Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Ξέρετε ποια είναι η εταιρία BRD GmbH (γραμμένη στο εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο ως Bundes Republik Deutschland GmbH);. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ.

Ξέρετε ποια είναι η εταιρία BRD GmbH (γραμμένη στο εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο ως Bundes Republik Deutschland GmbH);. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ. 


Διαβάστε τα παρακάτω
1.   Κατά τα άρθρα του Συντάγματος της ΕΕ οι ΤΟΠ ηγέτες εκλέγονται με αυστηρούς όρους δηλ. υποχρεωτικώς να έχουν ένα Πανεπιστημιακό πτυχίο , ει δυνατόν μεταπτυχιακά ή διδακτορικό, και το λιγότερο δυο ξένες γλώσσες της των κρατών μελών της ΕΕ.

Στην περίπτωση του κ. Σουλτς (από βιβλιοπώλης έγινε Πρόεδρος Ευρωκοινοβουλίου) και στου κ. Νταισελμπλουμ (Πρόεδρος Ευρωζώνης) και οι δυο δεν έχουν πτυχία και βρίσκονται παράνομα στις θέσεις αυτές. Συνεπώς συμφωνίες με υπογραφές των είναι άκυρες.
2.    Ένα κράτος μπορεί να γίνει μέλος της ΕΕ όταν είναι κράτος και έχει δημοκρατικό πολίτευμα. Στην περίπτωση της Γερμανίας έχουμε όχι ένα κυρίαρχο κράτος αλλά μια εταιρία την BRDGmbH (γραμμένη στο εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο ως Bundes RepublikDeutschland GmbH) του όπου οι κάτοικοι δεν θεωρούνται πολίτες αλλά υπάλληλοι της εταιρίας). Η Γερμανία μετά την κατοχή της από ΗΠΑ, Γαλλία και Βρετανία, υπέγραψε συμβόλαιο ότι εις το μέλλον δεν θα μπορεί ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ να είναι ένα Κυρίαρχο Κράτος και ότι θα υπακούει στις αποφάσεις των τριών συμμαχικών δυνάμεων των οποίων θα είναι και αποικία των. Συνεπώς η Γερμανία ως εταιρία δεν έχει πολίτευμα και δη δημοκρατικό. Αντιθέτως στη Γερμανία το ΙΙΙ Reich δεν έχει σβήσει αλλά συνυπάρχει ως καθεστώς και συνεπώς το πολίτευμα θα πρέπει να είναι μη δημοκρατικό. Οιανδήποτε δικαστήριο θα συμφωνούσε με τα ανωτέρω.
Για του λόγου το αληθές μπείτε στον κόπο να διαβάσετε εδώ http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=de&u=http://equapio.com/de/politik/ist-deutschland-ein-staat-oder-ist-die-brd-eine-gmbh/&prev=search
3.   Φινάλε, η Γερμανία δεν είχε και ούτε έχει το δικαίωμα να είναι μέλος της ΕΕ ως εταιρία και με μη δημοκρατικό πολίτευμα. Συνεπώς, συμφωνίες της ΕΕ με υπογραφές ηγετών της Γερμανίας είναι απλώς ΑΚΥΡΕΣ. Η Γερμανία επίσης δεν έχει το δικαίωμα να κυριαρχεί σε άλλα κράτη ούτε να επιβάλει όρους (λιτότητας). Οι τρεις συμμαχικές δυνάμεις της κατοχής της έχουν το δικαίωμα, σύμφωνα με το συμβόλαιο, να σταματήσουν κάθε Γερμανική καταστροφική επιρροή της και η οποία (Γερμανία) είναι υποχρεωμένη να υπακούσει..

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΗΜΕΙΩΝ.

Η Συμφωνία θα μπορούσε να είχε ισχύ εάν θα είχε υπογραφεί μόνο από τους κκ. Ολαντ και Γιουνγκερ πράγμα όμως φύση αδύνατον.

Η Ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να ζητήσει την συμβουλή δικηγόρων ειδικευμένων στο Ευρωπαϊκό δίκαιο και να πράξει καταλλήλως αποσύροντας την υπογραφην της η και ακόμη μηνύοντας την μη νομιμότητα των ενεργειών της ΕΕ.

Το μη κυρίαρχο κράτος της Γερμανίας παραδέχεται ακόμη και ο Σόιμπλε στο παρακάτω βίντεο.
https://eleftheriellas.blogspot.gr/2017/02/brd-gmbh-bundes-republik-deutschland.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters