Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Η ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΑΑΔΕ (MUST READ). Του Ευριπίδη Μπίλλη

Αποτέλεσμα εικόνας για MUST READ
Η ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ, Η  ΑΑΔΕ
·      Κύριο όργανο της κατοχής είναι η «γερμανική» λεγόμενη ΑΑΔΕ («Ανεξάρτητη» Αρχή Δημοσίων Εσόδων).
·      Που δεν υπάγεται στο κατοχικό κράτος «μας» και που ανάλγητα ληστεύει τους Έλληνες...

·      Με τον Τσίπρα και τους λοιπούς  κατοχικούς να σφυρίζουν αδιάφορα και δήθεν αναπτυξιακά
·      Ανάπτυξη  λένε τις κατασχέσεις της περιουσίας των Ελλήνων  και τα ξεπουλήματα του Εθνικού πλούτου.
Και τι κάνει σήμερα η γερμανική ανωτάτη κατοχική αρχή, η ΑΑΔΕ;
·      Εάν ένας Έλληνας φορολογούμενος άγρια (που χάνει το εισόδημα του, με τον φόρο εισοδήματος , με τον ΕΝΦΙΑ, με την ληστεία της τιμής της βενζίνης, τιμή Κύπρου 1,22 το λίτρο, τιμή Ελλάδας 1,6 το λίτρο κτλ), τύχει να χρωστά στην εφορία 500 ευρώη ΑΑΔΕ-εφορία, προβαίνει σε κατάσχεση της ιδιόκτητης κατοικίας του.
·      Εάν όμως η κατοικία του προέρχεται από στεγαστικό δάνειο, όχι κόκκινο αλλά εξυπηρετούμενομόλις η τράπεζα πληροφορηθεί τον κίνδυνο κατάσχεσης   από την κατοχική ΑΑΔΕ, της μη εξοφλημένης κατοικίας του εξυπηρετούμενου και όχι κόκκινου στεγαστικού δανείου.
·      Προβαίνει σε άμεσο πλειστηριασμό της, για να προλάβει την ΑΑΔΕ και να εξασφαλίσει τα χρήματα της.
·      Παράλληλα και επειδή ο πλειστηριασμός δεν καλύπτει την υποτιμημένη αξία του στεγαστικού, η τράπεζα προβαίνει και στην κατάσχεση-ληστεία  της περιουσίας και του δανειολήπτη και του εγγυητή του στεγαστικού δανείου.
Όσον αφορά τον ληστρικό κατοχικό  ΕΝΦΙΑ, πέραν του ότι οι Έλληνες πληρώνουν ενοίκιο για το ιδιόκτητο σπίτι τους.
·      Ο φόρος αυτός σκοπό έχει να ληστέψει ιδίως κληρονομημένα σπίτια των βορείων προαστίων που οι ενδεείς σήμερα κάτοχοι τουςαδυνατούν να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ που υπερβαίνει τα 6.000 ευρώ ετησίως και περισσότερο.
Με το πλήρες συνεπώς κατέβασμα των κάτω-κάτω  εσωρούχων των κατοχικών υπηρετών, η κατοχική αυτή ΑΑΔΕ έχει υπερβεί κάθε όριο αναλγησίας.
·      Μπροστά στο οποίο ωχριά ακόμα η γερμανική Χιτλερική κατοχή που λήστευε, αλλά  εν καιρώ πολέμου και  δια δανεισμού.
·      Και ίσως ωχριά ακόμα και ο εξοντωτικός φόρος  VARLIK VERGISI (φόρος περιουσίας) που απάνθρωπα επέβαλε το 1942 τουρκικό κράτος στους Έλληνες της Τουρκίας.
Δείτε τον φόρο αυτόν στο 2ο συνημμένο με τίτλο,  «The violations of the Treaty of Lausanne by the Turkish Republic 1923 to 1999.
·      Που αφορά  την «ορθή» εφαρμογή της συνθήκης της Λωζάνης από το διαχρονικό τουρκικό κράτος.
Παρά όμως τα απάνθρωπα και ανάλγητα μέτρα που βιώνουν στο πετσί τους, ελάχιστοι Έλληνες γνωρίζουν  ότι η Ελλάδα βρίσκεται επίσημα υπό κατοχή και ότι «κυβέρνηση», αξιωματική «αντιπολίτευση» κτλείναι κατοχικοί υπηρέτες της κατοχής.
Δείτε κατωτέρω ελληνιστί και αγγλιστί το άρθρο 14.5 της συνημμένης  πρώτης δανειακής σύμβασης που υποδουλώνει την Ελλάδα (2ο συνημμένο).
 
14. GOVERNING LAW AND JURISDICTION
5. The Borrower hereby irrevocably and unconditionally waives all immunity to which it is or may become entitled, in respect of itself or its assets, from legal proceedings in relation to this Agreement, including, without limitation, immunity from suit, judgement or other order, from attachment, arrest or injunction prior to judgement, and from execution and enforcement against its assets to the extent not prohibited by mandatory law.
14. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ
5. Με την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινή διαταγή, και όσον αφορά την εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters