Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Screen Shot 2016-04-05 at 8.23.46 AM.png

Είναι πράκτορας των ξένων ο Τσίπρας. Δεν υπηρετεί τη χώρα αλλά στρώνει το χαλί στους εχθρούς της. Η μεγάλη-βόμβα με την αποκάλυψη… 

των συνομιλιών του Τόμσεν με τη Βελκουλέσκου για τον οικονομικό θάνατο της Ελλάδος, έδωσε ένα φοβερό όπλο στα χέρια του Τσίπρα να στρίλει στο διάολο το ΔΝΤ καταγγέλλοντας τον ρόλο του. Και όμως, ο Τσίπρας με όσα είπε και έκανε έστρωσε το χαλί. Το μόνο που βγήκε να πει αόριστα ήταν ότι «κάποιοι θέλουν να διαλύσουν την Ευρώπη..»! Για τον Τόμσεν είπε …»δεν θα τον αφήσουμε να διαλύσει την Ευρώπη»! Άρες μάρες κουκουνάρες. 

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός-απάτη δήλωσε: «δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανένα να παίξει με τη φωτιά και δε θα αφήσουμε τη χώρα και την Ευρώπη απροστάτευτη. Κάποιοι θέλουν να στήσουν νέα κρίση στην Ελλάδα για να επηρεάσουν το δημοψήφισμα στη Βρετανία και να τραυματίσουν την Ευρώπη».


Τόσο ξεφτιλισμένος-πουλημένος πρωθυπουργός δεν ξαναγέννησε η ελληνική ιστορία! Όταν ήταν στην αντιπολίτευση μιλούσε για σχέδιο σε βάρος της Ελλάδος για να την κατακτήσουν και ότι θα έδιωχνε το ΔΝΤ και τα μνημόνια και σήμερα, μετά τι9ς φοβερές αποκαλύψεις των Wikileaks, λέει ότι αυτές δημιουργούν λκινδύνους για τη…διάλυση της ΕΕ!!! Τόσο ξεφτίλας. Δεν αποτλούν ρε άμεσο σχέδιο για την πλήρη εξολόθρευση της Ελλάδος που πρέπει να καταγγείλεις αυτό το σχέδιο και να στείλεις στο διάολο τους εχθρούς της χώρας; Κινδύνους για την ΕΕ δημιουργούβ;

Γι’ αυτό τον λόγο η ΕΕ πήρε αποστάσεις από τον Τσίπρα, το άφησε πάλι απομονωμένο και θα συνεχίσει τη συνεργασία με το ΔΝΤ!


Είναι πράκτορας!
Πηγή: http://indobserver.blogspot.gr/2016/04/blog-post_5.html

https://greeknewsondemand.com/2016/03/01/ζήτησε-βοήθεια-απο-τους-εχθρουσ-της-ελ/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters