Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Πιείτε Νερό Σκόρδου και Δείτε τα Εκπληκτικά Οφέλη του στην Υγεία σας



Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Όλοι γνωρίζουμε ότι το σκόρδο είναι πραγματικά καλό για την υγεία μας και το ανοσοποιητικό μας σύστημα, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να το συμπεριλάβουμε στην καθημερινή διατροφή μας. Τώρα υπάρχει τρόπος.

Γνωρίζατε ότι οι ευεργετικές ιδιότητές του σκόρδου δεν περιορίζονται μόνο στην προστασία σας από το κρυολόγημα; Είναι ένα μεγάλο φαβορί πολλών ειδικών για τα οφέλη του.

Έχετε ακούσει ποτέ για νερό σκόρδου;


Είναι ένας ευκολότερος τρόπος για καθημερινή κατανάλωση, καθώς βοηθά στο να διατηρηθούν τα νεφρά σας υγιή, ελέγχει το σάκχαρο στο αίμα, η όρασή σας θα βελτιωθεί, οι προπονήσεις σας θα είναι πιο αποτελεσματικές, ο εγκέφαλός σας θα λειτουργεί σαν ρολόι, βοηθά στην απώλεια βάρους, η επιδερμίδα γίνεται λαμπερή.

Επιπλέον, το σκόρδο θεραπεύει και εμποδίζει την ανάπτυξη ενός παθογόνου που ονομάζεται P. aeruginosa. Αυτός ο παθογόνος οργανισμός γεμίζει ουσιαστικά τα τοιχώματα του ουροποιητικού συστήματος, προκαλώντας όλα τα είδη των προβλημάτων των νεφρών και λοιμώξεων.

Το νερό σκόρδου θα βοηθήσει να σταθεροποιηθεί η αρτηριακή σας πίεση!
Μια μελέτη της Σχολής Επιστημών του Πανεπιστημίου του Κουβέιτ ανέφερε ότι το ωμό σκόρδο μπορεί να μειώσει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα.

Η οστεοαρθρίτιδα και ο πόνος των αρθρώσεων είναι από τα πιο κοινά προβλήματα για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Εάν είστε ένας από αυτούς, θα πρέπει σίγουρα να εξετάσετε το ενδεχόμενο να προσθέσετε νερό σκόρδου στο μενού σας!

Επιστήμονες από το Ιράν διεξήγαγαν μια μελέτη και διαπίστωσαν ότι το σκόρδο μειώνει την ενδοφθάλμια πίεση.

Μια μελέτη από το RNT Medical College έδειξε μια καλύτερη ικανότητα ασκήσεων μεταξύ των ανθρώπων με καρδιακή νόσο που κατανάλωναν σκόρδο τακτικά.

Η κατανάλωση σκόρδου μειώνει την άνοια, η οποία είναι βασικά μια ευρεία κατηγορία εγκεφαλικών νόσων που προκαλούν δυσκολίες στη σκέψη και την απομνημόνευση διαδικασιών.

Γάλλοι ερευνητές ανακάλυψαν ότι τα θειούχα συστατικά που βρίσκονται στο σκόρδο εμποδίζουν τη φλεγμονή που απαιτείται για την ανάπτυξη των λιποκυττάρων!

Το νερό σκόρδου, μπορεί να βοηθήσει στην ακμή και να κρατήσει τις τοξίνες μακριά.
Εάν θέλετε να συμπεριλάβετε το νερό σκόρδου στην καθημερινότητά σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κόψετε μερικές βιολογικές σκελίδες σκόρδου σε μικρά κομμάτια και να τα προσθέσετε σε ένα ποτήρι νερό. Στη συνέχεια, ανακατεύετε τα συστατικά καλά και το νερό σκόρδου σας είναι έτοιμο για να το πιείτε!

Μάθετε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:
Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά
Drink a Glass of Garlic Water Every Day, See What Miracles Happen to You



Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters