Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Φορώντας την μουτσούνα του «ανθρωπισμού» οι μακελάρηδες παγώνουν τα χαμόγελα του κόσμου



Η Μαρία δεν θα ξαναχαμογελάσει
Φυσικός αυτουργός : ο αφγανός που άφησε ελεύθερο το ελλαδικό κράτος του «συνταγματικού τόξου» και δέχτηκε στις αγκάλες του το γερμανικό κράτος της «αγίας» Μέρκελ.


Παραλίγο και το χαμόγελο της Σπυριδούλας να σβήσει για πάντα 

Συναυτουργοί : πολιτικοί – δικαστές – δημοσιογράφοι – θρησκευτικοί λειτουργοί – «εθελοντές» και «ακτιβιστές» και γενικώς όσοι καλλιέργησαν και καλλιεργούν - είτε λόγω χρημάτων, είτε λόγω απόψεων, είτε λόγω ψυχολογικών αιτίων και αγιάτρευτων κόμπλεξ, είτε λόγω καπαρώματος θέσεων, είτε λόγω εξεύρεσης θέσης εργασίας, είτε λόγω «φιλανθρωπίας», είτε λόγω ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ, είτε λόγω ΒΛΑΚΕΙΑΣ, το άνοιγμα των πυλών της κολάσεως. Και πιο ένοχοι από όλους: όσοι με τηνψήφο τους στήριξαν και θα συνεχίσουν να στηρίζουν κόμματα που διαβεβαιώνουν ότι το μακελειό θα συνεχιστεί. Καλή συνέχεια και καλή ψήφο καλοί μου άνθρωποι, «φιλάνθρωποι» και «χριστιανοί». 
Και καλά κόλλυβα.
Ένας «ακραίος»
απόδοση κειμένου: ΚΟ 
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2016/12/blog-post_36.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters