Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Αποκαλύψεις σοκ για τη δράση των Ναζί - Βομβάρδιζαν Γερμανούς πολίτες για... εξάσκηση! (Photos)

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δράση των SS κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο από απόρρητα έγγραφα, που είδαν το φως της δημοσιότητας και σύμφωνα με τα οποία θεωρείται πώς οι Ναζί σκότωσαν χιλιάδες Γερμανούς πολίτες βομβαρδίζοντας τις πόλεις τους με πυραύλους V-2 για να κάνουν… εξάσκηση.

Τα απόρρητα αυτά έγγραφα, πολλά από τα οποία είναι γραμμένα με κώδικες στα γερμανικά, πιστεύεται ότι αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς ότι ο Χίτλερ χρησιμοποιούσε δικά του χωριά και πόλεις προκειμένου να τσεκάρει...

την αποτελεσματικότητα αυτών των πυραύλων!
Το απίστευτο αρχείο αποστελλόταν μόνο στην Kommadostelle S, μια μυστική που σχεδόν τίποτα δεν είναι γνωστό για τη δράση της.
Με βάση αυτά τα έγγραφα-φωτιά, χιλιάδες Γερμανοί σκοτώθηκαν από τα χέρια των ηγετών τους κατά την περίοδο 1944-1945 –και οι θάνατοι αποδίδονταν στις Συμμαχικές Δυνάμεις.
Οι πύραυλοι V-2 χρησιμοποιήθηκαν από τους Γερμανούς στους βομβαρδισμούς στο Λονδίνο και στη νοτιοανατολική Αγγλία, καθώς επίσης και σε βομβαρδισμούς στην κεντρική Ευρώπη, σκοτώνοντας περισσότερους από 7.000 ανθρώπους.
Κυριαρχεί μάλιστα η αίσθηση ότι αν οι Ναζί είχαν αναπτύξει τους συγκεκριμένους πυραύλους νωρίτερα, θα μπορούσαν ακόμα και να βγουν νικητές από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο...
Το σπάνιο αυτό αρχείο - ντοκουμέντο διασώθηκε από φωτιά προς το τέλος του πολέμου και παρέμενε επί 70 χρόνια στην κατοχή Γερμανού συλλέκτη.




πηγή: DailyMail
Από το Ποντίκι
http://greki-gr.blogspot.gr/2015/03/photos.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters