Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Π Ο Λ Ε Μ Ο Σ !!! Ο στρατάρχης ΣΙΣΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΟΛΟ τόν ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΣΤΡΑΤΟ στά ΣΥΝΟΡΑ μέ τήν ΛΙΒΥΗ – ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΡΗΜΟΣ 'ΤΑΝΚΣ' ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ – ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ !


Ο πρόεδρος της Αιγύπτου Στρατάρχης Άλ-Σίσι έτοιμος να κηρύξει πόλεμο στην Τουρκία μετά την απόρριψη του τελεσιγράφου από πλευράς Σάρατζ για κατάπαυση πυρός από Δευτέρα 8η Ιουνίου.

Ο Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι πρόσωπο της χρονιάς για τους αναγνώστες ...
Αίγυπτος: Εγκρίθηκαν τροποποιήσεις που επιτρέπουν στον αλ Σίσι να ...

Εδώ και λίγη ώρα υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον Αιγυπτιακό στρατό, να έχει συγκεντρωθεί στα σύνορα με τη Λιβύη ενώ κομμάντος φέρονται να έχουν ήδη εισχωρήσει στο έδαφός της.

Άλλες πληροφορίες, θέλουν επιθετικά ελικόπτερα της Αιγύπτου να έχουν ήδη πάρει το δρόμο προς Βεγγάζη.

Αν μπει στον πόλεμο η Αίγυπτος, θα ζήσουμε δραματικές στιγμές τις επόμενες ώρες.


πηγη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters