Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

4 – 14 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ-60 – 70% των νέων κρουσμάτων και θανάτων C0VID είναι εμβολιασμένοι.

ΜΙΑ ΔΥΣΟΙΩΝΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ…

4 – 14 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ

Κοινοποιεί ο Γεωκών
Αντικαθιστώντας τον Θεό με την Ιατρική (εμβόλια)…
(Natural News) Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης (MIT) προειδοποιούν ότι η τεχνολογία RNA (mRNA που χρησιμοποιείται στα εμβόλια(Covid-19) έχει τη δυνατότητα να αλλάζει για πάντα το γονιδιωματικό DNA, καθιστώντας τα πιο ευαίσθητα σε ασθένειες και θάνατο.
Ο βιοχημικός και ο μοριακός βιολόγος Doug Corrigan, PhD, και η ομάδα του λένε ότι τα «εμβόλια» mRNA μπορεί να αλλάζουν μόνιμα το ανθρώπινο DNA μέσω της αντίστροφης μεταγραφής.
Το εμβολιο από την Pfizer-BioNTech ή τη Moderna είναι μια συνταγή για μόνιμες, αλλαγές στη ζωή του DNA που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε θάνατο…πηγές για αυτό το άρθρο: ChildrensHealthDefense.org…Science.news
Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε , ότι με το εμβολιο COVID-19, το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου κινδυνεύει, και δεν υπάρχει τρόπος να αναιρέσουμε τη ζημιά. 
 Όσοι έχουν βάλει τα εμβόλια έχει πλέον καταστραφεί η ζωή τους, και ακόμη και αν μάθουν αργότερα την αλήθεια σχετικά με τις συνέπειες, δεν υπάρχει θεραπεία, συμπλήρωμα ή τεχνολογία που να μπορεί να επαναφέρει το σώμα τους σε κατάσταση προ-εμβολιασμού.
Έχουν υπογράψει ακούσια τα δικά τους ένταλμα θανάτου.

Πόσα εκατομμύρια θα πεθάνουν από το εμβόλιο για τα επόμενα 2-3 χρόνια; Τι θα συμβεί στην κοινωνία όταν αρχίσει τότε το κύμα του θανάτου; Επίσης πρέπει να γνωρίζουμε ότι εκατομμύρια άτομα θα γίνουν στείρα (τόσο άνδρες όσο και γυναίκες).
Οι παγκοσμιοποιητές δημιούργησαν το covid-19 ένα βιολογικό όπλο και το κυκλοφόρησαν στον κόσμο ακριβώς για να πιέσουν υποχρεωτικά τον εμβολιασμό, είναι όλα σκόπιμα σχεδιασμένα για να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό.
(Natural News) Ένας ειδικός φυσικός-πυρηνικός καρδιολόγος, Ο Δρ Richard Fleming προειδοποιεί για τους κινδύνους των πειραματικών εμβολίων, έχει μελετήσει διεξοδικά τις κλινικές δοκιμές για τα πειραματικά covid εμβόλια και κατανοεί την απάτη πίσω από τις κλινικές δοκιμές και τις εκστρατείες μάρκετινγκ εμβολίων. 
Ο Δρ Fleming προειδοποιεί ότι τα εμβόλια δεν έχουν αποδειχθεί ποτέ αποτελεσματικά για την επίτευξη οποιουδήποτε στόχου για την ανθρώπινη υγεία. 
Οι μελέτες αποτελεσματικότητας βασίστηκαν σε τυχαίες πιθανότητες και δεν διερεύνησαν ιικό φορτίο ούτε χρησιμοποίησαν επαληθεύσιμα διαγνωστικά κριτήρια για να προσδιορίσουν εάν το εμβόλιο έχει κάποια επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου. 
Προειδοποιεί επίσης ότι τα εμβόλια μπορεί να προκαλέσουν ασθένεια Mad Cow σε ζώα – το είδος της νευρικής βλάβης που προηγείται του Alzheimer και άλλων νευρολογικών καταστάσεων που συχνά σχετίζονται με τα γηρατειά.
Η αποτελεσματικότητα του εμβολίου προσδιορίστηκε με βάση τυχαία πιθανότητα, όχι επαληθεύσιμα διαγνωστικά κριτήρια, οι εταιρείες Pfizer, Moderna και Johnson & Johnson καθόρισαν την αποτελεσματικότητα του εμβολίου με βάση τυχαίες πιθανότητες, παρακάμπτοντας επαληθεύσιμα διαγνωστικά κριτήρια και αγνοώντας το ιικό φορτίο. 
Σύμφωνα με τα δεδομένα εξουσιοδότησης έκτακτης ανάγκης του FDA, δεν υπάρχει αποδεδειγμένη διαφορά μεταξύ της ικανότητας του εμβολίου να σταματήσει το covid σε σύγκριση με οτιδήποτε άλλο
Τα εμβόλια Covid θα προκαλέσουν αναπόφευκτα την Εξάρτηση από το Αντίσωμα, μια ακόμη μεγαλύτερη απειλή
Στην πραγματικότητα, το εμβόλιο μπορεί να συμβάλει σε πιο σοβαρά προβλήματα υγείας και προβλήματα του ανοσοποιητικού συστήματος… Πηγή: NaturalNews.co
Ο Δρ Sherri Tenpenny προειδοποιεί…«Τα πλήρη αποτελέσματα του εμβολίου λαμβάνουν χώρα 4 – 14 μήνες μετά την ένεση και τότε ο κόσμος θα αρχίσει να βλέπει μαζικούς θανάτους από αυτήν την ένεση…
Μόλις εμβολιαστείτε , δεν υπάρχει τίποτα που να μπορούμε να κάνουμε για εσάς, δεν μπορείτε να αποτοξινωθείτε από το εμβόλιο!»

https://oimos-athina.blogspot.com/2021/04/blog-post_661.html

Επιδημιολόγος του Yale: 60 – 70% των νέων κρουσμάτων και θανάτων C0VID είναι εμβολιασμένοι. Dr Martínez Albarracín: « Το φθινόπωρο 20-30% των εμβολιασμένων μπορεί να πεθάνουν.” Τα mainstream media της επιτίθενται!!

Ο Harvey Risch, MD, PhD, καθηγητής Επιδημιολογίας στο Yale School of Public Health προειδοποιεί: « 60 με 70% των νέων κρουσμάτων και θανάτων C0VID προέρχονται από άτομα που εμβολιάστηκαν ».Μια μελέτη βρετανική το επιβεβαιώνει. Η Dr Martínez Albarracín σε σχέση με τον μαζικό εμβολιασμό αναφέρει: « Το φθινόπωρο 20 ως 30% των εμβολιασμένων μπορεί να πεθάνουν.

Η Δρ Martínez Albarracín προειδοποιεί για το δράμα που ενδέχεται να συναντήσουμε το επόμενο φθινόπωρο εάν υπάρξει μαζικός εμβολιασμός( El Diestro – 15 Απριλίου 2021)

Μας εντυπωσιάζει πολύ το γεγονός ότι στα γενικά μέσα τα εμβολιασμένα ταξινομούνται ως ανοσοποιημένα άτομα όταν αργότερα δεν μπορούν να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή, καθώς μπορούν να μολύνουν και να μολυνθούν. Στην πραγματικότητα, τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να έχουν είναι ακριβώς τα ίδια σαν να μην είχαν εμβολιαστεί.

Αλλά είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό όταν μολύνσεις και θάνατοι συμβαίνουν σε γηροκομεία μετά τον εμβολιασμό, καθώς χρησιμοποιούν τον ίδιο όρο, δηλαδή, συνέβη σε αυτούς «παρά το ότι έχουν εμβολιαστεί».

Το θέμα είναι ότι πολλοί ειδικοί προειδοποιούν για κάτι που είναι πολύ ανησυχητικό: η πραγματική πανδημία (σσ η μια νέα ίσως πιο επικίνδυνη έξαρση της) θα προκληθεί από τον εμβολιασμό. Και δεν υπάρχει ούτε ένα ούτε δύο, υπάρχουν ήδη πολλοί γενναίοι άνθρωποι που τολμούν να προβλέψουν ένα δραματικό φθινόπωρο / χειμώνα του 2021 και ακριβώς λόγω του εμβολιασμού.

Η τελευταία ήταν η Dr. María José Martínez Albarracín μέλους της «Γιατροί για την αλήθεια στην Ισπανία», που δέχεται μεγάλη πολεμική για τις απόψεις της σε συνέντευξή της στο Toro TV. Αυτό που επιβεβαιώνει η Δρ Martñinez Albarracín είναι εξαιρετικά ανησυχητικό αφού πιστεύει ότι μέχρι το επόμενο φθινόπωρο, εάν το 70% του πληθυσμού καταλήξει να εμβολιαστεί, μπορεί να βρεθούμε με την πραγματική πανδημία που θα προκαλείται από αυτόν τον εμβολιασμό και επίσης πιστεύει ότι μπορεί να πεθάνουν ως και το 30% των εμβολιασμένων.eldiestro 15/3/21

Τα mainstream media της επιτίθενται μαζικά γιατί δικαιούνται άποψη να έχουν μόνο οι καθεστωτικοί επιστήμονες κι όχι οι αντιφρονούντες!!

dimpenews.com 

Πηγή:

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/04/yale-60-70-c0vid-dr-martinez-albarracin.html Θυμᾶστε τίς illuminati cardsἕνα «παιχνίδι» μέ «προφητικές» κάρτες (προγραμματισμένα σχέδια τῆς Νέας Τάξης τῶν Μασόνων-Σιωνιστῶν)γιά τήν ἀνθρωπότητα;Αὐτή ἦταν ἡ κάρτα τῆς «πανδημίας»:

http://kaiomenivatos.blogspot.com/2021/04/yale-60-70-c0vid-dr-martinez-albarracin.html#more

www.nikosxeiladakis.gr

http://nikosxeiladakis.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters