Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Απολαύστε τους απογόνους του Ανδρούτσου, του Καραϊσκάκη και του Κολοκοτρώνη.

Νίκος Πρασσάς
Το ανέκδοτο της ημέρας, αφού η «ελληνική» κοινωνία έχει λύσει όλα της τα προβλήματα, για να καλύπτει τα (σ)κατά της με άρωμα αριστοκρατί(λ)ας και πέπλου άκρατης οσμής, ώστε να μη θιγούν τα ήθη και οι συνήθειες της αδελφής θρησκείας από τα βάθη του Σκοταδισμού, μιάς και μας πλακώνει η φοβέρα για να μας σκιάζει η σκλαβιά της Παγκοσμιοποίησης, και οι πεμπτοφαλαγγίτες βρουν την πρόφαση να το κάνουν της Συρίας.

Ένας άγρια δολοφονημένος ηθοποιός ή λογοτέχνης από τους επενδυτές τουρίστες, κακώς συγκλόνισαν το πανελλήνιο κάποτε, επειδή στην θέση τους εάν ήταν κάποιος ανώνυμος, δεν θα ασχολούταν κανείς, για να μην θεωρηθεί «ρατσιστικό» τη σήμερον ημέρα.

Ή μία κυρία της υψηλής κουλτούρας στο μέλλον ερωτευτεί έως ασφυξίας από δυο και τρεις ή σε πάρτι με ούζα από τους κατόχους διδακτορικών και ασυνόδευτων εισβολέων του οικιακού της ασύλου, κατά τα άλλα δυστυχισμένων που κατέλυσαν την χώρα μας και πρέπει να δικαιούνται εθνικής αποζημίωσης για τις πάσης φύσεως υπηρεσίες τους, να γίνεται ιατροδικαστική εξέτασις πρώτα για τυχόν ίχνη υποθέτου εις το κόλον του παχέος εντέρου, μη τυχόν και θιγούν οι προσωπικότητες των βασανισμένων ελληνοποιημένων συμπατριωτών ..μας.

Αφού στην Ελλάδα οι μόνοι κακοί και εγκληματίες είναι οι Έλληνες που δικάζονται π.χ. για οικονομικά εγκλήματα και αναγκάζονται να συγκατοικούν στην φυλακή σε άθλιες με τους βαρυποινίτες πάσης φύσεως, όσο και σε ανθυγιεινές συνθήκες.

Ενώ οι φιλοξενούμενοι αποδεδειγμένα εγκληματίες από τα συμβάντα υπηρεσιών της Αστυνομίας προωθούνται στην ενδοχώρα ταχέως λόγω εκτίσεως της ποινής τους δια του παράνομου νόμου, ώστε να συνεχίσουν το αγαθοεργές κοινωνικό τους έργο, και σε άλλες δυστυχείς κοινωνικές ομάδες εναπομείναντων Ελλήνων, που δεν κατόρθωσαν ακόμη να δραπετεύσουν στο εξωτερικό, αφού δεν γνωρίζουν κάποια πολεμική τέχνη, για να σφαγιάζονται την ώρα που ανοίγουν την πόρτα του αμαξιού τους στο κέντρο της Αθήνας, να βιάζονται ή να γκρεμίζονται στα βράχια και να σκοτώνονται μετά από το κλέψιμο ενός πορτοφολιού ή την ηλιοθεραπεία στην θάλασσα, επειδή τόλμησε ένα ζευγάρι να βρεθεί πλάι στην Ακρόπολη ή μια κοπέλα στο νησί να εμφανιστεί με μαγιό για να κολυμπήσει.

Ζήτησε και συ μία θυσία στον Αβραάμ, αν αλλάξεις θρησκεία, μπορείς! Αρκεί να γίνεις μετανάστης, αν μπορείς!

Στην φωτογραφία τα σύγχρονα προβλήματα των νεοελλήνων ιδεολόγων και κληρονομικών απογόνων της καθεστηκυίας τάξης των ξερονησιών που δεν ευόδωσαν να βρεθούν στα γκούλαγκ του συντρόφου Στάλιν για να δουν τα ραδίκια ανάποδα, που όσο έκλειναν τα εργοστάσια, ξεπωλήθηκε η Μακεδονία, που δεν κατάφεραν να παραδώσουν στο Σύστημα οι παππούδες τους, το Αιγαίο, οι Αρχαιολογικοί θησαυροί και γενικά όλος ο δημόσιος πλούτος μετά τις επενδύσεις των Αποικιοκρατών χρηματοδοτών του θεσμού του Θεάτρου Σκιών των (παρα)κομμάτων του Ξενοβουλίου για το άρμεγμα του υπεδάφους, θυμήθηκαν το (αν)ιερό καθήκον της απεργίας εκπρόθεσμα σε μία χώρα που μετατρέπεται σε χώρο φθηνών οικονομικών ζωνών νυχτοκάματου του τρόμου και δουλεμπορίου της δυστυχίας.

Απολαύστε τους απογόνους του Ανδρούτσου, του Καραϊσκάκη και του Κολοκοτρώνη. Ή προοδευτικότερα τους (ιερο)δούλους παίδες της φασιστεράς κοντόφθαλμης κι απόλυτου αποδοχής της σκλαβιάς της Παγκοσμιοποίησης, τώρα που ο στόχος (τους) επετεύχθη.

Καμαρώστε την νέα γενιά του σλόγκαν της «χωρίς ψωμί–απαιδείας–ανελευθερίας» με δίχως πλέον ούτε το χαρτζιλίκι του παππού και της γιαγιάς να πάνε το κορίτσι τους σε μία καφετέρια της προκοπής για αληθινό καφέ, και μετά να κάνουν έρωτα με προφυλακτικό, επειδή η εγκυμοσύνη βλάπτει σοβαρά την υγεία, μιάς και η καριέρα προηγείται της οικογενείας σε μία Ελλάδα δίχως εργασία, και επιδοματίες τεκνοποίησης μόνον τους μετανάστες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters