Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

ΣΗΜΕΡΑ 5 3 2018 ΕΚΤΕΛΕΣΑΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΔΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ



 Λευτερης Στακιας
ΣΗΜΕΡΑ 5-3-2018 ΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΛΛΗΘΕΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΑΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΔΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΥΠΉΚΟΟΙ....

ΔΙΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ....
ΟΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 3691/2008 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΕΜΑ Η ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ....

ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ....
ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΠΟΥ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ !!

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΜΑ ΚΙΝΗΘΉΚΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΞΑΊΡΕΣΗ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ‘‘‘ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ‘‘‘ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ Α.Τ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΑΨΟΓΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΓΕ !!!!!!

ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ !! ΤΩΡΑ ΣΗΚΩΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

ΤΕΛΟΣ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΟΥ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ Ο ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΝΟΗΣΗ !
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ Α-Ω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters