Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Τι κρύβεται πίσω από το έργο της Fed για άμεση αποστολή δωρεάν χρημάτων στους ανθρώπους; - FED FRANKENSTEIN Ή ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟΦΑΓΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΙΜΑΡΓΕΣ ΑΔΗΦΑΓΕΣ ΚΙ ΑΠΛΗΣΤΕΣ ΑΟΡΑΤΕΣ "ΑΓΟΡΕΣ" ΠΟΥ ΕΊΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΉ ΤΡΑΠΕΖΑ FED ΣΤΕΓΝΩΣΑΝ ΑΠΟ ΜΕΤΡΗΤΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΗΝ ΒΟΎΛΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΤΗΣ.....
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΑΜΠ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ -ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΡΌΣΩΠΕΣ ΑΓΟΡΈΣ TRUST ΤΗΣ ΕΛΊΤ-ΚΛΙΚΑΣ- ΕΝ ΕΙΔΕΙ ΒΑΣΙΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ !!!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΕΟΝ ''ΦΕΝΤΕΡΑΛ ΡΕΣΕΡΒ'' (ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ)
ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ

--------------------------------------------------------------------------
από τον Wolf Richter 2 Οκτωβρίου 2020

Μια εφάπαξ πληρωμή σε ψηφιακά δολάρια για όλους τους Αμερικανούς κατά τη διάρκεια της ύφεσης ή για την αύξηση του πληθωρισμού, ως εναλλακτική λύση για το QE και τα αρνητικά επιτόκια, τα οποία έχουν αποτύχει.
Αυτή είναι η μεταγραφή του podcast μου την περασμένη Κυριακή, η έκθεση WOLF STREET. Μπορείτε να το ακούσετε στο YouTube ή να το κατεβάσετε οπουδήποτε λαμβάνετε τα podcast σας.
Ξαφνικά υπάρχει πολλή συζήτηση για ένα έργο της Federal Reserve για άμεσες πληρωμές σε νοικοκυριά κατά τη διάρκεια μιας οικονομικής κρίσης. Τον Μάρτιο, προτάθηκε νομοθεσία στο Σώμα και στη Γερουσία για να εξουσιοδοτηθεί η Fed να το κάνει αυτό.
Στις αρχές Αυγούστου, δύο πρώην αξιωματούχοι της Fed έδωσαν ένα δοκιμαστικό μπαλόνι αυτού του τύπου λειτουργίας με κάποιες λεπτομέρειες ως προς το πώς θα λειτουργούσε και πώς θα λογιστικοποιηθεί στον ισολογισμό της Fed.
Και τώρα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας του Κλίβελαντ, Loretta Mester, μίλησε για τον εκσυγχρονισμό των δεκαετιών, αργών και επαχθών συστημάτων πληρωμών που έχουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Fed εργάζεται πάνω σε αυτόν τον εκσυγχρονισμό πολύ πριν από την πανδημία. Και κοντά στο τέλος αυτής της ομιλίας, είπε ότι η Fed αναζητούσε τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να κάνει άμεσες και άμεσες πληρωμές σε κάθε Αμερικανό, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν τραπεζικούς λογαριασμούς.
Έτσι δωρεάν χρήματα για όλους τους Αμερικανούς. Αυτό είναι πολύ διαφορετικό από τους ελέγχους τόνωσης, διότι η κυβέρνηση έπρεπε να δανειστεί τα χρήματα που έστειλε στους καταναλωτές. Η Fed θα δημιουργούσε τα χρήματα και θα τα έστελνε στους καταναλωτές. Και αυτό γίνεται πολύ σοβαρό τώρα.
Ούτε οι αγορές περιουσιακών στοιχείων κατάφεραν να δημιουργήσουν πληθωρισμό τιμών καταναλωτή, αν και δημιούργησαν πληθωρισμό τιμών περιουσιακών στοιχείων και μια κατάσταση όπου ακόμη και κατά τη διάρκεια των Good Times, η Fed δεν μπορεί να αυξήσει αρκετά τα επιτόκια και δεν μπορεί να αυξήσει αρκετά την καμπύλη απόδοσης επειδή δεν υπάρχει αρκετός πληθωρισμός για να το πράξει. Και όταν έρθει η ύφεση, δεν απομένουν πολλά που μπορεί να επιτύχει η νομισματική πολιτική, όσον αφορά την πραγματική οικονομία, τη ζήτηση των καταναλωτών και τον πληθωρισμό.
Αυτές οι προτάσεις δείχνουν ότι η Fed προσπαθεί να αποφύγει αρνητικά επιτόκια και εργάζεται για εναλλακτικές λύσεις, όπως η αποστολή χρημάτων απευθείας στους καταναλωτές, οι οποίες θα ενισχύσουν την πραγματική ζήτηση των καταναλωτών και τον πληθωρισμό των τιμών καταναλωτή.
Ένα υψηλότερο ποσοστό πληθωρισμού θα επέτρεπε στα επιτόκια πολιτικής της Fed να παραμείνουν πάνω από το μηδέν, αλλά πολύ κάτω από το ποσοστό πληθωρισμού. Ως εκ τούτου, μεγάλα αρνητικά πραγματικά επιτόκια, διατηρώντας παράλληλα θετικά επιτόκια πολιτικής.
Επομένως, η αποστολή χρημάτων απευθείας στους καταναλωτές μπορεί να αντικατασταθεί από το QE και τα αρνητικά επιτόκια.
Αυτό που έκανε η Fed σε αυτήν την κρίση, και κατά τη διάρκεια της χρηματοπιστωτικής κρίσης, και για χρόνια μετά, είναι η αγορά μεγάλων ποσών περιουσιακών στοιχείων, όπως τίτλοι του Δημοσίου, τίτλοι με υποθήκη, και τώρα άλλα περιουσιακά στοιχεία, όπως εταιρικά ομόλογα, συμπεριλαμβανομένων ανεπιθύμητα ομόλογα, ETF ομολόγων και ETF ομολόγων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, για να αυξήσουν τις τιμές αυτών των περιουσιακών στοιχείων.
Αυτές οι τιμές αυξάνονται και μετά μεταφέρονται σε σχετικά περιουσιακά στοιχεία. Για παράδειγμα, οι αγορές κινητών αξιών με υποθήκη αύξησαν τις τιμές των τίτλων που υποστηρίζονται από ενυπόθηκα δάνεια, μειώνοντας έτσι τις αποδόσεις τους, οι οποίες ώθησαν τα επιτόκια υποθηκών να καταγράψουν χαμηλά, και αυτό εν μέρει προκάλεσε τη γιγαντιαία αύξηση σε ολην την Γή που βλέπουμε τώρα, μαζί με τις αυξήσεις των τιμών των κατοικιών, παρά τη χειρότερη κρίση ανεργίας σε μια ζωή.
Ο δηλωμένος σκοπός της αύξησης των τιμών των περιουσιακών στοιχείων αποκαλούταν «Wealth Effect» Επίδραση πλούτου. Ακόμα και η Yellen, όταν ήταν ακόμη στο FAN στο Σαν Φρανσίσκο, χρησιμοποίησε τον όρο. Έχει σχεδιαστεί για τη διάσωση των κατόχων περιουσιακών στοιχείων και τους μεγαλύτερους κατόχους περιουσιακών στοιχείων - δηλαδή τους πλουσιότερους ανθρώπους - να εξοικονομούν περισσότερο και να γίνονται ακόμη πιο πλούσιοι. Ένας δισεκατομμυριούχος θα μπορούσε να κερδίσει μια καθαρή αξία ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων κατά τη διάρκεια αυτής της τρέλας αγοράς περιουσιακών στοιχείων, ενώ το χαμηλότερο 60% των νοικοκυριών κερδίζει σχετικά λίγα ή καθόλου, επειδή έχουν σχετικά λίγα ή καθόλου περιουσιακά στοιχεία, διευρύνοντας έτσι μαζικά με εντελώς τεχνητά μέσα την ήδη τεράστια ανισότητα πλούτου .
Αυτό που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι ότι κάνοντας αυτήν την πρόταση, η Fed ουσιαστικά συμφωνεί ότι τα τρισεκατομμύρια δολάρια αγορών περιουσιακών στοιχείων από την Fed δεν κατάφεραν να μεταφέρουν χρήματα στην πλειονότητα των νοικοκυριών, όπου χρειάζονται περισσότερο σε μια ύφεση, δεδομένου ότι οι καταναλωτικές δαπάνες είναι το 70% της οικονομίας.
Αυτό που είναι πιο καταστροφικό για την οικονομία, και για την κοινωνία, και για το πνεύμα της αμερικανικής οικονομίας είναι η πολιτική αγοράς περιουσιακών στοιχείων της Fed. Είναι το πιο τρομερό πράγμα που μπορεί να κάνει η Fed.
Τώρα, η Fed αγωνίζεται με εναλλακτικές λύσεις σε αυτές τις πολιτικές - δηλαδή να στέλνει χρήματα απευθείας σε όλους τους Αμερικανούς κατά τη διάρκεια μιας κρίσης, ώστε να μπορούν να τα ξοδέψουν και να αυξήσουν τη ζήτηση, και να αυξήσουν την οικονομία και τον πληθωρισμό, ακόμα κι αν έχασαν τη δουλειά τους.
Και όσο φοβερή είναι μια ιδέα που μπορεί να είναι, είναι πολύ λιγότερο τρομερή από την αγορά περιουσιακών στοιχείων και πολύ λιγότερο τρομερή από τα αρνητικά επιτόκια.
Έτσι, στις 23 Σεπτεμβρίου, η πρόεδρος της Cleveland Fed Loretta Mester, σε ομιλία του, συζήτησε τις επιπτώσεις της πανδημίας στο σύστημα πληρωμών των ΗΠΑ - το οποίο περιλαμβάνει μια ποικιλία μεθόδων πληρωμής, όπως επιταγές και το σύστημα πληρωμών ACH με το οποίο κατατίθεται απευθείας η μισθοδοσία. στους τραπεζικούς λογαριασμούς των εργαζομένων, και ο οποίος χρησιμοποιείται για άμεσες πληρωμές μεταξύ εταιρειών και μεταξύ της κυβέρνησης, των εταιρειών και των καταναλωτών.
Για παράδειγμα, πολλά άτομα έχουν ρυθμίσει απευθείας πίστωση και χρέωση με το IRS μέσω αυτού του συστήματος ACH, όπου το IRS μπορεί να καταθέσει άμεσα επιστροφές φόρου στον τραπεζικό λογαριασμό του ή να αποσύρει φόρους που οφείλονται στον τραπεζικό λογαριασμό τους. Η σύνδεση μεταξύ χρηματιστηριακού λογαριασμού και τραπεζικού λογαριασμού λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο.
Τα εκατομμύρια των ανθρώπων που είχαν αυτήν τη ρύθμιση ACH με το IRS έλαβαν τις πληρωμές τους μέσω άμεσης κατάθεσης τον Απρίλιο. Άτομα που δεν είχαν αυτήν τη ρύθμιση έλαβαν τις πληρωμές τους μέσω επιταγών εβδομάδες ή μήνες αργότερα. Και ορισμένοι εξακολουθούν να περιμένουν τις πληρωμές τους, επειδή το IRS δεν ξέρει πού να τους στείλει.
Αλλά το σύστημα ACH είναι δεκαετίες παλαιο, αργο και δυσκίνητο. Δεν επιτρέπει άμεσες πληρωμές. Η Fed, που βρίσκεται στον πυρήνα αυτών των συστημάτων πληρωμών, εργάζεται για να παρουσιάσει μια σύγχρονη αντικατάσταση όπου οι πληρωμές είναι άμεσα διαθέσιμες με χαμηλό κόστος ή χωρίς κόστος για όλες τις μεταφορές - εταιρείες, ιδιώτες και κυβερνήσεις.
Έτσι, ο Μέστερ είπε: «Η πανδημία υπογράμμισε την ανάγκη να διασφαλιστεί ότι κατά τη διάρκεια μιας κρίσης, οι πληρωμές μπορούν να ρέουν γρήγορα και σε όλους: σε εκείνους με και σε αυτούς χωρίς τραπεζικό λογαριασμό». Είπε ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας στόχου για το νέο σύστημα είναι το 2023 ή το 2024.
Δεν είμαι σίγουρος γιατί αυτός ο εκσυγχρονισμός δεν συνέβη πριν από χρόνια. Τα συστήματα πληρωμών που παράγουν άμεσες μεταφορές είναι διαθέσιμα εδώ και χρόνια, αλλά δεν είναι καθολικά και έτσι έχουν περιορισμένη χρησιμότητα.
Αλλά στο τέλος της ομιλίας της ήταν λίγο για το πώς η Fed μπορούσε να στείλει πληρωμές απευθείας και άμεσα σε όλους τους Αμερικανούς κατά τη διάρκεια μιας κρίσης - και την τεχνολογία που απαιτείται για να γίνει αυτό.
Αυτή η τεχνολογία θα ήταν ένα ψηφιακό δολάριο - ή γενικότερα, ένα "ψηφιακό νόμισμα κεντρικής τράπεζας", όπως λέγεται. Αυτές οι άμεσες πληρωμές απαιτούν εξουσιοδότηση από το Κογκρέσο. Και ο Mester λέει, υπάρχει ήδη κάποια προτεινόμενη νομοθεσία, ίσως αναφερόμενη στη νομοθεσία που προτάθηκε τον Μάρτιο.
Κάτω από αυτό το σύστημα, κάθε Αμερικανός θα είχε λογαριασμό στη Fed στον οποίο θα μπορούσαν να κατατεθούν αυτά τα ψηφιακά δολάρια.
Όταν η ύφεση χτυπήσει, η Fed θα μπορούσε απλώς να δημιουργήσει ένα ορισμένο ποσό ψηφιακών δολαρίων και να τα καταθέσει σε αυτούς τους λογαριασμούς και ένα λεπτό αργότερα, θα μπορούσατε να μεταφέρετε αυτά τα χρήματα στην τράπεζά σας ή να τα ξοδέψετε μέσω μιας εφαρμογής ή οτιδήποτε άλλο.
Και περιέγραψε ποιος στο Fed εργάζεται ήδη σε αυτό, συμπεριλαμβανομένου του εργαστηρίου τεχνολογίας του Διοικητικού Συμβουλίου της Fed με προσωπικό από αρκετές από τις Ομοσπονδιακές Τράπεζες, μαζί με προγραμματιστές λογισμικού. το Boston Fed σε συνεργασία με το MIT · και το New York Fed σε συνεργασία με την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών B.I.S..
Αλλά δεν έχει αποφασιστεί ακόμη τίποτα, και μένει να γίνει πολλή δουλειά. Και είπε ότι όλοι οι κίνδυνοι πρέπει να μελετηθούν και να γίνουν κατανοητοί, κ.λπ., κ.λπ., οι συνηθισμένες αποποιήσεις, είπε ότι αυτές οι προσπάθειες δεν σηματοδοτούν καμία απόφαση της Fed να υιοθετήσει ένα ψηφιακό νόμισμα.
Στις αρχές Αυγούστου, δύο πρώην αξιωματούχοι της Fed - ένας από τη Fed της Νέας Υόρκης, ο άλλος από το Διοικητικό Συμβούλιο της Fed - περιέγραψε την πρότασή τους στο Bloomberg News για έναν μηχανισμό με τον οποίο η Fed θα έστελνε μια εφάπαξ πληρωμή απευθείας σε όλους τους Αμερικανούς πολίτες κάτοχων πράσινων καρτών. Μίλησαν με μεγαλύτερη λεπτομέρεια από τη σύντομη αναφορά της Mester.
Το ποσό θα μπορούσε να οριστεί σε ένα ορισμένο ποσοστό του ΑΕΠ, διαιρούμενο με τον αριθμό των παραληπτών. Ο καθένας θα πάρει το ίδιο ποσό. Και το πράγμα θα ήταν επίσης διαθέσιμο σε μια εφαρμογή. Με άλλα λόγια, αυτό θα φτάσει ακόμη και σε άτομα που δεν έχουν τραπεζικούς λογαριασμούς.
Και θα συνέβαινε στιγμιαία, είπαν, χωρίς τους ακατάλληλους μηχανισμούς που πρέπει να περάσει το Κογκρέσο για να στείλει πληρωμές ερεθίσματος στους καταναλωτές, ορισμένοι από τους οποίους δεν τις έχουν ακόμη λάβει.
Στον ισολογισμό της Fed, το ποσό σε πρόσφατα δημιουργημένα ψηφιακά μετρητά που αποστέλλονται στους καταναλωτές θα μεταφερόταν ως υποχρέωση, όπως το νόμισμα που κυκλοφορεί, το οποίο είναι τα χαρτονομίσματα που έχουν συγκεντρωθεί στην τσέπη σας.
Η αντίθετη καταχώριση στον ισολογισμό της Fed θα είναι στην πλευρά του ενεργητικού με τη μορφή πρόσφατα δημιουργημένων τίτλων που αποκαλούν «ομόλογα ασφάλισης ύφεσης» Με άλλα λόγια, η Fed θα δημιουργούσε ίσες εγγραφές και στις δύο πλευρές του ισολογισμού και έτσι ο ισολογισμός θα παρέμενε σε ισορροπία.
Είπαν ότι θα ήταν «πιο αποτελεσματικό από μακροοικονομική άποψη στην υποστήριξη των δαπανών και της εμπιστοσύνης»
Είπαν ότι «αποστέλλοντας χρήματα στους καταναλωτές μπορείτε να περιορίσετε το βάθος και τη διάρκεια μιας ύφεσης».
Είπαν, «θα μπορούσατε πραγματικά να δημιουργήσετε πραγματικό πληθωρισμό».
Είπαν, «θα μπορούσε να είναι ωφέλιμο όχι μόνο για την αποφυγή αρνητικών επιτοκίων, αλλά για τη δημιουργία μιας πιο υγιούς αγοράς επιτοκίων, μιας πιο υγιούς καμπύλης απόδοσης». Δηλαδή υψηλότερα μακροπρόθεσμα επιτόκια.
Ο υψηλότερος πληθωρισμός θα καθιστούσε δυνατή μια πιο απότομη καμπύλη απόδοσης, και υψηλότερα μακροπρόθεσμα επιτόκια, και ακόμη υψηλότερα βραχυπρόθεσμα επιτόκια κατά τη διάρκεια των Good Times, που θα επέτρεπε στην Fed να μειώσει τα επιτόκια πιο δραστικά κατά τη διάρκεια της ύφεσης χωρίς να χρειάζεται να γίνει αρνητική.
Υπάρχουν περίπου 210 εκατομμύρια ενήλικες στις ΗΠΑ. Εάν η Fed αποφασίσει να ρίξει 3 τρισεκατομμύρια δολάρια όχι στις αγορές όπως έχει κάνει από τον Μάρτιο, αλλά απευθείας στους Αμερικανούς, θα μεταφράζεται σε εφάπαξ πληρωμή περίπου 14.000 $ για κάθε ενήλικα. Έτσι, ένα νοικοκυριό με δύο ενήλικες θα έπαιρνε 28.000 $, είτε αυτό το νοικοκυριό αποτελείται από ένα ζευγάρι που ζει σε μια σκηνή ή ένα ζευγάρι που ζει μεσα στα αρχοντικά του με δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία.
Το σχετικά μικρό ποσοστό των πλούσιων ανθρώπων δεν θα ξόδευε μια δεκάρα αυτών των χρημάτων, αλλά το χαμηλότερο 60% ή 70% ή 80% στην κλίμακα εισοδήματος πιθανότατα θα ξόδευε το μεγαλύτερο μέρος ή όλο αυτό με την πάροδο του χρόνου, δημιουργώντας έτσι ζήτηση για αγαθά και υπηρεσίες και πίεση στις τιμές καταναλωτή.
Οι αγορές περιουσιακών στοιχείων είναι το πιο φρικτό πράγμα που μπορεί να κάνει η Fed επειδή το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να διευρύνει περαιτέρω την ανισότητα του πλούτου, ενώ αναστατώνει τις οικονομικές και επενδυτικές αποφάσεις. Και η επιβολή αρνητικών επιτοκίων είναι το δεύτερο πιο φρικτό πράγμα που μπορεί να κάνει η Fed.
Επομένως, κατά την ταπεινή μου γνώμη, η αντικατάσταση αυτών των δύο φρικτών πολιτικών με μια πολιτική αποστολής χρημάτων απευθείας στους καταναλωτές, σε κάθε Αμερικανό, πλούσιο ή φτωχό να πάρει το ίδιο ποσό, θα ήταν βέλτιστη,
Θα υπήρχε κόστος και θα υπήρχαν κίνδυνοι, αλλά τουλάχιστον όλοι οι Αμερικανοί θα ωφελούσαν το ίδιο - όχι μόνο οι πλούσιοι.
Αυτό θα χρειαστεί χρόνος για την εφαρμογή. Αλλά οι άνθρωποι της Fed το σκέφτονται και εργάζονται πάνω σε αυτό και προσπαθούν σοβαρά να το καταλάβουν.
Με αυτές τις προσπάθειες, η Fed παραδέχεται ότι οι αγορές περιουσιακών στοιχείων και τα αρνητικά επιτόκια δεν λειτουργούν για την τόνωση της οικονομίας και ότι δημιουργούν πληθωρισμό τιμών ενεργητικού, αντί για πληθωρισμό τιμών καταναλωτή, όταν η Fed θέλει πραγματικά να δημιουργήσει πληθωρισμό τιμών καταναλωτή περισσότερο απ'οτιδήποτε. Και η αποστολή φρέσκων χρημάτων άμεσα σε όλους τους καταναλωτές θα έκανε αυτό το τέχνασμα.
Μπορείτε να ακούσετε και να εγγραφείτε στο THE WOLF STREET REPORT στο YouTube ή να το κατεβάσετε οπουδήποτε λαμβάνετε τα podcast σας.
ΜΕΤΑΡΦΑΣΗ GOOGLE ΣΝΤΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters