Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη

thumb
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ την Πέμπτη, 24 Μαρτίου, το… επετειακό «ΠΟΝΤΙΚΙ» με ένα πρωτοσέλιδο που… τα λέει όλα και μας συνδέει με το ηρωικό παρελθόν μας και το αβέβαιο μέλλον μας…
ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ και στην κυβέρνηση και ειδικότερα στο υπουργείο Οικονομικών. Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου αναζητά την… Ιθάκη του, αλλά απ΄ ότι φαίνεται δεν πρόκειται να τη γλιτώσει ούτε από τους Κύκλωπες ούτε από τους Λαιστρυγόνες… Είναι φαίνεται η «αυγή της Οδύσσειας» του (Σελ. 4,10-11)
ΕΥΡΩΣΥΝΟΔΟΣ: Ξεκινά σήμερα η σύνοδος κορυφής και ο πρωθυπουργός σπεύδει στη Μέρκελ με δώρα (πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων) αλλά αυτή το παίζει δύσκολη και ζητάει όλο και κάτι παραπάνω. Ταυτόχρονα το ΔΝΤ, με έκθεσή του, προειδοποιεί ότι το ξεπούλημα πάει… άπατο. (Σελ. 5, 16-17)
ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Τα μεγάλα κοράκια των αγορών γυροφέρνουν το πτώμα της ελληνικής οικονομίας και κάποιοι μάστορες της τραπεζικής κερδοσκοπίας, όπως η Morgan Stanley, έχουν βάλει στο μάτι ελληνικά πιστωτικά ιδρύματα. (Σελ. 15)
ΛΙΒΥΗ: Πίσω από τη σκόνη των βομβαρδισμών εξελίσσεται η άγρια σύγκρουση συμφερόντων για τον ενεργειακό πλούτο της χώρας. Διαβάστε πώς τα καρτέλ εκτός από τον Καντάφι προσπαθούν να εξοντώσουν και τα κινεζικά συμφέροντα. (Σελ. 18-19)
ΜΠΑΧΑΛΟ!: Το «κίνημα» της φάπας ή του γιαουρτιού φαίνεται πως προκαλεί έντονη συζήτηση και συρράξεις μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων. Η εξήγηση ωστόσο μπορεί να είναι απλή: Κάποιοι ίσως το χρειάζονται το γιαούρτι τους… (Σελ.22-23)
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art». Η Ελένη Καραΐνδρου μιλάει για την έκδοση-ντοκουμέντο της μουσικής που έγραψε για 22 παραστάσεις και για τους νέους που αντιστέκονται στη διαφθορά του συστήματος σε έναν αγώνα που είναι γι' αυτούς ζήτημα ζωής και θανάτου.
Ακόμη: Τα ερωτήματα για τα θεατρικά βραβεία Χορν και Μερκούρη, η εμφάνιση του Εμίρ Κουστουρίτσα και της ορχήστρας του στην Ελλάδα και η Μαρίνα Ασλάνογλου στον τραγικό μονόλογο 
«Τζόρνταν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters