Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Ντροπή: Η κυβέρνηση με έκτακτο νόμο απαλλάσσει από ποινικές ευθύνες για την καταστροφή της χώρας τους «ειδικούς» και μη!

Τροπολογία με την οποία απαλλάσσονται από τις ποινικές ευθύνες τα μέλη των επιτροπών των «ειδικών», αλλά και των κυβερνητικών στελεχών, για τις αποφάσεις τους που οδήγησαν στην οικονομική και υγειονομική καταστροφή της χώρας, κατέθεσε η κυβέρνηση στη Βουλή!

Με την τροπολογία θα υπάρχει πλήρης απαλλαγή κάθε ευθύνης των μελών της επιτροπής των λοιμωξιολόγων για κάθε απόφαση που έχουν λάβει και μάλιστα με αναδρομική ισχύ, ενώ απαλλάσσονται ακόμα και από την υποχρέωση να καταθέσουν σε δικαστήριο, αν κληθούν ως μάρτυρες! Και όλα αυτά με αναδρομική ισχύ!


Φαίνεται ότι η αποκάλυψη των πρακτικών έχει δημιουργήσει πολλούς τριγμούς και η πλήρης αποκάλυψη αυτών θα επιφέρει μεγάλους τριγμούς στην κυβέρνηση.

Να σημειώσουμε ότι η πρώτη από τις επιτροπές για τις οποίες θεσπίζεται το ακαταδίωκτο, δεν είναι συμβουλευτική επιτροπή επιστημόνων, όπως η δεύτερη των προβλέψεων, αλλά κυβερνητικό όργανο (γ.γ. υπουργείου Υγείας, διοικητής ΕΟΔΥ, διοικητής ΕΚΑΒ κλπ.)!

Δηλαδή δύο γενικοί γραμματείς του υπουργείου Υγείας, μέλη της πολιτικής ηγεσίας (Κωτσιόπουλος - Πρεζεράκος), ο διοικητής ΕΟΔΥ (Αρκουμανέας) κι ο διοικητής ΕΚΑΒ - ΕΚΕΠΥ (Παπαευσταθίου) που δεν καλύπτονται από νόμο περί ευθύνης υπουργών ή βουλευτική ασυλία, εξασφαλίζουν ακαταδίωκτο για αποφάσεις κι όχι για «γνώμες» αφού είναι κυβερνητικά στελέχη με εκτελεστική αρμοδιότητα.


Έτσι σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση της ρύθμισης αναφέρεται:

«Τέλος προβλέπεται η απαλλαγή των μελών της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του covid 19 της επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από λοιμογόνους Παράγοντες και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών από οποιαδήποτε ευθύνη για γνώμη που διατύπωσαν, ή για ψήφο που έδωσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους στο πλαίσιο της λειτουργίας της οικείας Επιτροπής και δεν διώκονται ποινικά για τα ανωτέρω παρά μόνο για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμησης ή εξύβρισης».

Πρόκειται για πρωτοφανή νομική κάλυψη των ανθρώπων που με τις αποφάσεις τους ή τις εισηγήσεις τους, έκριναν την πορεία της χώρας και προκάλεσαν χιλιάδες νεκρούς με το μόνιμο lockdown, το κλείδωμα μέσα στα σπίτια τους και βέβαια την οικονομική καταστροφή που προκάλεσαν.

Ουσιαστικά βέβαια, η κυβέρνηση απαλλάσσει τον εαυτό της: Αυτή τους επέλεξε, αυτή τους κάλυπτε και αυτή βρισκόταν πίσω από τις αποφάσεις τους.

Δείτε την τροπολογία στο επίμαχο σημείο:







https://www.pronews.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters