Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! ! !

Τούτες τις ώρες της θλίψης για την κατάντια του ελληνισμού μου έρχεται στο μυαλό η κουβέντα ενός γέρου γεωργού κάποιου χωριού της Ηλείας, τότε που κατακάψανε την Ελλάδα οι κάθε λογής ΟΥΤΙΔΑΝΟΙ για να εξυπηρετήσουν τους άνομους σκοπούς τους. Είπε ο γέρων: «Μόλις έφτασε η φωτιά στο χωριό, τρέξαμε όλοι μαζί με ξινάρια, τις τσάπες και ό,τι βρήκαμε μπροστά μας και αρχίζαμε να σώζουμε ένα ένα τα σπίτια μας. Άλλοι προτίμησαν να μην μας ακολουθήσουν και προσπάθησαν να σώσουν μόνοι τους τα σπίτια τους. Αυτουνών τα....
σπίτια ΚΑΪΚΑΝΕ τελείως γιατί δεν ακολούθησαν το χωριό στη προσπάθεια που κάναμε.»
Αυτό ακριβώς συμβαίνει και σήμερα. Δεν ενωθήκαμε να σβήσουμε τη φωτιά που κατακαίει την Ελλάδα σήμερα με τις κυβερνητικές δωσίλογες ΟΔΑΛΙΣΚΕΣ των εχθρών του ΕΘΝΟΥΣ. Τα κοράκια κράζουν πάνω από τα κεφάλια των Ελλήνων και εμείς ο καθ’ ένας χωριστά κοιτάει να σώσει το τομάρι του. Καιρό τώρα φωνάζω και η φωνή μου του χθες έχει γίνει ΟΥΡΛΙΑΧΤΟ. ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ ΠΟΥ ΚΑΓΧΑΖΕΙ. ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ. ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΓΧΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΙΜΩΓΗ. ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
ΕΝΩΘΕΙΤΕ!!! ΕΝΩΘΕΙΤΕ!!! ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ…..

Οδυσσέας Τηλιγάδας
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/03/blog-post_4931.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters