Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Ευθανασία στον ΟΤΕ- RIP από την Deutsche Telekom – Τέλος ιστορίας μετά από 70 χρόνια OTE

Οπως κάνει σε κάθε αποικία η πολυεθνική Deutsche Telekom βρίσκει τους ανάλογους Σημίτιδες και Παπανδρέου και αποκτάει (δεν αγοράζει) τον έλεγχο των τοπικών κρατικών εταιρειών τηλεπικοινωνίων, «κατεβάζει ταμπέλες» και γίνεται μονοπώλιο (βλέπε Χαρισαν τον ΟΤΕ και χάσαμε μόνο 1 δις ευρώ)

Ετσι και στην Ελλάδα με σκανδαλώδεις μεθόδους άρπαξε την δημόσια περιουσία του Ελληνικού λαού, από τα στυλό μεχρι και το τελευταίο ΚΑΦΑΟ με αστείο αντίτιμο που δεν θα δεχόταν ούτε η τελευταία Μπανανία.

Το πρώτο που έκανε ήταν να κλείσει όλες τις θυγατρικές του Ελληνικού δημόσιου πολυεθνικού Κολοσσού στο εξωτερικό, μετά με έδωσε σιγά-σιγά όλα τα τεχνικά τμήματα σε ιδιώτες εργολάβους, «ξεφόρτωσε» όλους τους εργαζόμενους από 45 κι άνω με εθελούσια και τώρα παρακολουθούμε την αυλαία στο θέατρο της καταστροφής όπου
«κατεβαζει» την ταμπέλα του ΟΤΕ κρατώντας μόνο τα δίκτυα λιανικής, δημιουργωντας το cosmote κι αυτό μέχρι να έρθει το πληρωμα του χρόνου να δούμε τελικά το σήμα του Telekom, όπως και στις άλλες μπανανίες

http://netakias.com/2015/11/17/deutsche-telekom/

ΣΧΕΤΙΚΑ

Τι ΟΤΕ, τι COSMOTE… Όλοι Γερμανοί!

Ο ΟΤΕ υπήρξε το εκτροφείο του μεγαλύτερου μεταπολιτευτικού σκανδάλου που αφορά στις μίζες της Siemens. Ωστόσο, ο ΟΤΕ δεν υπάρχει πλέον. Τώρα πλέον υπάρχει μόνον η «άσπιλη» κι «αμόλυντη»  COSMOTE,  θυμίζοντας  λίγο εκείνη τη μαφιόζικη «συνταγή» στις ταινίες φιλμ νουάρ: «Αν δεν υπάρχει πτώμα, δεν υπάρχει έγκλημα»!

Ποια «Ελληνική» Κυβέρνηση Προστατεύει Τον Έλληνα Επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά;

 
 
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2015/11/rip-deutsche-telekom-70-ote.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters