Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ...ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ!!!

Καταχρεωμένα είναι τα δύο μεγάλα κόμματα που έχουν κυβερνήσει τον τόπο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής, το ΠΑΣΟΚ έχει χρέη στις τράπεζες που αγγίζει τα 111 εκ. ευρώ και η ΝΔ έχει χρέος πάνω από 120 εκ. ευρώ.
Αναλυτικά, το ΠΑΣΟΚ είχε έσοδα 65 εκ. ευρώ το 2010. Από αυτά τα 19,8 εκ. ήρθαν από την κρατική επιχορήγηση και τα 40 από δάνεια. Γύρω στα 33 εκ. χρησιμοποιήθηκαν για να γίνει αναχρηματοδότηση παλαιών δανείων, ενώ η δαπάνη για τους .....
τόκους 6,49 εκ. ευρώ.
Η ΝΔ είχε έσοδα 18,7 εκ. ευρώ, με τα 15 εκ. να προέρχονται από την κρατική επιχορήγηση και λειτουργικές δαπάνες άνω των 40 εκ. ευρώ που καλύφθηκαν με δανεισμό 25 εκ. ευρώ. Πλήρωσε για τόκους 6,4 εκ. ευρω. Σύμφωνα με γνωρίζοντες το 50 με 60% των εσόδων και στα δύο κόμματα πηγαίνει στην εξυπηρέτηση των δανείων.
Το αποτέλεσμα είναι ότι σήμερα, που έχει περικοπεί και η κρατική επιχορήγηση, έχει πέσει “μαχαίρι” σε πάρκινγκ, κινητά, χαρτική ύλη, έξοδα περιοδειών κ.α. Όσο για τους εργαζόμενους, όπως αναφέρει η εφημερίδα, το ΠΑΣΟΚ -κυβέρνηση γαρ- μετακίνησε υπαλλήλους του σε συμβάσεις του Δημοσίου. Η ΝΔ έκανε 60 απολύσεις, δηλαδή έδιωξε περίπου το 18% των υπαλλήλων.

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/03/blog-post_6674.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters