Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Χιλιάδες «έξυπνες» συσκευές θα κάνουν την δουλεία – Η αστυνόμευση στην Ελλάδα αλλάζει και… ΤΡΟΜΑΖΕΙ

Γι' αυτό άλλαξε ο Ποινικός Κώδικας;

Η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να απέχει, ειδικά με την παρούσα κυβέρνηση, από το αριστερόστροφο παγκόσμιο αστυνομοκρατούμενο Κράτος που «γεννιέται» σταδιακά σε διάφορες χώρες.
Ως εκ τούτου, με αφορμή την αποφυλάκισή εγκληματιών από την αλλαγή του Ποινικού Κώδικα αλλά και την αύξηση της εγκληματικότητας μέσω των παράνομων μεταναστών, έρχεται η Hi-tech αστυνόµευση µε «έξυπνες» συσκευές στο κυνήγι «εγκληματιών».
Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ», το σύστηµα αποτελείται από εξοπλισµό και λογισµικό για την αναγνώριση προσώπου, δακτυλικών αποτυπωµάτων, την αναγνώριση της γνησιότητας διαφόρων εγγράφων
Οι αστυνομικοί, συνεχίζει το ρεπορτάζ, θα εξοπλιστούν με 1.000 «έξυπνες» συσκευές, οι οποίες θα έχουν τη µορφή και το σχήµα ενός smartphone, το οποίο στόχο έχει την αποτελεσµατική αστυνόµευση µε τη γρήγορη και ασφαλή ταυτοποίηση πολιτών, οχηµάτων και αντικειµένων.
Όπως αναφέρεται, την µελέτη, τον σχεδιασµό, την ανάπτυξη και την παράδοση του ολοκληρωµένου πληροφοριακού συστήµατος ανέλαβε η Intracom Telecom, η οποία υπέγραψε σχετική συµφωνία µε το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνοµίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Το δημοσίευμα τονίζει πως:
 «το σύστηµα αποτελείται από εξοπλισµό και λογισµικό για την αναγνώριση προσώπου, δακτυλικών αποτυπωµάτων, την αναγνώριση της γνησιότητας διαφόρων εγγράφων ασφαλείας στα σηµεία των ελέγχων, καθώς επίσης και την παροχή δυνατότητας σύνθετων αναζητήσεων σε υφιστάµενες και νέες βάσεις δεδοµένων, µε παράλληλη συσχέτιση όλων των παραπάνω πληροφοριών.
Οπως επισηµαίνεται στην ανακοίνωση της Intracom Telecom, µέσω του έργου της «έξυπνης αστυνόµευσης» οι πεζές και εποχούµενες περιπολίες που αστυνοµεύουν σε ολόκληρη την επικράτεια θα αποκτήσουν πρόσβαση στο ολοκληρωµένο πληροφοριακό σύστηµα µε ασφαλή και κρυπτογραφηµένο τρόπο, µέσω έξυπνων φορητών συσκευών, για τον προσδιορισµό και την επαλήθευση της ταυτότητας των πολιτών που υπόκεινται σε επιτόπιο έλεγχο, προκειµένου να υπάρξει µείωση του κινδύνου διαφυγής των παραβατών αλλά και να τονωθεί έµπρακτα το αίσθηµα ασφάλειας των πολιτών.
Βάσει αυτών των στοιχείων, οι αστυνοµικοί θα µπορούν, µεταξύ άλλων, να ελέγχουν γρήγορα εάν ένα όχηµα είναι κλεµµένο, µε τη νέα διαδικασία να εξοικονοµεί χρόνο, καθώς µέχρι σήµερα οι αστυνοµικοί καλούνταν να διαβιβάζουν στο επιχειρησιακό κέντρο τα στοιχεία του υπόπτου ή την πινακίδα κυκλοφορίας κάποιου οχήµατος, περιµένοντας στη συνέχεια απάντηση για το εάν έχουν απασχολήσει την Αστυνοµία ή όχι.
«Η επέκταση της “έξυπνης αστυνόµευσης” θα βοηθήσει την Ελληνική Αστυνοµία να επικεντρωθεί στις πηγές εγκληµατικότητας, επιτρέποντάς της ταυτόχρονα να παίρνει αποφάσεις στρατηγικής σηµασίας και να ανταποκρίνεται ταχύτερα στα εκάστοτε περιστατικά. Είµαι βέβαιος ότι η συνεργασία αυτή ανοίγει τον δρόµο για µελλοντικά έργα επιτήρησης και ασφάλειας σε διεθνές επίπεδο» επεσήµανε σε δηλώσεις του ο γενικός διευθυντής Τοµέα Υπηρεσιών της Intracom Telecom, Νικόλαος Βελέντζας.
Εμείς αναρωτιόμαστε: Η εν λόγω τεχνολογία θα χρησιμοποιηθεί κατά της εγκληματικότητας ή αργότερα και κατά πολιτών που δεν συμφωνούν με όσα υπαγορεύει η όποια παγκόσμια εξουσία στην χώρα μας;
Με πληροφορίες από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters