Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Πληροφορίες και για δεύτερο νεκρό στην περιοχή του Ν. Βουτζά: Δραματική κατάσταση σε Μάτι και Κινέτα - Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Αττική.ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Πληροφορίες και για δεύτερο νεκρό στην περιοχή του Ν. Βουτζά: Δραματική κατάσταση σε Μάτι και Κινέτα - Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Αττική
Πληροφορίες για την ύπαρξη και δεύτερου νεκρού στην περιοχή του Νέου Βουτζά μετέδωσε πριν από λίγο ο τηλεοπτικός σταθμός Ant1, με τους τραυματίες να έχουν φτάσει πλέον τους 25.

Για 100 σπίτια και 200 οχήματα που παραδόθηκαν στις φλόγες....

από τη μεγάλη πυρκαγιά σε Νέο Βουτζά, Άγιο Ανδρέα και Μάτι έκανε λόγο ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, Βαγγέλης Μπουρνούς, μιλώντας στον Alpha.


Ο κ. Μπουρνούς μίλησε για εικόνα «καθολικής καταστροφής», καθώς η φωτιά «έχει κατακάψει ολόκληρο τον οικισμό του Ματιού από τη λεωφόρο Μαραθώνος μέχρι κάτω τη θάλασσα».


Αποτέλεσμα εικόνας για Διεθνή βοήθεια ζητά η Ελλάδα - Φρεγάτα & αρματαγωγό στο Ζούμπερι για να απεγκλωβίσουν τους κατοίκους


Πριν από λίγο, μιλώντας στον ΑΝΤ1 δήλωσε:"Υπάρχουν νεκροί απο την φωτιά, ακόμη δεν μπορεί να προσδιοριστεί ο αριθμός τους" είπε στο δελτίο ειδήσεων και έκανε λόγο για ολική καταστροφή στο Μάτι αναφέροντας ότι εκατοντάδες σπίτια έχουν παραδοθεί στις φλόγες: «Τα σπίτια που έχουν διασωθεί είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού» είπε και ανέφερε ότι έχουν καεί πολλά αυτοκίνητα.



Επίσης, επιβεβαίωσε ότι δόθηκε εντολή εκκένωσης των κατασκηνώσεων στον Άγιο Ανδρέα και ανέφερε πως κάποιοι άνθρωποι, λίγοι ευτυχώς, έχουν εγκλωβιστεί μέσα σε σπίτια.


Στο Μάτι, όπως είπε, «είδα με τα μάτια μου πάνω από 200 οχήματα που καίγονται, πάνω από 100 σπίτια που καίγονται, χωρίς να έχω γυρίσει ολόκληρο τον οικισμό», ενώ ανέφερε ότι μεγάλη είναι η καταστροφή και στην πρώτη είσοδο του Νέου Βουτζά.


«Είχαμε κι άλλες φωτιές σε αντίθετες κατευθύνσεις που μαρτυρούν ότι υπάρχουν ενδείξεις για εμπρησμούς», τόνισε, και στάθηκε στο σοβαρό πρόβλημα που προκαλούν οι ισχυροί άνεμοι.


Ανατριχίλα προκαλεί η περιγραφή κατοίκου από το Μάτι ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha αναφέροντας ότι είδε ένα μωρό λίγων μηνών με σοβαρά εγκαύματα.


«Άνθρωποι μεγάλη σε ηλικία, παιδάκια πέφτουν στη θάλασσα για να σωθούν» ανέφερε στον Real fm 97,8 o πρόεδρος των αλιέων της Νέας Μάκρης, Γιάννης Αθηναίος.


«Ο κόσμος είχε κατέβει στην παραλία να σωθεί και δεν έχει δρόμο διαφυγής. Ο κόσμος έχει μαζευτεί στην παραλία και πηδάνε στη θάλασσα για να τους μαζέψουμε και να τους μεταφέρουμε στο λιμάνι της Ραφήνας. Έχουν βγει τέσσερα αλιευτικά, παρόλο που είχαμε ανέμους 8-9 μποφόρ. δεν έχουμε ορατότητα, έχουμε μπει στο σύννεφο καπνού. Προσπαθούμε να είμαστε δίπλα στην παραλία για να μαζέψουμε τον κόσμο», δήλωσε ο Αθηναίος.


Εντοπίστηκαν 4 από τους 10 τουρίστες που αναζήτησαν διαφυγή με βάρκα


Μεγάλη επιχείρηση του λιμενικού έχει στηθεί καθώς αγνοούνται 10 Δανοί τουρίστες που προσπάθησαν να σωθούν με βάρκα από την πύρινη λαίλαπα στο Μάτι.


Πλοία του λιμενικού και ελικόπτερο "χτενίζουν" αυτή τη στιγμή τη θαλάσσια περιοχή για τον εντοπισμό τους και ήδη έχουν εντοπιστεί 4 ναυαγοί, αλλά όχι η βάρκα τους. Αυτήν  την ώρα, σπεύδει το λιμενικό για να τους περισυνελέξει.


Διεθνή βοήθεια ζήτησε η ελληνική κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των επτά διαφορετικών πύρινων μετώπων που μαίνονται στην Αττική. Το αίτημα αφορά στην αποστολή εναέριων και επίγειων μέσων και τμημάτων .


Σύμφωνα με το militaire.gr μετά από συνεργασία του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου με τον Α/ΓΕΕΘΑ Βαγγέλη Αποστολάκη, αποφασίστηκε η αποστολή μιας φρεγάτας και ενός αρματαγωγού του Στόλου, στο Ζούμπερι, προκειμένου να παραλάβουν πολίτες που είναι αποκλεισμένοι σε παραλίες της περιοχής. Η φρεγάτα έχει ήδη αποπλεύσει και σε λίγο αποπλέει και το αρματαγωγό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters