Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Σύντομα τα smartphones μας θα προβάλλουν 3D ολογράμματα των συνομιλητών μας!

1 

Τα τελευταία χρόνια είδαμε τον Tupac, τον Michael Jackson και τον Tayyip Erdogan να γίνονται ολογράμματα και αν για τους δύο πρώτους υπάρχει το ηθικό δίλημμα επειδή έχουν αφήσει αυτόν τον κόσμο, για τον Τούρκο πρωθυπουργό μπορεί κανείς να πει ότι ήταν πολύ μπροστά όταν αποφάσισε να πραγματοποιήσει ομιλία με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Πως ο Tupac επέστρεψε στην σκηνή [Infographic]

Σκεφτείτε τώρα, η τεχνολογία αυτή να περάσει στα smartphones μας και να δημιουργείτε ένα 3D ολόγραμμα του συνομιλητή μας σε πραγματικό χρόνο εάν το επιλέξουμε κατά τη διάρκεια της κλήσης. Επάνω σε αυτή την κατεύθυνση κινείται η Ostendo, μια νέα start-up από την Καλιφόρνια, η οποία έχει λάβει χρηματοδότηση $90 εκατ. για την κατασκευή μικροσκοπικών chip που θα τοποθετούνται στα smartphones και θα προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα.

Στον προγραμματισμό της Ostendo είναι η κυκλοφορία στην αγορά ενός chip που θα βοηθά στη διδιάστατη απεικόνιση μέσα στο πρώτο μισό του 2015, ενώ η έκδοση για 3D θα είναι πιθανότατα έτοιμη στο δεύτερο μισό του επόμενου έτους. Σύμφωνα με τους δημιουργούς, το chip θα κοστίζει περίπου $30 και το μέγεθος του θα είναι περίπου όσο ένα κουφέτο Tic Tac. Να σημειωθεί ότι θα είναι δυνατός ο συνδυασμός τέτοιων chips για την δημιουργία πιο πολύπλοκων ολογραμμάτων.

Star Wars, Star Trek και ό,τι άλλο σε…Star φαντάζεστε, σύντομα και στα smartphones μας!

- See more at: http://www.xorisorianews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters