Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

«Ωραίοι» οι βουλευτές: Στο απυρόβλητο για κατασχέσεις οι μισθοί και οι συντάξεις τους


Δεν φτάνει που οι βουλευτές φορολογούνται μόνο για το 25% των εισοδημάτων τους, τυγχάνουν πληθώρας απαλλαγών και ατελειών, απολαμβάνουν αυτοκρατορικά προνόμια σε μια Ελλάδα καταρρέουσα και σπανίως ευρίσκονται αντιμέτωποι με το νόμο.

Από το καλοκαίρι του 2013, όπως αποκαλύπτουν σήμερα τα Παραπολιτικά, το Δ’ Τμήμα του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους εξέδωσε κατά πλειοψηφία απόφαση, μετά από ερώτημα της Βουλής, σύμφωνα με την οποία: «Η βουλευτική αποζημίωση και οι λοιπές απολαβές των βουλευτών τυγχάνουν ανεκχώρητες και ακατάσχετες εις χείρας της Βουλής ως τρίτης», εκτός κι αν πρόκειται να ικανοποιηθούν απαιτήσεις διατροφής συζύγου ή απαιτήσεις του Δημοσίου, περίπτωση στην οποία επιτρέπεται η κατάσχεση έως ¼ της αποζημίωσης, και πάλι όμως υπό περιορισμούς.

Με τη γνωμοδότηση αυτή (αρ. 268/2013/25-06-2013) οι φυλακισμένοι βουλευτές ή πρώην βουλευτές εξακολουθούν να λαμβάνουν τα εισοδήματά τους από τη Βουλή, καθώς και να διατηρούν τυχόν καταθέσεις που προκύπτει ότι προέρχονται από αυτά.

Επίσης, όσοι πρώην βουλευτές ή υπουργοί έχουν καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμιση ή αξιόποινες πράξεις που επισείουν χρηματικές ποινές, αυτές δεν μπορεί να προέρχονται από βουλευτικές αποζημιώσεις παρά μόνο από άλλα εισοδήματα τους, αν έχουν.

Τόσο ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άκης Τσοχατζόπουλος όσο και η προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ενδεχομένως θα επωφεληθούν από τη γνωμοδότηση του ΝΣΚ.

http://www.koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters