Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εξέγερση λάθρο και στη Λέσβο - Προκαλούν τις δυνάμεις Ασφαλείας- Είναι εξοπλισμένοι με μαχαίρια - Βίντεο σοκ

Η ΤΣΙΠΡΟΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ  ΓΛΥΤΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ . ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ .
 "ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ" ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ  ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ . ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΤΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΦΗ, ΣΤΕΓΗ, ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ,  ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΑ .
 
 ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ  ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ. ΕΚΕΙΝΗ Η ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΧΑΣΚΟΥΣΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΤΑΣΙΑ ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΑΡΑΓΕ; ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ;  ΣΥΜΒΟΛΟ  ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ  ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ. ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ !!!!!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο  ΥΕΘΑ κ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΛΜΑ ΕΙΣ ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ . ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο κ.ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΔΕΧΕΤΟ Ο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ.
ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΦΡΟΝΗΣΕΙ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΓΝΩΣΜΕΝΩΣ  ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.
 
Ο ΔΙΑΣ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΛΕΙΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ   ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΝ  ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ . 
 
 
 
Εξέγερση λαθρομεταναστών είχαμε και στη Λέσβο με άσεμνες χειρονομίες εναντίον των δυνάμεων Ασφαλείας ενώ διάχυτη είναι πλέον η εντύπωση ότι μεταξύ των λαθρομεταναστών υπάρχουν πυρήνες τζιχαντιστών που θέλουν να προκαλέσουν εξέγερση ζητώντας χάος και αίμα με αποτέλεσμα την τελική κοινωνική αποσταθεροποίηση της χώρας!
 
Ειδικά κλιμάκια της ΕΥΠ έχουν εδώ και αρκετές ημέρες κατακλύσει τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη για τις αυξανόμενες ροές λαθρομεταναστών και προσφύγων.
 
Στην Κατεχάκη υπάρχουν πληροφορίες για μεγάλο αριθμό τζιχαντιστών, οι οποίοι «καμουφλαρισμένοι» ως πρόσφυγες επιχειρούν να περάσουν στην Ευρώπη για χτυπήματα και μέσα από την Ελλάδα.
 
Οι σχετικές πληροφορίες που είχαν οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΥΠ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες διασταυρώθηκαν με αντίστοιχες ξένων υπηρεσιών Ασφαλείας και Πληροφοριών τις τελευταίες ημέρες.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πηγές από την λεωφόρο Κατεχάκη, στη διάθεση της ΕΥΠ βρίσκονται ακόμα και ονόματα και πλήρεις φάκελοι τζιχαντιστών, με τα στοιχεία τους να επιχειρείται να διασταυρωθούν στους τόπους υποδοχής των λαθρομεταναστών και των προσφύγων.
 
Σκηνές που τις προηγούμενες ημέρες είχαν διαδραματιστεί και στην Κω, εκτιλύχθηκαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης: Εξέγερση λαθρομεταναστών μπροστά από το γραφείο του Λιμενικού Σώματος, όπου γίνονται οι καταγραφές των παράνομα εισερχομένων αλλοδαπών στη χώρα μας.
 
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εξέγερσης, κάποιοι λαθρομετανάστες θεώρησαν ως υπαίτιους της καθυστέρησης της καταγραφής τους, τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος και αντέδρασαν με άσεμνες χειρονομίες.
 
Ταυτόχρονα, δραματικό «SOS» για την κατάσταση που επικρατεί στην Κω εκπέμπουν οι αστυνομικοί του νησιού που είναι επιφορτισμένοι με την διαχείριση της πρωτόγνωρης κατάστασης.
 
Θα θρηνήσουμε ζωές, λένε ξεκάθαρα σε επίσημη αναφορά που υπέβαλαν στον Εισαγγελέα και όπου περιγράφουν αναλυτικά τι αντιμετωπίζουν καθημερινά και πώς εξελίσσονται τα πράγματα.
 
Είναι καθαρά θέμα τύχης, λένε, που έως σήμερα δεν συνέβη κάτι πολύ χειρότερο από τις συμπλοκές, είτε όταν οι λαθρομετανάστες επιχείρησαν να εισβάλλουν στο αστυνομικό τμήμα του νησιού, είτε κάθε φορά που, λόγω της αφόρητης κατάστασης και των μεταξύ τους διαφορών, σημειώνονται μεταξύ τους διαπληκτισμοί.
 
Μάλιστα, η Ένωση Αστυνομικών Βορείου Δωδεκανήσου που υπέβαλαν την αναφορά, αναφέρουν ενδεικτικά δύο περιστατικά όπου κινδύνεψε η σωματική τους ακεραιότητα, την «εισβολή» στο αστυνομικό τμήμα, αλλά και ακολούθως, όταν μεταφέρθηκαν στο δημοτικό στάδιο και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς που πήγαν να κάνουν την καταγραφή.
 
Συγκλονιστικά είναι και τα στοιχεία που δίνουν στην επιστολή τους σχετικά με την πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν στο νησί: Αυτή τη στιγμή στην Κω υπολογίζεται πως βρίσκονται 7.000 λαθρομετανάστες, ενώ βάσει της δυναμικότητας του αστυνομικού τμήματος, καταγράφονται (και άρα παίρνουν χαρτιά και μπορούν να φύγουν) μόλις 100! 
 
Ολόκληρη η αναφορά:
 
Κυρία Εισαγγελεύ,
 
Σε συνέχεια της προφορικής μας ενημερωτικής παράστασης, της 11-8-2015, θεωρούμε υποχρέωσή μας να Σας υποβάλουμε την παρούσα, ζητώντας από την Ελληνική Δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα ώστε αφενός μεν να αποτρέψει την άμεση και ευθεία απειλή για τα νόμιμα δικαιώματα της ζωής, της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και της υγείας ημών των αστυνομικών και των λοιπών πολιτών της Κω, που συνεπάγεται η τραγική κατάσταση που επικρατεί στην Κω το χρονικό διάστημα των τελευταίων μηνών λόγω της αθρόας προσέλευσης παράτυπων μεταναστών και της αδυναμίας των κρατικών υπηρεσιών να ανταποκριθούν στην ταχεία διεκπεραίωση των απαραίτητων διαδικασιών, ώστε να απομακρυνθούν από την Κω, που έχουν ως συνέπεια ολόκληρη η πόλη της Κω (και οσονούπω και ολόκληρο το νησί) να έχουν κατακλυσθεί από χιλιάδες παράτυπους μετανάστες.
 
Η κατάσταση που επικρατεί σε διάφορα σημεία της Κω και κυρίως στο χώρο προσωρινής διαμονής των μεταναστών στο ξενοδοχείο “Captain Elias” και στην ευρύτερη στην περιοχή της Λάμπης Κω, στο Παλαιό Δημοτικό Στάδιο «ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ» επί των οδών Β. Γεωργίου και Αρτεμισίας, όπου, μετά από παρέμβαση του Δήμου Κω, μόλις χθες (10-8-2015) μεταφέρθηκε μεγάλος αριθμός μεταναστών που προηγουμένως είχαν (παράνομα) καταλύσει στην ευρύτερη περιοχή του Διοικητηρίου της Κω (Πλατεία Πλατάνου & Λεωφ. Φοινίκων), επί της παραλιακής οδού Β. Γεωργίου και στους πέριξ χώρους και, κυρίως, στο Κτίριο του Αστυνομικού Τμήματος Κω, όπου στεγάζονται η Β’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου, το Α.Τ. Κω, το Τ.Α. Κω και λοιπές αστυνομικές Υπηρεσίες, οι Υπηρεσίες του Επαρχείου Κω και οι Δικαστικές Υπηρεσίες της Κω (Διοικητήριο) είναι δραματική. Καθημερινά προσέρχονται στο χώρο του Α.Τ. Κω εκατοντάδες παράτυποι μετανάστες οι οποίοι πολιορκούν επί ώρες το Τμήμα, αναμένοντας την διεκπεραίωση των διαδικασιών που τους αφορούν. Οι άνθρωποι αυτοί κατά διάφορα χρονικά διαστήματα (τουλάχιστον 3-4 φορές κάθε ημέρα) προκαλούν σοβαρά επεισόδια επιχειρώντας να εισέλθουν με τη βία στους χώρους του Τμήματος, θεωρώντας ότι έτσι θα επιτύχουν ταχύτερη διεκπεραίωση των αιτημάτων τους.
 
Την κατάσταση επιδεινώνουν η παρουσία τεράστιου αριθμού μεταναστών που δεν αντιλαμβάνονται καν στοιχειωδώς την αγγλική γλώσσα, ώστε να συμμορφωθούν στις υποδείξεις των συναδέλφων μας (να ανοίξουν χώρο, να επιτρέψουν την είσοδο στους ενδιαφερόμενους Έλληνες και αλλοδαπούς να εισέλθουν ή να εξέλθουν από τα γραφεία κλπ), η παρουσία πάρα πολλών μικρών παιδιών και γυναικών που επί ώρες συνωστίζονται υπό δραματικές καιρικές συνθήκες, με συνέπεια να επικρατεί διαρκής ένταση και εκνευρισμός που οδηγούν σε διαρκή επεισόδια, που εγκυμονούν τεράστιο κίνδυνο ασφάλειας τόσο για το ελάχιστο αστυνομικό προσωπικό που έχει επιφορτιστεί με τον έλεγχο της εισόδου του Τμήματος και είναι υποχρεωμένο να δέχεται διαρκείς «επιδρομές» των αλλοδαπών, όσο και για το σύνολο των υπηρεσιών καθώς δεν είναι δύσκολο κάποιοι είτε οργανωμένα, είτε από αγανάκτηση είτε εκμεταλλευόμενοι την οχλαγωγία να προκαλέσουν σοβαρότατο κίνδυνο για την ζωή και τη σωματική ακεραιότητα όλων μας, αφού είναι πρακτικά και λογικά αδύνατον 3 αστυνομικοί να αστυνομεύσουν εκατοντάδες μετανάστες (στην είσοδο) και μερικές δεκάδες αστυνομικοί να αστυνομεύσουν περί τους 7.000 μετανάστες που σήμερα κυκλοφορούν στο νησί.
 
Πρόσφατα δε αποδείχθηκε ότι μετανάστες έξω από το Α.Τ. Κω είχαν πάνω τους τουλάχιστον ένα (1) πολεμικό μαχαίρι αραβικού τύπου, ενώ τις τελευταίες μέρες στις προσπάθειες διαφύλαξης της τάξης οι συνωστιζόμενοι αλλοδαποί «απαντούν» ρίχνοντας εναντίον μας κροτίδες, γεγονότα που αναδεικνύουν τον άμεσο και διαρκή κίνδυνο για τη σωματική μας ακεραιότητα.    
 
Επίσης συχνά πλέον παρατηρούνται περιστατικά διενέξεων και διαπληκτισμών μεταξύ των μεταναστών, που αρκετές φορές λαμβάνουν  την μορφή «σύρραξης». Μάλιστα το φαινόμενο αυτό επιτείνεται ιδιαίτερα τελευταία, λόγω της τεράστιας αύξησης του αριθμού των μεταναστών, των καιρικών συνθηκών, των μεταξύ τους διαφορών (θρησκευτικών, εθνικών κλπ). Στα περιστατικά αυτά είναι προφανώς αδύνατον να επέμβουμε αποτελεσματικά, αφενός μεν λόγω του πολύ μικρού αριθμού της δύναμής μας, αφετέρου δε λόγω του προφανούς κινδύνου για τη σωματική μας ακεραιότητα και για την υπηρεσιακή μας αξιοπρέπεια που εγκυμονεί η ενεργός «εμπλοκή» μας σε περιστατικά εν μέσω οχλαγωγίας. 
 
Πέραν τούτων, όλο και πιο συχνά εκδηλώνονται φαινόμενα αντικοινωνικών συμπεριφορών που αποδίδονται σε μετανάστες και, δυστυχώς, όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να προκληθεί κάποιο σοβαρό περιστατικό που θα κλονίσει τις εύθραυστες κοινωνικές ισορροπίες μεταξύ του τοπικού πληθυσμού (που μέχρι τώρα συμπεριφέρεται απολύτως φιλόξενα) και των μεταναστών και, φυσικά, θα έχει καταστροφικές συνέπειες για τον τουρισμό της Κω. Δυστυχώς βρισκόμαστε ένα βήμα πριν να βιώσουμε περιστατικά κινδύνου ανθρώπινης ζωής, σοβαρών σωματικών βλαβών, εγκλημάτων κατά της γενετήσιας ζωής, κατά της περιουσίας και πάσης φύσεως άλλων εγκλημάτων. 
 
Υπό τις γενικές αυτές συνθήκες, Σας αναφέρουμε ενδεικτικά τα ακόλουθα:
 
Χθες (11-08-2015) και από την 07:30’ ώρα προσήλθαν στον εξωτερικό χώρο του Αστυνομικού Τμήματος Κω περίπου 700 παράτυποι μετανάστες οι οποίοι απέκλεισαν την είσοδο και αποπειράθηκαν να εισέλθουν στον προαύλιο χώρο παρά τις συστάσεις για το αντίθετο από Αστυνομικούς του Α.Τ.Κω, του Τ.Α.Κω και της Β’ Δ/νσης Αστυνομίας Δωδ/σου, εγκλωβίζοντας τους Αστυνομικούς που υπηρετούσαν και τους πολίτες (έλληνες και νόμιμους αλλοδαπούς) να εισέλθουν για να διεκπεραιώσουν προσωπικές τους υποθέσεις. Μετά από συνεχείς εκκλήσεις των Αστυνομικών να ανοίξουν διάδρομο για να απεγκλωβιστούν οι Αστυνομικές Υπηρεσίες και οι υπηρετούντες Αστυνομικοί, αρνούνταν επιμόνως να αποχωρήσουν και προπηλάκισαν τους Αστυνομικούς που προσπάθησαν να τους πείσουν να υποχωρήσουν με λεκτικές επιθέσεις και απειλητικές κινήσεις. Τότε οι Αστυνομικοί αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν την αναγκαία βία για να τους απωθήσουν. 
 
Περί την 10:00’  ώρα της σήμερον τέσσερις Αστυνομικοί προσκολλημένοι στην Β’ Δ/νση Αστ/μίας Δωδ/σου  από την Δ/νση Αλλοδαπών Αττικής μετέβησαν στο Δημοτικό Στάδιο «Ανταγόρας»  (στην ενταύθα Βασ. Γεωργίου) προκειμένου να ξεκινήσουν την διαδικασία ταυτοποίησης των παράτυπων αλλοδαπών που στεγάστηκαν σήμερα (11-08-2015) εκεί για διαμονή και διεκπεραίωση των εγγράφων τους. Στον χώρο βρισκόντουσαν κατ’ εκτίμηση δύο χιλιάδες (2.000) άτομα οι οποίοι όταν οι τέσσερις Αστυνομικοί εισήλθαν στο γραφείο του γηπέδου για να ξεκινήσουν τις διαδικασίες ταυτοποίησης, το μεγαλύτερο μέρος των αλλοδαπών τους απέκλεισε εντός του γραφείου διαμαρτυρόμενοι για γρηγορότερη διαδικασία χορήγησης του προσωρινού Υπηρεσιακού Σημειώματος. Οι εν λόγω Αστυνομικοί επικοινώνησαν τηλεφωνικά με το Αστυνομικό Τμήμα Κω για να ζητήσουν βοήθεια και τρεις Αστυνομικοί του Α.Τ.Κω μετέβησαν εκεί με αποτέλεσμα όμως να εγκλωβιστούν και αυτοί και να μην μπορούν να αποχωρήσουν.
 
Τότε με τη σειρά τους επικοινώνησαν τηλεφωνικά με το Α.Τ.Κω και κάλεσαν εκ νέου σε βοήθεια. Άμεσα οχτώ Αστυνομικοί του Τ.Α.Κω και του Α.Τ.Κω μετέβησαν στο Γήπεδο και μετά από πολύωρη προσπάθεια κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τους επτά συναδέλφους μας. Κατά τη διάρκεια της προσπάθειας αυτής οι αλλοδαποί ενεργώντας ως ομάδα και οργανωμένα έσπασαν παράθυρα, σωλήνες οικοδομικά υλικά (τούβλα, τσιμέντα), τα οποία έριχναν κατά των συναδέλφων απειλώντας ουσιαστικά τη ζωή τους.
 
Κατά τα επεισόδια άγνωστοι αλλοδαποί αφαίρεσαν από τους αστυνομικούς προσωπικά είδη (ρολόι χειρός και γυαλιά ηλίου). Επίσης οι συνάδελφοι αστυνομικοί κατά την άτακτη αποχώρηση τους δεν κατέστη δυνατό να πάρουν τον υπηρεσιακό υλικοτεχνικό εξοπλισμό (ηλεκτρονικούς υπολογιστές κ.λπ.) καθώς απεχώρησαν άρον - άρον από το σημείο καταδιωκόμενοι από το μεγαλύτερο μέρος των δύο χιλιάδων (2.000) μεταναστών, με σοβαρό κίνδυνο για τη ζωή τους. Ενδεικτικά, την 13:00’ ο Αστ/κας -287316- Τ. Ι. υπηρετών στη Δ/νση Αλλοδαπών Αττικής μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Κω καθόσον από την επίθεση των μεταναστών υπέστη τραύματα στον δεξί του ώμο.  
 
Δυστυχώς, αυτή η κατάσταση φαίνεται να είναι «η αρχή και μόνο του κακού», δεδομένου ότι στο νησί βρίσκονται περί τους επτά χιλιάδες (7.000) παράτυποι μετανάστες οι οποίοι θα παραμείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο νησί έως ότου διεκπεραιωθούν οι διαδικασίες χορήγησης των εγγράφων καθόσον με μεγάλη προσπάθεια από τους Αστυνομικούς της Β’ Δ/νσης Αστυνομίας Δωδ/σου διεκπεραιώνονται εκατό (100) περίπου μετανάστες ημερησίως, η δε ενίσχυση της υπηρεσία όχι μόνο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, αλλά είχε ως αποτέλεσμα τα βίαια επεισόδια που προαναφέρθηκαν!
 
Για όλα τα ανωτέρω περιστατικά υπάρχει επαρκές οπτικοακουστικό υλικό το οποίο επιφυλασσόμαστε να σας παραδώσουμε εφόσον το θεωρήσετε αναγκαίο.
 
Πέραν τούτων οφείλουμε να σας επισημάνουμε ότι οι συνθήκες υγιεινής που επικρατούν σήμερα σε πολλά σημεία της Κω και κυρίως στα συγκεκριμένα υπαίθρια σημεία «φιλοξενίας», ενδεικτικά στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, στο πρώην ξενοδοχείο “Captain Elias”,  στην περιοχή της Λάμπης, στο δημοτικό στάδιο Ανταγόρας και στην ευρύτερη περιοχή του Διοικητηρίου της Κω (Πλ. Πλατάνου, Λεωφ. Φοινίκων, Β. Γεωργίου,  άλσος όπισθεν μνημείου Αγνώστου Στρατιώτη κλπ) είναι εντελώς απαράδεκτες και εγκυμονούν σοβαρότατους κινδύνους τόσο για τη δημόσια υγεία, όσο και για τη δική μας υγεία και ασφάλεια.
 
Όλες αυτές οι περιοχές λόγω του συγχρωτισμού του τεράστιου αριθμού των αλλοδαπών, οι οποίοι είναι προφανές ότι δεν μπορούν να ικανοποιήσουν πολιτισμένα ακόμα και τις στοιχειώδεις βιολογικές ανάγκες τους, αφού κάτι τέτοιο είναι πρακτικά αδύνατον λόγω του αριθμού των μεταναστών και των ελάχιστων μέσων υποστήριξης και της παντελούς έλλειψης των αναγκαίων υποδομών, έχει καταστεί μία βραδυφλεγής «υγειονομική βόμβα» που εγκυμονεί τον κίνδυνο εκδήλωσης σοβαρών μεταδοτικών – μολυσματικών ασθενειών και κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή να εκραγεί με πρώτα θύματα τους ίδιους τους μετανάστες και φυσικά εμάς τους εκτελούντες υπηρεσία πέραν των ανθρώπινων και φυσιολογικών ορίων επαγγελματικής και ανθρώπινης αξιοπρέπειας, γεγονός για το οποίο επιφυλασσόμαστε να πράξουμε τα δέοντα σε περίπτωση που επαληθευτούν οι φόβοι μας.  Και, βέβαια, η υγειονομική αυτή βόμβα, θα πλήξει άμεσα τον τοπικό πληθυσμό και έμμεσα, αλλά καταλυτικά, τον τουρισμό.
 
Από όλα τα προαναφερόμενα καθίσταται σαφές ότι οι Αστυνομικοί Υπάλληλοι της Κω αδυνατούμε να εκτελέσουμε ομαλά την υπηρεσία μας για λόγους πρακτικούς και πέραν της θελήσεως μας και αισθανόμαστε έκθετοι έναντι των καταστάσεων που εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους τόσο για τη σωματική μας ακεραιότητα, όσο και για την υγεία όλων μας.    
 
Για τους λόγους αυτούς σας γνωστοποιούμε τα ανωτέρω και ζητούμε να παρέμβετε άμεσα και να λάβετε τα απαιτούμενα μέτρα για την αποκατάσταση της στοιχειώδους ομαλότητας, ώστε να είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε σε συνθήκες αξιοπρέπειας και στοιχειώδους τάξης, τις υπηρεσιακές υποχρεώσεις μας, άλλως αδυνατούμε να εξασφαλίσουμε τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις που επιβάλει ο ρόλος μας ως οργάνων μιας δημοκρατικής και πολιτισμένης κοινωνίας εν έτει 2015.  
 
Τέλος παρακαλούμε να διερευνήσετε αν από τα προαναφερόμενα συντρέχουν προϋποθέσεις αυτεπαγγέλτως διωκόμενων ποινικών αδικημάτων προκειμένου να διαφυλαχθεί η δημόσια τάξη και ασφάλεια. 
   
Κως 12 Αυγούστου 2015
Μετά τιμής οι αναφέροντες
ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ  ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
( ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ- ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΩΝ- ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΩΝ- ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ)

 
 
 
Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters