Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Μυστική επίσκεψη του επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ στην Τουρκία

Ο James Clapper, επικεφαλής της DNI, της υπηρεσίας που συντονίζει τις 16 ξεχωριστές υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ, αναμένεται να επισκεφθεί την Άγκυρα, όπου θα έχει επαφές με υψηλόβαθμους αξιωματούχους της ΜΙΤ, του υπουργείου εσωτερικών και άλλων φορέων της κυβέρνησης και του τουρκικού κράτους.
Η επίσκεψη του Αμερικανού αξιωματούχου στην Άγκυρα, που κρατείται μυστική, σχετίζεται με την αύξηση της ένοπλης δραστηριότητας του ΡΚΚ με έδρα το Βόρειο Ιράκ, αλλά και με τις εξελίξεις σε διάφορες χώρες της περιοχής, κυρίως στη Συρία.
Με βάση δημοσίευμα της Tolga Şardan στην εφημερίδα Milliyet, ο Clapper, που είναι ένα από τα πιο έμπιστα πρόσωπα του Ομπάμα, θα βρίσκεται στην Άγκυρα στις αρχές της εβδομάδος.
Ενώ οι αμερικανικές αρχές δεν έχουν δώσει καμία πληροφορία για την επίσκεψη, σύμφωνα με την Τολγκά Σαρντάν, οικοδεσπότης του υψηλού επισκέπτη θα είναι η τουρκική υπηρεσία πληροφορίών ΜΙΤ.
Η επίσκεψη του Clapper είναι πιθανόν να σχετίζεται με τα ανταλλάγματα που ζήτησε και έλαβε η Τουρκία για να αποδεχτεί την εγκατάσταση του ραντάρ της αντιπυραυλικής ασπίδας στο έδαφός της. Ανάμεσα στα ανταλλάγματα αυτά συγκαταλέγεται η βοήθεια των ΗΠΑ στην εξουδετέρωση του ΡΚΚ και η παραχώρηση των μη επανδρωμένων αεροσκαφών Predator, σε αντικατάσταση των Heron, που αντιμετωπίζουν "λειτουργικά προβλήματα", που σχετίζονται με την ένταση στις σχέσεις Τουρκίας - Ισραήλ.
Πηγή

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/09/blog-post_2695.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters