Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

κ.ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΕΙΣΘΕ ΨΕΥΤΗΣ! ΕΙΠΑΤΕ ΠΑΛΙ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΑΝΤΑΦΙ. ΜΕΧΡΙ ΜΑΡΤΙΟ 2011 Ο.Κ.; ΔEITE BINTEO


Παπανδρέου:ΔΕΝ ήξερα ότι ήμουν μέλος του "ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΑΝΤΑΦΙ" ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΜΑΘΑ (Μάρτιος 2011) ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑ!!

Όπως διευκρίνισε, «αυτοί χρησιμοποιούσαν το όνομά του», χωρίς ποτέ ο ίδιος να έχει δώσει συγκατάθεσή του.

Αναρτήθηκε από τον Ιωάν. Παρίσης
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ, ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου παραιτήθηκε τις προηγούμενες
ημέρες, εν μέσω των τραγικών γεγονότων στη Λιβύη, από το Διοικητικό Συμβούλιο του Διεθνούς Ιδρύματος Καντάφι. Gaddafi International Charity and Development Foundation (GICDF)
Είναι γνωστό ότι ο κ. Παπανδρέου είχε γίνει μέλος του ιδρύματος του Λίβυου ηγέτη τον Ιούνιο του 2009 (GICDF Trustees Council Welcomes New Members). Το ίδρυμα Καντάφι είναι διεθνής μη κυβερνητική οργάνωση με πρόεδρο τον πρωτότοκο γιο του Saif Al Islam Al Gaddafi.
Στην ιστοσελίδα του ιδρύματος διαβάζουμε ότι κατά το τελευταίο Δ.Σ. στις 14-15 Δεκεμβρίου 2010, στο Λονδίνο, απουσίαζαν ο Τζούλιο Αντρεότι, πρ. Πρωθυπουργός της Ιταλίας για λόγους υγείας, και ο Γεώργιος Παπανδρέου, Πρωθυπουργός της Ελλάδος λόγω υπηρεσιακών καθηκόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters