Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ?

από τον Benjamin Fulford, 25 Ιουνίου 2018

Το παλαιό καθεστώς στις Η.Π.Α. και στην Ευρώπη καταρρέει με τρόπο που γίνεται πλέον προφανής ακόμα και στους πιο πονεμένους και αναλφάβητους Δυτικούς. Αυτή η κατάρρευση τελικά οφείλεται στην κοινωνική αστάθεια που προκαλείται από την υπερβολική συγκέντρωση πλούτου στα χέρια μιας πολύ μικρής κλίκας ολιγαρχιών στενής αλληλεξάρτησης, γνωστής τώρα ως η μαύρη Khazarian μαφία.


Ευτυχώς, έχει ξεκινήσει μια επανάσταση που σύντομα θα απελευθερώσει τη Δύση, και την υπόλοιπη ανθρωπότητα, από αυτούς τους αυτο-διορισμένους, πολέμους κοινωνικούς μηχανικούς.

Προς το παρόν, ωστόσο, υπάρχουν πολλά σημάδια ενός πολύ επικίνδυνου και χαοτικού καλοκαιριού καθώς το παλαιό σύστημα καταρρέει. Στις ΗΠΑ, ο αδήλωτος εμφύλιος πόλεμος που έχει μαστίσει από την εκλογή του Donald Trump μπορεί να οδηγήσει σε πυρηνική τρομοκρατία στις ΗΠΑ από μαφιόζους Khazarian, λένε η CIA και άλλες πηγές.

Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, τα αντίποινα θα εξαλείψουν τα χαζαρικά οχυρά στο Ισραήλ, την Ελβετία, την Ιταλία και αλλού, λένε οι πηγές του Πενταγώνου.

Ένα από τα πολλά σημάδια για το πόσο ανοίγει ο πόλεμος στην κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει γίνει το περασμένο Σαββατοκύριακο όταν ο Trump tweeted για το «ρωσικό κυνήγι μάγισσας», σημειώνοντας ότι «Με όλη την προκατάληψη, το ψέμα και το μίσος από τους ανακριτές, ερευνητές διερεύνησαν. Πολλοί περισσότεροι θα βγουν ". Ακολούθησε μέσα σε μια ώρα από ένα tweet από τον πρώην επικεφαλής της CIA, John Brennan, λέγοντας:" Ο φόβος σας από την έκθεση είναι ορατός. Η απογοήτευσή σας ακόμα περισσότερο! "Και ζητώντας πραξικόπημα εναντίον του Τράμπ, κάτι που σε κανονικές περιόδους θα οδηγούσε στη σύλληψή του για προδοσία.


Στη συνέχεια, έχουμε ένα από τα κορυφαία περιοδικά ειδήσεων του Καναδά ανοιχτά και μόνο το μισό-αστεία κλήση για εισβολή στις ΗΠΑ επειδή "η Αμερική έχει γίνει ένα αποτυχημένο κράτος."


Έχουμε επίσης τον επικεφαλής του ΝΑΤΟ, Jens Stoltenberg, λέγοντας σε ομιλία του στο Λονδίνο ότι «δεν είναι γραμμένο με λίθο ότι ο διατλαντικός δεσμός θα επιβιώνει για πάντα».

https://www.usnews.com/news/world/articles/2018-06-21/nato-head-no-guarantee-trans-atlantic-alliance-will-survive#close-modal

Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε και να επισημαίνουμε σημάδια ενός μεγάλου αδήλωτου εμφυλίου πολέμου στη Δύση, αλλά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι τόσο κορεσμένα με αυτό, που έτσι θα καταστεί περιττά επαναλαμβανόμενα ξανά και ξανά.

Ο λόγος για την εξαιρετικά μεγάλη αυτή ένταση παρεμποδίζει τη στρατιωτική δράση σε διάφορα μέτωπα τόσο από τις ΗΠΑ όσο και από τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις που θα μπορούσαν να αποθέσουν αρκετές κυβερνήσεις και να αλλάξουν παγκόσμιους χάρτες, όπως το Πεντάγωνο, η CIA, η FSB και άλλες πηγές.

Μεγάλη στρατιωτική δράση είναι πιθανότατα στην Ουκρανία, το Ισραήλ και το Μεξικό, ως μέρος μιας μυστικής συμφωνίας μεταξύ του Τράμπ, του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και του κινέζου προέδρου Ξι Τζίνπινγκ, σύμφωνα με πηγές.

Οι Ρώσοι αναμένεται να κάνουν στρατιωτικές κινήσεις εναντίον του Ισραήλ και της Ουκρανίας και αυτό πιθανότατα θα οδηγήσει σε αλλαγή καθεστώτος και στα δύο αυτά κράτη,  Khazarian απατεώνες, λένε. Η ρωσική τηλεοπτική εκπομπή (με αγγλικούς υπότιτλους) που παρουσιάζεται στον παρακάτω σύνδεσμο καλύπτει μια δίκη για εγκλήματα πολέμου που διεξάγεται ενάντια στο παράνομα εγκατεστημένο καθεστώς στην Ουκρανία.


 https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=2O2yMZymp6E

Οι πηγές της CIA λένε ότι αυτό είναι πιθανό να είναι ένα προοίμιο μιας αμερικανικής κυρώσεως, ρωσικής μηχανικής αλλαγής καθεστώτος στην Ουκρανία και της προσάρτησης των ρωσόφωνων ανατολικών επαρχιών της Ουκρανίας.

Ένας από τους κύριους αρχιτέκτονες της αλλαγής του παράνομου καθεστώτος στην Ουκρανία, Victoria "Fuck the EU" Nuland, δήλωσε στην Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας την Τετάρτη: "Άλλες χώρες και κακοήθεις ηθοποιοί προσαρμόζουν τώρα και βελτιώνουν τη μεθοδολογία της Ρωσίας, συμπεριλαμβάνοντας κυρίως την Κίνα ..."

Αυτό είναι ένα σημάδι ότι ο χαζάρος εγκληματίας πολέμου Nuland βλέπει τη Ρωσία, την Κίνα και το καθεστώς του αμάχους ως συμμάχους.

Η άλλη μεγάλη ρωσική κίνηση έχει ήδη ξεκινήσει με ρωσικούς βομβαρδισμούς (με αμερικανική άδεια) την περασμένη εβδομάδα ισραηλινών πληρεξουσίων κοντά στα Όρη του Γκολάν. Οι Αμερικανοί υπάλληλοι του υπουργείου Εξωτερικών υποσχέθηκαν ότι οι Η.Π.Α. θα υπερασπιστούν το Ισραήλ, αλλά δεν ελέγχουν τον στρατό των Η.Π.Α., οι οποίοι είναι άρρωστοι και κουρασμένοι από Ισραηλινές διαμάχες. Τώρα λοιπόν οι Ισραηλινοί ξεφυτρώνουν και λένε: «Πού είναι οι αμερικανοί στρατιώτες δούλοι μας;»

Αυτό είναι που είπε μια πηγή του Πενταγώνου: "Η απόσυρση των ΗΠΑ από το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ δίνει τη δυνατότητα στα αντίθετα προς το Ισραήλ μέτρα να περάσουν απροσδόκητα, να απομονώσουν και να τιμωρήσουν το Σιωνιστικό κράτος." Όσο πιο σύντομα ο Ισραηλινός λαός απομακρύνει  τον χαζάρικο  ζυγό του σατανιστή-προσκυνητή, τόσο το καλύτερο για αυτούς.

Ο στρατός των ΗΠΑ, εν τω μεταξύ, φαίνεται να ετοιμάζεται για κάποιο είδος στρατιωτικής κίνησης ενάντια στο Μεξικό, αν και μια απλή εισβολή είναι απίθανη. Αντίθετα, ο αμερικανικός στρατός αναλαμβάνει τον έλεγχο των συνόρων με το Μεξικό, καθώς στο tweets  του  Trump γράφει , "Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε όλους αυτούς τους ανθρώπους να εισβάλουν στη χώρα μας. Όταν κάποιος μπαίνει, πρέπει αμέσως, χωρίς δικαστές ή δικαστικές υποθέσεις, να τους φέρει πίσω από το σημείο που ήρθαν ".

"Καθώς το Μεξικό γίνεται αποτυχημένο κράτος ναρκωτικών και η καταστολή της Κολομβίας από το FARC δημιουργεί περισσότερους πρόσφυγες, στρατιωτικοί δικηγόροι αποστέλλονται για να βοηθήσουν το Υπουργείο Δικαιοσύνης να διώξει παράνομους αλλοδαπούς στα σύνορα", είπε η πηγή του Πενταγώνου σχετικά με την κατάσταση.

Ο χαζάρικος όχλος εκδηλώνεται επίσης σχετικά με την κρίση των προσφύγων, επειδή υπάρχουν αυξανόμενες ενδείξεις ότι τα ασυνόδευτα πρόσφυγα κορίτσια έχουν εξαφανιστεί και πιθανότατα έχουν διακινηθεί.

Σε αυτό το μέτωπο, συνεχίζεται όλο και περισσότερο η έκθεση υψηλού επιπέδου των εγκλημάτων σεξ της χαζάρικης μαφίας. Ο κύριος δωρητής της Hillary Clinton Clare Bronfman είναι "να κατηγορηθεί για εμπορία παιδιών NXIVM sex cult", λέει το Πεντάγωνο και άλλες πηγές.

Επίσης, καταγγέλλονται οι καταγγελίες ότι ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Andrew Cuomo, καλύπτει τα σεξουαλικά εγκλήματα κατά των παιδιών.

Αυτές οι συλλήψεις πραγματοποιούνται με βάση τα στοιχεία που συλλέχθηκαν μέσω των συλλήψεων χιλιάδων κακοποιών παιδιών χαμηλότερων βαθμών, λένε οι πηγές του Πενταγώνου.

Εν τω μεταξύ, στην Ευρώπη, οι ηγέτες της Γαλλίας και της Γερμανίας που έχουν οριστεί από την Khazarian μαφία βρίσκονται στα πρόθυρα να ανατραπούν  ως μέρος μιας κοινωνικής ανοσοποιητικής αντίδρασης στην εισροή εκατομμυρίων νέων ανδρών προσφύγων από τις μουσουλμανικές χώρες. Η αρχηγός των ανθρωπίνων δυνάμεων της Khazarian Angela Merkel από τη Γερμανία και ο πρόεδρος του Rothschild-σκλάβου Εμμανουήλ Μακρόν της Γαλλίας αντιμετώπισαν ανοιχτή εξέγερση από δώδεκα άλλες χώρες της ΕΕ όταν πρότειναν την ενίσχυση του κεντρικού (χαζάρικου) ελέγχου της ΕΕ την περασμένη εβδομάδα.

Ο Macron στη συνέχεια διπλασιάστηκε ζητώντας "οικονομικές κυρώσεις" (δηλαδή ένα οικονομικό μποϊκοτάζ Rothschild) εναντίον χωρών της ΕΕ (όπως η Ιταλία, η Ουγγαρία και η Πολωνία) που αρνούνται να παραλάβουν   πρόσφυγες.

Αντίθετα, οι πηγές του Πενταγώνου και της CIA λένε τι θα συμβεί θα είναι η αλλαγή καθεστώτος στη Γαλλία και τη Γερμανία και μια σημαντική εκστρατεία για την απομάκρυνση των κατά το μεγαλύτερο μέρος ανδρών μουσουλμάνων παράνομων μεταναστών από την Ευρώπη.

Φυσικά, όπως επεσήμαναν οι αναγνώστες αυτού του ενημερωτικού δελτίου, οι πρόσφυγες φτάνουν σε μεγάλο βαθμό λόγω της μαζικής δολοφονίας και του μαζικού χτυπήματος που προκαλούν οι πατρίδες τους στη χώρα καταγωγής τους η μαύρη Khazarian μαφία. Έτσι, σίγουρα, οποιαδήποτε πραγματική λύση σε αυτή την κρίση θα απαιτήσει την απομάκρυνση του αδίστακτου καθεστώτος στο Ισραήλ και τον τερματισμό του αδέσμευτου έργου Armageddon. Ας ελπίσουμε ότι οι Ρώσοι θα το φροντίσουν σύντομα.

Ήδη στη Μέση Ανατολή, οι πραγματικοί ειρηνιστές μουσουλμάνοι έχουν αρχίσει να αναλαμβάνουν δράση εναντίον των ψευδο-μουσουλμανικών εξτρεμιστών που δημιουργήθηκαν και χρηματοδοτήθηκαν από τους Khazarians.

Φυσικά, οι Khazarians, οι οποίοι κυριολεκτικά αγωνίζονται για τη ζωή τους, όπως αποκαλύπτουν τη μαζική τους δολοφονία και τα εγκλήματα πολέμου, θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο πληγές και θάνατο προτού αφαιρεθούν από την εξουσία, σύμφωνα με τη CIA, το Πεντάγωνο και άλλες πηγές .

Για το λόγο αυτό, είναι εξαιρετικά σημαντική μια συνεχιζόμενη μυστική προσπάθεια για την εξάλειψη του Khazarian ελέγχου του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος. Έχει πλέον γίνει σαφές ότι οι Khazarians κέρδισαν τον έλεγχο αυτό χρησιμοποιώντας παράνομα κλεμμένους  βασιλικούς χρυσούς. Οι νόμιμοι ιδιοκτήτες τώρα απαιτούν πίσω τον χρυσό τους, και η BIS καθώς και άλλες κεντρικές τράπεζες έχουν ειδοποιηθεί.

Για το σκοπό αυτό, υπάρχουν μυστικές διαπραγματεύσεις που λαμβάνουν χώρα μεταξύ του Πενταγώνου, της Ασίας μυστικές κοινωνίες, της Ασίας βασιλικές οικογένειες, η κινεζική κυβέρνηση, η ρωσική κυβέρνηση, κ.λπ. Υπάρχουν πολλά που δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε, αλλά μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει γενική συμφωνία για το πρέπει να δημιουργήσουν ένα δυτικό μελλοντικό γραφείο προγραμματισμού για να συμπληρώσουν την κινεζική πρωτοβουλία OBOR.

Αυτό είναι που μια δυτική μυστική διαστημική πηγή έχει να πει για την κατάσταση:

"Πολλοί από τους καταγγέλλοντες έρχονται τώρα να πετάξουν τα φασόλια, νομίζοντας ότι θα κατεβούν εύκολα. Οχι; δεν πρόκειται να συμβεί.

"Ο χειρισμός της ενέργειας χρήματος που προκαλεί βλάβη και θάνατο παραβιάζει το Γαλαξιακό Δίκαιο.

«Όταν βομβάρδισαν την Ιαπωνία το 1945, επηρέασε άλλους κόσμους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η γη βρίσκεται σε κλειστό κύκλωμα. Έγινε πραγματικά σοβαρός όταν προσπάθησαν να βάλουν πυρηνικά στο διάστημα. Η εκτόξευση του Challenger έγινε για να αποφευχθεί αυτό. Το Ισραήλ το έκανε αυτό, αλλά οι Γαλαξιακοί κατέλαβαν όλους πριν εκραγεί.

"Αυτό έρχεται σε μια πραγματική πραγματικότητα γρήγορα, αισθάνομαι."

πηγές του Πενταγώνου, από την πλευρά τους, ας πούμε, «Trump δημιούργησε ένα χώρο δύναμη για να απελευθερώσουν το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα και κατέστειλε την τεχνολογία της προς όφελος της ανθρωπότητας με τα πράγματα όπως αντι-βαρύτητας, ελεύθερη ενέργεια, ολογραφική med κρεβάτια, παράταση της ζωής, τηλεμεταφορά, απόκρυψη, αντιγραφείς , και τα λοιπα."

Ελπίζουμε ότι αυτό το διαστημικό υλικό είναι αληθινό, αλλά ακόμα κι αν δεν είναι, αν τερματιστεί ο οικονομικός έλεγχος των Χάσαρων, πολλά τρισεκατομμύρια δολάρια θα εκταμιευθούν για έργα που θα κάνουν τα πράσινες ερήμους, θα αναπληρώσουν τους ωκεανούς με ψάρια, θα εξερευνήσουν το σύμπαν κ.λπ.

το  διαβασαμε  εδω : https://stillnessinthestorm.com/.../benjamin-fulford.../

ΑΝ  ΑΠΟ  ΟΛΑ  ΑΥΤΑ  ΕΙΝΑΙ  ΤΑ  ΜΙΣΑ  ΑΛΗΘΕΙΑ  ΤΟΤΕ  ΣΙΓΟΥΡΑ  ΣΕ  ΟΛΟΚΛΗΡΟ  ΤΟΝ  ΠΛΑΝΗΤΗ  ΕΡΧΟΝΤΑΙ  ΑΛΛΑΓΕΣ  ΣΤΟ  ΧΑΖΑΡΙΚΟ  ΚΑΘΕΣΤΩΣ  ΠΟΥ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ  ΣΗΜΕΡΑ  ΤΗΝ  ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ..
ΕΠΙΣΗΣ  ΕΙΝΑΙ  ΠΡΟΦΑΝΕΣ  ΟΤΙ  Η  ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ  ΓΕΝΙΚΑ  ΕΧΕΙ  ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ  ΑΥΤΗΝ  ΤΗΝ  ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ  ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΤΩΝ  ΧΑΖΑΡΩΝ  ΚΑΙ  ΟΔΕΥΕΙ  ΠΡΟΣ  ΤΗΝ  ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΗΣ.
ΒΕΒΑΙΑ  ΔΕΝ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΠΑΡΑΛΕΙΨΟΥΜΕ  ΤΟ  ΓΕΓΟΝΟΣ  ΠΩΣ  ΟΛΗ  ΑΥΤΗ  Η  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΙΣΩΣ  ΝΑ  ΘΕΛΕΙ  ΝΑ  ΟΔΗΓΗΣΕΙ  ΣΕ  ΕΝΑΝ  ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ  ΠΟΛΕΜΟ  ΟΠΩΣ  ΕΧΕΙ  ΓΡΑΦΤΕΙ  ΣΤΑ  ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ  ΤΩΝ  ΣΟΦΩΝ  ΤΗΣ  ΣΙΩΝ, ΚΑΙ  ΘΑ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ  ΣΤΕΝΑ  ΤΟΥΣ  ΒΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ  ΤΩΝ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ  ΠΟΥ  ΣΤΡΕΦΟΥΝ  ΤΙΣ  ΜΑΖΕΣ  ΠΡΟΣ  ΑΥΤΗΝ  ΤΗΝ  ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.


ΔΕΙΤΕ  ΤΟ  ΒΙΝΤΕΟ  ΣΤΟ  YOU TUBE ΕΔΩ : https://www.youtube.com/watch?v=VhpELx6FfvE






https://athanasntomp.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters