Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Ανακοίνωση: Τι έγινε στα Χανιά κατά την Παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Ατυχή προσπάθεια «καπελώματος» της πορείας από το ΛΑΟΣ Χανίων

Οι πληροφορίες έλεγαν ότι οι 300 λαθρομετανάστες της Υπατίας μαζί με αναρχοαριστεριστές επρόκειτο να «παρελάσουν» και να δημιουργήσουν τα γνωστά έκτροπα κατά των παρελάσεων, στην παρέλαση για την....
25η Μαρτίου στα Χανιά. Έτσι το κλίμα πριν την παρέλαση ήταν τεταμένο (το θέμα είχε πάρει διαστάσεις από τον τοπικό τύπο). Αρκετά νωρίτερα και παραδίπλα από την εξέδρα των «επισήμων» στάθηκε το μπλοκ της νεολαίας Χανίων Χρυσής Αυγής. Σύντομα πολλοί έλληνες πατριώτες και ανένταχτες «παρέες» πλησίασαν το σημείο. Λίγο αργότερα στο σημείο ήρθαν και πολλοί Χανιώτες φοιτητές που ανήκουν στην Χρυσή Αυγή οι οποίοι σπουδάζουν σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο. Αρχικά οι νεαροί Χρυσαυγίτες ήταν περίπου 20-25 άτομα (κοντά στο σημείο αλλά ξεχωριστά ήταν και πολλοί μεγαλύτεροι σε ηλικία Χρυσαυγίτες οι οποίοι ήταν με τις οικογένειες τους). Έτσι σύντομα οι Χρυσαυγίτες ήταν περισσότεροι από 50-60. Άλλοι τόσοι πατριώτες (απλές ανένταχτες παρέες και περαστικοί που ακλούθησαν ενώθηκαν σε μια πορεία πάνω από 100 άτομα. Ουδεμία προσπάθεια πολιτικού «καπελώματος» δεν έγινε από την Χρυσή Αυγή. Το ΛΑΟΣ Χανίων έβγαλε ανακοίνωση προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί το γεγονός, την ώρα που δεν είχε ουδεμία παρουσία στον χώρο. Όπως ήταν αναμενόμενο ουδείς «απεργός πείνας» και ουδείς… αλληλέγγυος δεν εμφανίστηκε. Περισσότεροι από 100 εθνικιστές παρέλασαν φωνάζοντας «αναρχικοί και μπολσεβίκοι αυτή η γη δεν σας ανήκει» και συνθήματα υπέρ του Έθνους μας.

http://xa-kriti.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters