Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Νεομπολσεβικισμός, Νέα Τάξη Πραγμάτων και Συνωμοσία στην Παράξενη Χώρα.



anekshghta
ο Τεκτονισμός έγινε η έκφραση μιας μαχητικής πολιτικής του διαφωτισμού, όπως στην περίπτωση των Illuminati,οι οποίοι ήταν οι πρόδρομοι της επανάστασης. Πηγή
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων και ο Μπολσεβικισμός έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό….ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ.
Υπήρξαν και τα δύο κινηματικές διαδικασίες που μετήλθαν των μέσων της εποχής τους. Την βία, την παραπληροφόρηση, την τεχνολογία, την αγνωσία, τα κατώτερα ένστικτα που συνήθως έχουν οι πλειοψηφίες των εθνών και φυσικά τις εκτεταμένου βάθους ψυχολογικές επιχειρήσεις που κινήθηκαν απο την κατάσταση της απόλυτης ικανοποίησης και ηδονής μέχρι την κατάσταση της πλήρους απελπισίας, της αίσθησης του τέλους του κόσμου, την αγανάκτηση για την αδικία και την υιοθέτηση της βίας ή της πλήρους υποταγής στην ειμαρμένη και στις φτιαχτές προφητείες.
117145-129910-athens2004review
2004 – ΠΛΗΡΗΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ
5koukles
Η ΗΔΟΝΗ
xrousala10
Ο ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ
Êáèþò ç ÁèÞíá  ìåôñÜ ôéò ðëçãÝò ôçò,ìåôÜ ôçí øçöïöïñßá ôïõ íÝïõ ìíçìïíßïõ,ç æùÞ óõíå÷ßæåôáé óå áõôÞí ôçí ðüëç óôçí èëéâåñÞ ôçò ...êáèçìåñéíüôçôá,óôï ðëÜé ôçò Áêáäçìßáò Áèçíþí,Ôñßôç 14 Öåâñïõáñßïõ 2012 (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ
Η ΠΤΩΣΗ
images (9)
ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
Πίσω αποτην ΝΤΠ και τον Μπολσεβικισμό με τα ενυπάρχοντα σε αυτό κινήματα, της άρνησης του Θεού, της αρνησιπατρείας, του εθνομηδενισμού και του εξισωτισμού, ευρίσκοντο άνθρωποι, οποίοι απο την παιδική ηλικία μέσω μια στρατευμένης διαδικασίας, φαινομενικά θεόπνευστης, στην ουσία προιόν φυσικής επιλογής, κλεψιγνωσίας και μοχθηρίας, εκπαιδεύοντο με θρησκευτική ευλάβεια. όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτήν την διαδικασία θρησκευτικής ευλάβειας, φυσικά και δεν είναι συνωμότες, όλοι όμως οι συνωμότες, είτε είναι προιόντα αυτής της τρισχιλιετούς εκπαίδευσης , είτε είναι, για ποταπούς προσωπικούς λόγους, στρατευμένοι και υπηρέτες αυτών των άριστα εκπαιδευμένων αλλά σωματικά και ψυχικά τραυματισμένων ανθρώπων, διότι μόνον έντονοι τραυματισμοί σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο οδηγούν σε εμμονές στον όποιον σκοπό και σε άριστα κρυπτόμενες ψυχωσικές αντιδράσεις.
Στην Παράξενη χώρα, πρώτα με τον κατευθυνόμενο εποικισμό με την βοήθεια των δημοκρατών και της αριστεράς και στην συνέχεια με την οικονομική πολιτική, έχουμε πλήρη εκτέλεση αυτού του συνωμοτικού σχεδίου.
Ο πλέον σίγουρος τρόπος εξαφάνισης ενός λαού για λόγους εμμονικής εκδίκησης, είναι η οικονομική εξαθλίωση, η έκλυση των ηθών και τελικά ο εποικισμός των περιοχών του ανίκανου ηθικά και υλικά να αντιδράσει, λαού, απο λαούς ετερόδοξους και αλλύφυλους.
Η αγνωσία που επεβλήθη επι σειρά ετών, οδήγησε στην χαλάρωση κάθε άμυνας, η τεχνητή ευμάρεια οδήγησε στην πτώση της νοητικής άμυνας και τώρα με την αληθινή αριστερά η οποία είναι εργαλέιο, επιβάλεται μια μπολσεβικική στέρηση ελευθερίας με σύγχρονα όμως μέσα.
Επι κομμουνισμού, η περιουσία ήταν ανύπαρκτη για τον λαό, έναν λαό απο τον οποίο στερούσαν οργανωμένα την επαφή με την παράδοση…Ποιοι;;;
Η πλειοψηφία των μπολσεβίκων, οι οποίοι λόγω καταγωγής και παραδοσιακής εκπαίδευσης είχαν συγκεκριμένες εμμονές, προτεραιότητες και ανησυχίες μεταφυσικού τύπου, καμουφλαρισμένες όμως πίσω απο σοσιαλιστικά ιδεολογήματα….
Σήμερα αφού οι νεοέλληνες έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα και λιάζονται, δεν συνειδητοποιούν ότι η περιουσία τους δεν τους ανήκει…. Δεν μπορεί ένας έλληνας να πάρει τις καταθέσεις του και να πάει σε μια άλλη χώρα….Μήπως αυτό σας θυμίζει την απαγόρευση εξόδου απο τους κομμουνιστικούς παραδείσους;;;; Ταυτόχρονα μέσω μιας τεχνητής οικονομικής κρίσης επιβάλεται ο έλεγχος των κινήσεων ρευστού, προπαγανδίζεται η χρήση καρτών, που είναι αρχεία καταγραφής και παρακολούθησης και είναι ξεκάθαρο ότι η χρηματική περιουσία των ελλήνων ανήκει στο κράτος, δηλαδή στις τράπεζες , διότι
ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
images (10)
Μήπως να υπενθυμήσουμε ότι πριν απο μια δεκαετία ίσως και παραπάνω, επέβαλε το δημόσιο ως συνδιαχειριστή στον κόπο μας και στον μισθό μας , τις τράπεζες;;;; Μήπως επεβλήθη η υπαγωγή κάθε μισθωτού σε κάποιο τραπεζικό σύστημα, ώστε να παίρνει το μηνιάτικό του, όχι απο τον εργοδότη του, το δημόσιο ή την εταιρεία, αλλά απο μια τράπεζα;;;;
Διευκόλυνση το λέγαν τότε ….και το κάναν υποχρεωτικό
Στην ουσία βάζαν τις τράπεζες στο σπίτι μας και στην διαχείρηση του κρατικού και ιδιωτικού χρήματος ….
ΑΠΟ ΤΟΤΕ…..αν όλο αυτό δεν κρύβει συνωμοσία;;; τότε τι;;;;
Οι πολίτες τώρα δεν ελέγχουν την περιουσία τους, δεν μπορούν να μεταναστεύσουν ή να επενδύσουν σε υγιές περιβάλλον του εξωτερικού, δεν μπορούν να μετακινηθούν…..  Το ίδιο ακριβώς που συνέβαινε στα κομμουνιστικά καθεστώτα με την χρήση συρματοπλεγμάτων….
Τώρα η εξέλιξη έκανε την σκλαβιά βελούδινη.
Την ίδια στιγμή όλοι αυτοί που ισχυρίζονται ότι η κατάσταση αυτή οδηγεί σε ανάπτυξη, παραγνωρίζουν σκόπιμα το γεγονός ότι κανένας ξένος επνδυτής δεν θα έρθει για να αποκομίσει κέρδη σε μια χώρα απο την οποία δεν θα μπορεί να τα βγάλει όπου αυτός θέλει…..Η οικονομική εξαθλίωση είναι μπροστά μας και την ίδια στιγμή, ορδές αλλοεθνών εισβάλλουν απο τα σύνορα τα οποία οι απαίδευτοι στρατιωτικοί δεν έχουν το ηθικό σθένος να προασπίσουν…Μια γενοκτονία εξελίσσεται…. Τά άγρια σκυλιά της ασιατικής στέππας, έρχονται να πάρουν την χώρα, Ευρώπη και Ελλάδα, απο τα καλομαθημένα σκυλάκια του καναπέ, που έπαθαν κατάθλιψη επειδή το αφεντικό τους δεν τα τάισε…..
Η ΝΤΠ έχει μια εμμονή…τα σύμβολα και τους αριθμούς.
Τα σύμβολα και οι αριθμοί αποτλούν έναν έναν παλαιό μηχανισμό επικοινωνίας των μελών της , τέτοιο που να τους επιτρέπει να συντονίζονται χωρίς να υπάρχει η αναγκαιότης της δια ζώσης επικοινωνίας, αφού άλλωστε πριν αιώνες δεν υπήρχε και η δυνατότης.
Γιατί συμβαίνει αυτό;;;;
Διότι τα σύμβολα, όπως και οι αριθμοί απεικονίζονται στον ουράνιο θόλο. Οι εναλλαγές των σχέσεων των ουρανίων σωμάτων, καταγράφονται με αριθμούς, είναι ορατοί απο κάθε σημείο της γής και φυσικά αν έχει κάποιος τον αποκωδικοποιητή, μπορεί να συντονιστεί με τον μακρυνό του αδελφό στην άλλη άκρη της γης.
images (1)images (5)
Ποιος είναι ο αποκωδικοποιητής;;;
Μα φυσικά τα γνωστά θρησκευτικά κείμενα, οι τελετές και συγκεκριμένες παραδόσεις και πρακτικές.
images (2)
Καταλαβαίνουν όλοι γιατί ομιλούμε….
Έτσι μπορούσαν να έχουν την διατύπωση προφητείών, τις οποίες στην συνέχεια, επεδίωκαν να επαληθεύσουν…ταυτοχρόνως σε διαφορετικά σημεία του κόσμου…
5479b99c-9d7a-442a-bbc9-048761807746_zps743ae88f
Οι συνωμότες δεν πάνε πιο πίσω στο παρελθόν, απλά διότι παλαιότερα δεν ελέγχαν τα χρηματιστήρια και τα ΜΜΕ, όπως τώρα, ώστε να επαληθεύουν τις προφητείες που οι ίδιοι εκπονούν. Δείχνουν μόνο ότι τους επαληθεύει.
Νομίζω ότι όλοι έχουμε στο νού μας το έτος Σμιτάχ ….
images (6)
Όταν όμως συγκεκριμένοι τύποι ελέγχαν τα χρηματιστήρια …παγκοσμίως….Η γελοιότης έχει και ένα όριο, ακριβώς πάνω στους Ρότσιλντ
Μεγάλες καταστροφές λέει….σε κάθε τέτοιο έτος, μόνο που αυτές καταγράφονται παγκοσμίως στο τελευταίο αιώνα, όταν τα χρηματιστήρια παγκοσμιοποιύνται, όταν αυτοί που τα ελέγχουν είναι συγκεκριμένης ιδεοληψίας και όταν τα ΜΜΕ που επίσης ελέγχονται απο την ίδια κατηγορία εμμονικών….χτίζουν τα παραμύθια ως πραγματικότητα…..
interalfainfowarsbrazil4
Οταν το ιερατείο σου ελέγχει όλα αυτά…βγάζει και προφητείες που μπορεί να επαληθεύσει….
Rothschild  NWO
Τι θέλουν όλοι αυτοί;;;
Μα την ικανοποίηση του χτισμένου μέσα τους, αισθήματος της εκδίκησης και της επιβολής, της λήψης εξουσίας και αυτό είναι κακό….διότι χρειάζονται  θύματα και δούλους.
Στην ΠΑΡΑΞΕΝΗ χώρα….πάνε για εκλογές…..δεν θα πάνε τον Δεκέμβριο…θα πανε τον Σεπτέμβριο…τον μήνα και το δικό τους έβδομο έτος της έβδομης επτάδος, που οι ίδιοι κύκλοι, προσπαθούν  να συνδέσουν με την δική τους μεταφυσική, με την δική τους αντίληψη για Τον Θεό.
images (4)
Γιατί πρέπει να εμφανιστούν οι επιλογές των συνωμοτών, ως αποτέλεσμα μεταφυσικής παρουσίας και παρέμβασης;;;
Διοτι έτσι θα μειωθούν οι αντιδράσεις του απλού ανθρώπου, θα δημιουργηθούν πρόθυμοι και υποτεταγμένοι δούλοι….κάτω απο την αγωνία της παρουσίας Του Θεού…
seventh-son-279x300
Το δοκιμάσαν με το γέννημά τους που είναι το Ισλάμ…το οποίο έγινε και το καλύτερο εργαλείο τους, επέβαλαν μια μαζική θρησκευτική ψύχωση υποταγής και τώρα το χρησιμοποιούν ενάντια στον κύριο εχθρό τους, αυτού που αρνήθηκαν…..ενάντια Στον Ιησού Χριστό.
Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας τους…το 2015…η χρονιά τους (επι της παραμικρής αμφιβολίας αναβάλεται το ραντεβού για την σωτηρία του κόσμου τους για το μέλλον)
Shemitah 7 year
Δεν χρειάζεται να επικοινωνόύν μεταξύ τους, αν και μπορούν….Ραντεβού απάτης έχουν δώσει….
Σε αυτό το ραντεβού σέρνουν και την Μεσόγειο…έλληνες και Τούρκους, αλλά και τον κόσμο όλο.
Επεχείρησαν πάλι να κάνουν το ίδιο πριν αιώνες, κλικ ΕΔΩ.….πήραν το μαθημά τους και πλέον βαδίζουν στα σίγουρα.
Τονίζουμε ξανά, πως οτιδήποτε συμβεί απο δω και μπρός δεν έχει σχέση με τον Θεό, αλλά με ψυχικά άρρωστους, αδίστακτους, πλούσιους ανθρώπους και τους χαμερπείς υπηρέτες τους.
Μπορεί να μην γίνει και τίποτα, διότι όποιος καεί στο κορκούτι και γίνει ντονμές…στην συνέχεια είναι ιδιαίτερα προσεκτικός….περιμένει έναν καλύτερο κύκλο για να κάνει τις απάτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters