Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

ΣΟΚ.Το κύκλωμα δικηγόρων, μασόνων, οι πλαστογραφίες, η Δικαιοσύνη και η Μαφία!...

Με αφορμή γεγονότα και ντοκουμέντα μας απασχολεί συχνά και ερευνούμε το είδος της Δικαιοσύνης που αποδίδεται και τα προβλήματα των πολιτών.
Φτάσαμε στο σημείο σε όποια πόλη πηγαίνουμε να μας λένε ότι "χειρότερη απόδοση Δικαιοσύνης απο τη δική μας δεν υπάρχει". 
Τον βλέπετε αυτό το Δικηγόρο;
Είναι κυκλωματίας με μερικούς δικαστές και βγάζουν ταρίφα.
Να δείτε αποφάσεις να φρίξετε..." 
Αυτά στο Βόλο,στη Λαμία, στην Πάτρα, στα Χανιά, στα Γιάννενα, στη Βέροια κλπ.
ΜικρογραφίαΣτην Αθήνα μεγάλα τα δικαστήρια και μεγάλες οι αποκλίσεις. Λαμπρές δικαστικές αποφάσεις απο δικαστές με ...κότσια. Αλλά και αισχρές απο δικαστές που είναι φανερό ότι είναι μισθωμένοι.
Το τελευταίο διάστημα πήγαμε και στο Λονδίνο για έρευνα και περιμένουμε απαντήσεις από...δικηγόρους που έχουν κάνει τη λαμπρή επιτυχία στην Αθήνα με την εταιρεία των φτηνών  ταξί, η οποία ταίρι δεν έχει στον πολιτισμένο κόσμο, αλλά στο ... Περού και στη Χιλή.
Στο θέμα αυτό θα επανέλθουμε τη Δευτέρα αφού γίνεται πολύ επίκαιρο, λόγω των εξελίξεων στην εταιρεία φτηνών εισιτηρίων που ήταν κι αυτή λαμπρή επιτυχία, αλλά βάρεσε κανόνι.
Κοινός παρανομαστής η φιλολαϊκή φτήνια, οι Γερμανοί επενδυτές, η Ελλάδα ως χώρα επιτυχιών αυτής της μορφής...
Μικρογραφία
Στο σημερινό κομμάτι της έρευνας για την απόδοση Δικαιοσύνης επίκεντρο είναι η Αθήνα και η δραστηριότητα μιας μερίδας της μασονικής στοάς και το Μεσολόγγι.
Στην Αθήνα στελέχη  της μασονικής στοάς έχουν καταγγελθεί απο την καλή πλευρά της στοάς για φοβερές οικονομικές ατασθαλίες.
Κορυφαία η αδίστακτη κατασκευή πλαστής δικαστικής απόφασης του Συμβουλίου Επικρατείας με σκοπό τον πλουτισμό από την ελληνοποίηση ενός Ελληνορώσου, ο οποίος δεν είχε ανάγκη τα πλαστά, αλλά το λάθος του ήταν ότι είναι .. πλούσιος και έπρεπε να τον αρμέξουν με δήθεν δυσκολίες στην κατάρτιση του φακέλου του.
"Εσυ δεν φταις σε τίποτα. Το κύκλωμα τα κατασκεύασε τα πλαστά και πέσαμε θύματα αδελφέ μου" του γράφει ο αρχιμασόνος της Αθήνας.
Η Δικαιοσύνη στην Αθήνα παριστάνει την πολύ χαζούλα...Αντί να τον καλέσει να κατονομάσει το κύκλωμα και αμέσως να αρχίσουν οι δημόσιες φωτογραφίες και οι προφυλακίσεις (κατασκευή πλαστής δικαστικής απόφασης γαρ...) οι μασόνοι εντός της Δικαιοσύνης βάζουν χεράκι και πλατούλα...
Μικρογραφία
Μικρογραφία
Και ο αρχιμασόνος, ούτε κατονομάζει το κύκλωμα, του οποίου άρα αποτελεί επίλεκτο μέλος, ούτε προφυλακίζεται και για τα πλαστά και για τις ατασθαλίες.
Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια για το ποιός εκβιάζει ποιούς;
Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια ότι ταπάνε για κουκούλωμα και παραγραφή και τα σκάνδαλα εντός και εκτός της μασονικής στοάς;
Τι σχέση έχουν αυτά με το Μεσολόγγι;
Πριν μήνες υποβάλαμε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ-ΑΣ μια αναφορά.
Και καλούσαμε την ηγεσία της ΕΛ-ΑΣ να δώσει βραβείο και επάινους σε έναν αστυνομικό του Μεσολογγίου.
Ο αστυνομικός αυτός πέτυχε ένα θαύμα.
Εδωσε δάνειο σε μια στενή, μα πολύ,πολύ στενή του φίλη, ύψους 38.500 ευρώ (το πεντακοσάρικο πωωωωως συμφωνήθηκε;) χωρίς να κρατήσει ούτε ένα τόσο δα χαρτάκι, μια τόση δα αποδειξούλα για την κακή την ώρα.
Μικρογραφία
Ηρθε η κακή ώρα και η φίλη δεν πλήρωσε, αλλά ζήτησε έρευνα γιατί φαίνεται απο τραπεζικά χαρτιά μια συναλλαγή ύψους μόνο 12.000 ευρώ.
Ο αστυνομικός πήγε σε γνωστό δικηγόρο του Μεσολογγίου, ο οποίος συνέταξε την πιο πρωτότυπη αγωγή στον κόσμο. Ολη κι όλη είναι σχεδόν ΜΙΑ (1) σελίδα. Εξηγεί εκεί ότι "παρά τις οχλήσεις η κυρία δεν επιστρέφει το δάνειο".
Ποιές οχλήσεις;
Ούτε μια τόση δα αποδειξούλα, μια εξώδικη, ένα κάτι τις τέλος πάντων...
Σε χρόνο ρεκόρ η τυφλή Δικαιοσύνη του Μεσαλογγίου, η οποία σε άλλες περιπτώσεις δυλίζει καμήλες βγάζει απόφαση και ο αστυνομικός για τα 12 ή 38,5 χιλιάρικα βγάζει στον πλειστηριασμό μια επιχείρηση -σπίτι αξίας μισού εκατομμυρίου ευρώ της φίλης. Βγάζει από την τσέπη του 160 χιλιάρικα, τα δίνει και πήρε για τόσο μικρό χρέος μια τόση μεγάλη περιουσία.
Αλλοι στη θέση του θα προτιμούσαν να κάνουν χαρακίρι για τα 12 ή 38 χιλιάρικα παρά να πάρουν σε πλειστηριασμό αυτή την περιουσία, αλλά ας πούμε ότι αυτοί θα παραήταν ...Ιάπωνες.
Μικρογραφία
Ζητήσαμε λοιπόν από την ΕΛ-ΑΣ να ερευνήσει πως είχε μαζέψει τα ποσά αυτά ο αστυνομικός, πώς κατάφερε να κάνει την πιο πρωτότυπη αγωγή και να κερδίσει και αν όλα είναι καλά να τον παρουσιάσουν στο πανελλήνιο, ως παράδειγμα αστυνομικού σε δράση και οικονομίες.
Την έρευνα ανέλαβε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.
Πριν αλέκτορα κλπ η ΕΛ-ΑΣ ανακοίνωσε ότι εξάρθρωσε πάλι στο Μεσολόγγι, ένα κύκλωμα δικηγόρων και υπαλλήλων της κρατικής -δημοτικής αρχής που με πλαστά διακινούσε λαθρομετανάστες.
Γιατί πάλι;
Μα πριν λίγο καιρό ανακοινώθηκε ότι έφαγε δεκάδες χρόνια φυλακή ένας πτεραρχος της Αεροπορίας που απόστρατος, ανέλαβε τη δημοτική αρχή Μεσαλογγίου και με αεροπλανάκι διακινούσε λαθρομετάστες.
Και παρά τη σύλληψη και καταδίκη το κύκλωμα δικηγόρων κλπ συνέχιζε δράση, έστω ανεξάρτητη.
Απο που τέτοια σιγουριά, ότι δεν θα έχουν την τύχη του πτεράρχου;
Μήπως γιατί δεν ερευνήθηκε το βάθος των (έστω διαφορετικών και παράλληλων) κυκλωμάτων στη Δικαιοσύνη και στην Αστυνομία και άλλες κρατικές αρχές;
Ιδού η ανακοίνωση της Αστυνομίας και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:
Μικρογραφία
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση
Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας ολοκληρώθηκε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση, που εκτυλίχτηκε σε έξι πόλεις της χώρας, για την αποδόμηση οργανωμένου εγκληματικού δικτύου, το οποίο δραστηριοποιούνταν στο πεδίο της παράνομης έκδοσης αδειών διαμονής σε αλλοδαπούς, υπηκόους τρίτων χωρών. 
Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν την Τετάρτη, 27 Ιουνίου, 23 άτομα, 16 Έλληνες και επτά αλλοδαποί, μεταξύ των οποίων και τα δύο αρχηγικά μέλη της οργάνωσης. Στους συλληφθέντες περιλαμβάνονται επτά δικηγόροι και πέντε υπάλληλοι του ευρύτερου δημοσίου τομέα.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία - κακουργηματικού χαρακτήρα - για εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, ηθική αυτουργία σε ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις, δωροδοκία-δωροληψία υπαλλήλου, ψευδή βεβαίωση, νόθευση κ.τ.λ. και διευκόλυνση παράνομης διαμονής πολίτη τρίτης χώρας, κατά συναυτουργία, εξακολούθηση και συρροή.
Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται επιπλέον δύο Έλληνες και ένας αλλοδαπός, οι οποίοι δεν συνελήφθησαν, λόγω έλλειψης των προϋποθέσεων της αυτόφωρης διαδικασίας καθώς επίσης και δύο αλλοδαποί και ένας Έλληνας, οι οποίοι κατηγορούνται για διάφορα αδικήματα (παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου, πλαστογραφία, παράβαση καθήκοντος κ.α.), μη σχετιζόμενα με την εγκληματική οργάνωση.
Από τη διενεργηθείσα μέχρι τώρα έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων και τη συνδυαστική αξιολόγηση των συλλεχθέντων στοιχείων προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι, τουλάχιστον από τον περασμένο Μάρτιο, είχαν συστήσει και ενταχθεί σε εγκληματική οργάνωση, που επιδίωκε την αποκόμιση παράνομου περιουσιακού οφέλους με την κατάρτιση πλαστών δικαιολογητικών, για την παράνομη έκδοση αδειών διαμονής σε αλλοδαπούς υπηκόους τρίτων χωρών. 
Η αλληλουχία των παρανόμων ενεργειών τους αφορούσε στην καταρχήν έκδοση της σχετικής «βεβαίωσης κατάθεσης αίτησης για έκδοση άδειας διαμονής», ώστε να θεωρείται εφεξής ότι οι αλλοδαποί διαμένουν νόμιμα στη χώρα και στη συνέχεια της «άδειας διαμονής».
Η εγκληματική οργάνωση είχε διαρκή δράση και εσωτερική δομή, ενώ τα μέλη της ακολουθούσαν κανόνες σχετικής ιεραρχίας, έχοντας διακριτούς ρόλους για την επίτευξη των σκοπών τους.
Ειδικότερα, τα δύο αρχηγικά μέλη, με τη βοήθεια ορισμένων άλλων μελών, αναζητούσαν παράνομους αλλοδαπούς που διέμεναν στην περιοχή της Αττικής, από τους οποίους λάμβαναν μεγάλα χρηματικά ποσά για να τους «βοηθήσουν» να συγκεντρώσουν έγγραφα που θα διευκόλυναν την έκδοση των αδειών διαμονής (π.χ. έγγραφα που πιστοποιούσαν επταετή συνεχή διαμονή τους στη χώρα, έγγραφα για μόνιμη διαμονή τους σε πόλεις της επαρχίας, ώστε να μπορούν καταθέτουν εκεί τα δικαιολογητικά τους κ.λπ.).
Τα έγγραφα που χρησιμοποιούσαν, συνήθως ήταν: 
• ιατρικές βεβαιώσεις (επισκέψεις σε εξωτερικά ιατρεία νοσοκομείων – ιατρικά περιστατικά),
• έγγραφα από εταιρείες μεταφοράς χρημάτων,
• λογαριασμοί εταιρειών κινητής τηλεφωνίας,
• ψευδείς υπεύθυνες δηλώσεις (περί φιλοξενίας αλλοδαπών), εφοδιασμένες με γνήσιο υπογραφής δικηγόρου της οργάνωσης,
• πλαστά μισθωτήρια συμβόλαια κατοικίας,
• εμβάσματα λογαριασμών τραπεζών που έχουν κλείσει ή έχουν συγχωνευθεί και
• πλαστές αγορές από γνωστά εμπορικά πολυκαταστήματα.
Μικρογραφία
Στη συνέχεια και αφού ορισμένα μέλη της οργάνωσης προέβαιναν σε πλαστογραφήσεις των εγγράφων, οι δικηγόροι – μέλη της οργάνωσης αφού «έλεγχαν» τους φακέλους, μετέβαιναν στις αρμόδιες Υπηρεσίες, μαζί με τους αλλοδαπούς για την κατάθεση τους.
Οι δικηγόροι γνώριζαν για την πλαστότητα των εγγράφων που περιέχονταν στους φακέλους και σε πολλές περιπτώσεις συμμετείχαν στη συμπλήρωσή τους, καταρτίζοντας και οι ίδιοι πλαστά έγγραφα ή ψευδείς βεβαιώσεις για τη δικαιολόγηση ετών παραμονής ή για τη βεβαίωση του τόπου διαμονής.
Επιπλέον για την κατάθεση των φακέλων στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις των πόλεων της επαρχίας, τους αλλοδαπούς συνόδευαν και τα δύο αρχηγικά μέλη της οργάνωσης καθώς και συνεργάτης τους.
Σε ορισμένες εκ των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων τη διεκπεραίωση των φακέλων αναλάμβαναν υπάλληλοι των αρμόδιων Υπηρεσιών, οι οποίοι άνηκαν στην εγκληματική οργάνωση και βεβαίωναν ψευδώς, έναντι χρηματικής αμοιβής, ότι στο πρόσωπο των αλλοδαπών πληρούνται όλες οι απαιτούμενες προϋποθέσεις για τη χορήγηση βεβαίωσης κατάθεσης αίτησης και άδειας διαμονής.
Με το πέρας της διαδικασίας, τόσο της κατάθεσης των φακέλων, όσο και της έκδοσης των αντίστοιχων καρτών, τα αρχηγικά μέλη και συνεργάτης τους λάμβαναν από τους αλλοδαπούς τα συμφωνηθέντα χρηματικά ποσά, τα οποία στη συνέχεια μοιράζονταν μεταξύ τους, ανάλογα με την συμμετοχή τους στη διαδικασία. Τα ποσά για την κατάθεση του φακέλου κυμαίνονταν από 650 έως 800 ευρώ και σε περίπτωση που εκδιδόταν η σχετική άδεια διαμονής από 1.000 έως 1.500 ευρώ.
Για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης έχει κατασχεθεί πληθώρα φακέλων, το περιεχόμενο των οποίων εξετάζεται ως προς την πλαστότητα των δικαιολογητικών. Επιπλέον σε κατ’ οίκον έρευνες που διενεργήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος πλαστών εγγράφων και διαβατηρίων, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, καθώς και 20.890 ευρώ.
Στην επιχείρηση για την αποδόμηση της εγκληματικής οργάνωσης συμμετείχε η Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος καθώς και το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. "
Να σημειώσουμε ότι δημοσιεύονται και φωτογραφίες και ονόματα των συλληφθέντων...Ενώ σε άλλες περιπτώσεις...
ΥΓ. Τέτοια σκάνδαλα δεν φουντώνουν κσι δεν κουκουλώνονται, χωρίς συμμετοχή πολιτικών. Θυμηθείτε μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters