Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Έτσι μοιάζει η Νέα Παγκόσμια Τάξη – Καλώς ήλθατε στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο!

ΜΗΝ πιστεύετε στο ψέμα ότι κάποιος προσπαθεί στην πραγματικότητα να σταματήσει το ISIS.

Πριν λίγο καιρό, ο μουσουλμανο-αναθρεμμένος Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα ανακοίνωσε μια «συμμαχία εθνών», που σχεδιάστηκε για να «νικήσει το ISIS». Μετά από κάποιες αρχικές αεροπορικές επιδρομές που έγιναν για το youtube, σταμάτησε να είναι ένα θέμα συζήτησης. Λίγο μετά, ο Ομπάμα ανακοίνωσε ότι το ISIS μπορούσε να ηττηθεί μόνο με «καλύτερες ιδέες και όχι όπλα».


Τελικό αποτέλεσμα των «συμμαχικών βομβαρδισμών» της Αμερικής κατά του ISIS;
Η μουσουλμανική τρομοκρατική ομάδα έχει σχεδόν διπλασιαστεί σε μέγεθος, σε δύναμη και εξουσία. Συμπέρασμα; Είτε η μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη στον κόσμο δεν μπορεί να νικήσει το ISIS, ή πραγματικά δεν θέλει να το κάνει.
Μετά, υπάρχει και η Ρωσία.

-Μπερδευτήκατε; Αν όχι, τότε θα μπερδευτείτε βλέποντας αυτό. Πόσο βαθιά πάει η τρύπα του κουνελιού; Κανείς δεν φαίνεται να γνωρίζει.



Πίσω στο τέλος του Σεπτεμβρίου, η Ρωσία έκανε την πολύ δραματική κίνηση δημιουργίας ενός στρατιωτικού μετώπου στη Συρία και αμέσως άρχισε να κάνει βομβαρδισμούς. Ήταν όλα πολύ γρήγορα και συνταρακτικά, αλλά όταν ο καπνός καθάρισε αποδείχθηκε ότι ο Πούτιν δεν κυνηγούσε στην πραγματικότητα το ISIS, αλλά τους αντι-Άσαντ αντάρτες. Δύο μήνες βομβαρδισμών από την τρομακτική ρωσική αρκούδα, κατάφεραν μόνο να δημιουργήσουν ένα ISIS που ήταν σε θέση να κάνει τη μεγαλύτερη επίθεση στην Γαλλία από τον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο. Μπαίνει η γαλλική στρατιωτική προσπάθεια για την καταπολέμηση του ISIS.

8 ώρες μετά από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, η γαλλική Πολεμική Αεροπορία είχε κάνει 20 αεροπορικές επιδρομές στο ISIS στη Μέση Ανατολή. Πολύ εντυπωσιακά πράγματα, περιτυλιγμένα με αγωνία από το κοινό του YouTube που είχαν στόχο να εντυπωσιάσουν. Η βομβιστική επιδρομή της Κυριακής ήταν η μεγαλύτερη γαλλική αεροπορική επιδρομή που έλαβε χώρα στη Συρία μέχρι στιγμής και περιγράφεται ως «τεράστια» επίθεση από εκπρόσωπο του γαλλικού υπουργείου Άμυνας. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο, ο πρώτος στόχος που κατέστρεψαν τα αεροπλάνα ήταν ένα διοικητήριο, το οποίο στέγαζε ένα κέντρο στρατολόγησης και αποθήκες πυρομαχικών και όπλων. Τελικό αποτέλεσμα; Το ISIS δεν ενοχλήθηκε στο ελάχιστο, καθώς οι επιδρομές δεν επιχείρησαν να ανατινάξουν οποιονδήποτε από τους τρομοκράτες, παρά μόνο τα κτίρια. Δώστε του μια εβδομάδα ή δύο και κανείς δεν θα μιλά για τη γαλλική προσπάθεια.

Δύο ημέρες μετά τον τρόμο του Παρισιού, ο Ομπάμα απελευθέρωσε ΠΕΝΤΕ μουσουλμάνους τρομοκράτες!
Μέσα σε 48 ώρες μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι, ο Ομπάμα διέταξε να σταλούν πίσω στη Μέση Ανατολή 5 από τους πιο σκληροπυρηνικούς ισλαμιστές τρομοκράτες κρατούμενοι του Gitmo. Οι κρατούμενοι που μεταφέρθηκαν ήταν τέσσερις άνδρες που είχαν προταθεί για μεταφορά από μια ειδική μονάδα το 2009 που αποτελείτο από έξι υπηρεσίες σχετικές με την ασφάλεια. Αυτοί οι κρατούμενοι είναι: Khalid Abd Jal Jabbar Muhammad Juthman al Qadasi, Sulaiman Awath Sulaiman Bin Ageel al Nahdi, Fahmi Salem Said al Sani και Adil Said al Haj Obeid al Busayss. Υπήρχε, επίσης, ένας άνδρας για τον οποίο η ειδική ομάδα συνέστησε συνεχιζόμενη κράτηση, αλλά η κατάστασή του άλλαξε αργότερα σε μεταφορά, από ένα συμβούλιο χορήγησης αναστολών. Πρόκειται για τον Ali Ahmad Muhammad al Rahizi. Τώρα, αυτό είναι μια νέα προσέγγιση για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας με την απελευθέρωση των κρατουμένων και την αποστολή τους πίσω στο μέτωπο.
Εντάξει, ένα ακόμη και νομίζω ότι θα έχετε την πλήρη εικόνα.

-Ο Πούτιν στη σύνοδο G-20 υποστηρίζει ότι το ISIS λαμβάνει χρηματοδότηση από 40 διαφορετικές χώρες… μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι.


Οπότε, έχουμε τον Πούτιν να λέει σε δημοσιογράφους ότι το ISIS χρηματοδοτείται από δυτικές χώρες, συμπεριλαμβανομένων πολλών εθνών του G20 και μήπως ήταν πρώτη είδηση παντού στην Αμερική; Όχι, δεν αναφέρθηκε καν γιατί δεν ταιριάζει στην αφήγηση. Αυτό που θέλουν να πιστέψετε, είναι ότι οι ισχυρότερες χώρες του κόσμου με στρατιωτική δύναμη πυρός άνευ προηγουμένου στην ιστορία του κόσμου, δεν είναι σε θέση να ελέγξουν μια ομάδα μουσουλμάνων που ιππεύουν καμήλες από την πίσω πλευρά της ερήμου. Την ίδια στιγμή που σας ταΐζουν με τα έτοιμα, δεκάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι μετανάστες ξεχύνονται σε κάθε μεγάλο έθνος και προετοιμάζουν το έδαφος για την επόμενη «αυθόρμητη» ισλαμική τρομοκρατική επίθεση που θα μας πιάσει «προ εκπλήξεως». Μόνο που δεν θα είναι έκπληξη, επειδή όλα έχουν προγραμματιστεί.

-MARK LEVIN: «Ο Γ ‘Παγκόσμιος Πόλεμος έχει αρχίσει»



Ο Mark Levin έχει δίκιο από όλες τις απόψεις, όλα όσα βλέπουμε είναι ένα σχέδιο. Υπό τον Ομπάμα, η Αμερική δεν «καταπολεμά την τρομοκρατία», δεν «πολεμά το ISIS» και δεν προσπαθεί να εμποδίσει το Ιράν να «αποκτήσει πυρηνικά όπλα». Επιτρέπει την τρομοκρατία, την χρηματοδοτεί και ενισχύει το ISIS και βοηθά το Ιράν να πάρει πυρηνικά όπλα.

Οπότε, βγάλτε νέα προμήθεια χαρτομάντηλων και #hashtags οργής και ετοιμαστείτε για την επόμενη «αυθόρμητη» επίθεση του ISIS, που έρχεται σύντομα σε μια πόλη κοντά σας. Εγγυημένα.

Έτσι μοιάζει η Νέα Παγκόσμια Τάξη, καλώς ήλθατε στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Geoffrey Grider | Investment Watchdog/hellasforce.com


http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2015/11/blog-post_284.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters