Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ(Βίντεο)




 ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΙΤ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ
Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Η βασική αιτία  όλων των γεγονότων που συμβαίνουν σήμερα στον πλανήτη για πολλούς είναι γνωστό ότι σχεδιάζεται από ένα σκοτεινό κέντρο που διευθύνεται από τους Ιλλουμινάτι. Σε αυτούς αποδίδονται όλα τα σημαντικά γεγονότα των τελευταίων δεκαετιών που συγκλόνισαν την ανθρωπότητα και επηρέασαν δραματικά τη ροή της παγκόσμιας ιστορίας.



Ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες, ο Ρόναλντ Μπερναρτν De Vrije, που διετέλεσε επί χρόνια μυστικό μέλος των Ιλλουμινάτι, αφού αποχώρησε μετά από μια μεγάλη κρίση συνειδήσεως, άρχισε να αποκαλύπτει φυσικά με κάποιο «μέτρο» κάποια βασικά στοιχεία του παγκοσμίου σχεδίου τους.

Όλα όσα συμβαίνουν σήμερα σύμφωνα με τον Ρόναλντ Μπερναρτν De Vrije, όπως η παγκόσμια οικονομική κρίση και οι διάφορες εστίες τοπικών συγκρούσεων, είχαν σχεδιαστεί πριν από χρόνια, βάσει ενός μεγάλου σχεδίου να επιφέρουν σταδιακά τον παγκόσμιο έλεγχο της ανθρωπότητας.
Ο πόλεμος χρησιμοποιείται σαν όργανο εξελίξεως και διαμορφώσεως των συνθηκών προώθησης του μεγάλου παγκοσμίου σχεδίου. Με τους πολέμους άλλαξε η δομή των κρατών και με τους πολέμους κατάφεραν σήμερα να ελέγχουν μέσα από τις οικονομικές επιπτώσεις το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη.

Για να προετοιμάσουν το έδαφος για το τελικό στάδιο που μάλλον θα είναι ένας παγκόσμιος πόλεμος, προσπαθούν με τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, να προσανατολίσουν τις διαθέσεις των ανθρώπων  προκαλώντας ένα χάος μεταξύ τους στην ανάγκη κάποιας ανώτερης επέμβασης που μπορεί να είναι και ένας εξωγήινος που θα σώσει τον πλανήτη από τη μεγάλη καταστροφή.
Σαν κύριο μέσο αυτής της εκστρατείας ψυχολογικής διαμόρφωσης των ανθρώπων βάσει του σχεδίου τους, αναφέρεται πως είναι το περίφημο HAARP που έχει έδρα τις ΗΠΑ.


Είναι φοβερό όπως ομολογεί ο Μπέρναρντ, που ο ίδιος δεν το άντεξε, το μεγάλο μίσος που έχουνε για τους ανθρώπους και οι σατανικές θυσίες αποκλειστικά μικρών παιδιών που κάνουν με τη βοήθεια των μυστικών υπηρεσιών, τα οποία χάνονται και εξαφανίζονται καθημερινά με μυστηριώδη τρόπο  χωρίς ποτέ να μπορούν να βρουν τα ίχνη τους.

Εδώ αποκαλύπτεται και ο πραγματικός ρόλος των μυστικών υπηρεσιών των μεγάλων δυτικών χωρών που όχι μόνο δεν λειτουργούν για την ασφάλεια των πολιτών αλλά στην πραγματικότητα είναι στην υπηρεσία της παγκόσμιας συνωμοσίας των Ιλλουμινάτι και λειτουργούν με τεράστια κυκλώματα λαθρεμπορίας όπλων και ναρκωτικών προκαλώντας οικονομικούς πολέμους, ακόμα και πολιτικές κρίσεις και ανατροπές κυβερνήσεων για να εξυπηρετήσουν τα σκοτεινά τους σχέδια.


Τα σκοτεινά αυτά κέντρα έχουν τη δική τους σατανική θρησκεία που λέγεται Λουσιφεριάνα, ενώ τα ίδια τα μέλη της λέγονται Λουσιφεριανοί, υπηρέτες του διαβόλου, και κάνουν τελετές με σατανικά μασονικά τυπικά στους δικούς τους ναούς.


Στην αρχή όταν τον μύησαν σε αυτές τις τελετές είχε προσελκυστεί από τη φαντασμαγορία τους και από τη χλιδή που περιείχαν. Στη συνέχεια όμως προσγειώθηκε ανώμαλα στην πραγματικότητα όταν τον κάλεσαν να συμμετάσχει σε κρυφές σατανικές τελετές όπου θυσίαζαν μικρά παιδιά. Αυτό συντάραξε τη συνείδησή του και επέφερε μια εσωτερική μεταστροφή.
Άρχισε μετά από αυτό να απομακρύνεται από αυτούς, αυτό όμως είχε ως συνέπεια να αρχίσουν να τον απειλούν και να κινδυνεύει η ίδια η ζωή του.

Ο ίδιος όπως καταμαρτυρεί, αυτά που διηγήθηκε δεν είναι ένα παραμύθι αλλά είναι πραγματικά γεγονότα που γίνονται εδώ και χιλιάδες χρόνια και τα έχει κατανοήσει γιατί έχω σπουδάσει θεολογία ειδικά την Παλιά Διαθήκη και τις πρακτικές των Ισραηλιτών της παλαιάς εποχής.
Όπως αποκαλύπτει, οι παλαιές δέκα φυλές του Ισραήλ που προέβαιναν και σε ανθρωποθυσίες μικρών παιδιών στην κοιλάδα Μωλώχ, προεκτείνονται σήμερα με μια μυστική γραμμή διαδοχής στα σημερινά  σκοτεινά κέντρα που θέλουν να εξουσιάσουν τον πλανήτη.

Όσο και αν αυτό φαίνεται απίστευτο, αυτός ο παλιός κόσμος των δέκα φυλών με όλες τις τελετουργίες του, αναβιώνει και σήμερα με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Αν κάποιος ερευνήσει σοβαρά όλα αυτά τα δεδομένα που πηγάζουν από σκοτεινά κέντρα όπως Ινστιτούτο Tavistock, κέντρα προγράμματος MK Ultra,θα διαπιστώσει ότι είναι όργανα εκπλήρωσης των σιωνιστικών σχεδίων από τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών.

Όποιος διαβάζει προσεκτικά αυτά τα πρωτόκολλα, θα διαπιστώσει ίσως με κάποιο τρόμο πως όλα αυτά που γράφτηκαν πριν από πολλές δεκαετίες πραγματοποιούνται σήμερα με έναν εκπληκτικό τρόπο. Το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο των Ιλλουμινάτι,  από τους οποίους πέρασε για ένα χρονικό διάστημα ο Μπέρναρντ, είναι ότι έχουν ένα φοβερό μίσος για το ύψιστο δημιούργημα του Θεού, δηλαδή τον άνθρωπο, καθώς οι ίδιοι λατρεύουν το Σατανά και θέλουν να τον καταστρέψουν και να παραδώσουν τις ψυχές τους στον έξω από εδώ.

Μέχρι σήμερα έχουν καταφέρει να πετύχουν πολλά πράγματα και έχουν κυριαρχήσει σε μεγάλο μέρος στον ψυχικό κόσμο της ανθρωπότητας καθώς χρησιμοποιούν φοβερά μέσα καταπιέζοντας κάθε προσπάθεια της ένωσης του ανθρώπου με το Θεό.
Παρόλα αυτά αν ο άνθρωπος σήμερα συνειδητοποιήσει όλο αυτό το σατανικό παιχνίδι που παίζεται σε βάρος του και ζητήσει πραγματικά τη βοήθεια του Παντοδύναμου, όλοι αυτοί είναι καταδικασμένοι να χαθούν και να εξαφανιστούν για πάντα από προσώπου γης.

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters