Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Τα Μυστικά του Μαίανδρου κατά των Αποστατών


Fileas: Ενα συμβολο που δυστυχως ξεχασαμε και καποιοι σκοπιμα το εκαναν σταμπα σε πατακια εξω απο τις πορτες, ωστε να το παταμε και να το περιφρονουμε.

Μην ψαχνεις Ελληνα να βρεις ποιανου φαεινη ιδεα ηταν και ποσο ικανοποιηση εχει φερει. Δεν επιτρεπεται Ελληνας να το εχει και να το πατα,αντιθετα πρεπει να κοσμει τους τοιχους του σπιτιου του ωστε να εχει και την προστασια του.!!!

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ:


<<Το συμβολο του Μαιανδρου συμβολιζει την δημιουργια και την γεννεση της θετικης-θεικης ενεργειας ημιθεων και ηρωων και την αστειρευτη ροη ισχυος, η οποια εξελισσεται σε θεικη. -Χρησιμοποιησατε Μαιανδρον ως ασπιδα απο τας ακτινοβολιας των αποστατων. -Εγκλωβιζει και απορροφα την κακοβουλη ενεργεια που σας αποστελλουν>>


-Οι συχνοτητες των αριθμων 7,25,52 του μαιανδρου λογου εμπεριεχονται στις θεμελιωδεις συχνοτητες οι οποιες συνιστουν την συμπαντικη αρμονια,για τουτο επιφερουν θετικο αποτελεσμα σε ορισμενες καταστασεις και υπο ορισμενες προυποθεσεις.

-Συμβολιζει και εκφραζει την αρμονια της δημιουργιας,την αρμονια του θειου φωτος,την αρμονια την ζωης εις πεδια πυκνωσεων και αραιωσεων [ουρανου γης ].

-Δημιουργουν βιομαγνητικους κραδασμους στο περιβαλλον,οι οποιοι επιδρουν σαν προσευχη και διανοιγουν πυλες και διαυλους προς 5η διασταση ως 5η δυναμη ενοποιημενων πεδιων.

-Οι αριθμοι του μαιανδρου λογου παιζουν απολυτο ρολο στην συμπαντικη αρμονια και στην ζωη μεσω οκταβων.

-Ο μαιανδρος λογος εκφραζεται απο τους αριθμους 7,25,52 οι οποιοι αναφερονται στην αρμονια των 32 συμπαντων απο τα οποια 7 κυβερνωνται απο τον ΔΙΑ και τα αλλα 25 απο αλλους ΙΕΡΕΙΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΦΩΤΟΣ.

-Ο αριθμος 52 αποτελει αντιστροφο του αριθμου 25 και προκαλει αρμονικο κραδασμο αυτου.

-Το συμβολο του μαιανδρου συμβολιζει την δημιουργια και την γενεση θετικης-θεικης ενεργειας ημιθεων και ηρωων και την αστειρευτη ροη ισχυος,η οποια εξελισσεται σε θεικη.

-ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΜΑΙΑΝΔΡΟ ΩΣ ΑΣΠΙΔΑ απο τας ακτινοβολιας των αποστατων. Εγκλωβιζει και απορροφα την κακοβουλη ενεργεια που σας αποστελλουν.!!!
ΛΥΡΙΟΣ ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ !!!

ΜΕΣΩ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Fileas Fong 

http://www.diadrastika.com/2016/04/mystika-meandrou-kata-apostaton.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters