνώμης, επισημαίνοντας ότι δεν είναι δυνατόν να πριμοδοτούνται συμπεριφορές που οδηγούν την Ελλάδα εκτός της ζώνης του ευρώ. Αντίστοιχες θα είναι οι επισημάνσεις του πρωθυπουργού και στα ραντεβού με τους υπόλοιπους εκδότες που θα ακολουθήσουν

 
http://greki-gr.blogspot.com/2011/10/blog-post_9120.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters