Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Μυστική σύσκεψη στην Τράπεζα της Ελλάδος για την οικονομία… (ΠΩΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ)…

stournaras-funxardouvelis_vouli
(Δύο εκ των οικονομικών δολοφόνων της Ελλάδας…)
Alexandros Macedon ΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ; ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!
ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΙ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ!
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΒΑΣΑΝΟ ΕΧΕΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟΥ ROTHSCHILD. ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 4,5 ΔΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2015 ΣΕ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΚΟΧΡΕΟΛΥΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, (ΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ;) ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ, (ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΓΙΑΝΗ;).
«ΒΡΕ ΑΣ ΑΝΕΒΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟ 100%, ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ, ΑΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΚΟΧΡΕΩΛΥΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ, ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ».
……………………………………………………………
Μυστική σύσκεψη στην Τράπεζα της Ελλάδος για την οικονομία
Μεγάλη αγωνία επικρατεί στο οικονομικό επιτελείο αλλά και την Τράπεζα της Ελλάδος για τις εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό που μπορεί να επηρεάσουν άμεσα και την οικονομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ημερησίας» πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη στην Τράπεζα της Ελλάδος με τη συμμετοχή του διοικητή, Γιάννη Στουρνάρα, των δύο υποδιοικητών, Γ. Μουρμούρα και Γ. Παπαδάκη και των διευθυντών της τράπεζας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αντικείμενο της σύσκεψης ήταν να εξεταστούν οι τρέχουσες συνθήκες, αλλά και να βρεθούν τρόποι άμβλυνσης των όποιων επιπτώσεων για το τραπεζικό σύστημα.
Όπως όλα δείχνουν το υπουργείο Οικονομικών θα πάει σε έκτακτες εκδόσεις εντόκων γραμματίων προκειμένου να βρει το ελληνικό Δημόσιο περίπου 4,5 δισ. ευρώ για την κάλυψη των αναγκών του για πληρωμή τόκων και τοκοχρεολυσίων το πρώτο τρίμηνο του 2015, σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία με την τρόικα και δεν καταβληθούν οι δόσεις του προγράμματος βοήθειας. Σε μια τέτοια περίπτωση, τα χρήματα θα πρέπει να αντληθούν από τις ελληνικές τράπεζες με την έκτακτη έκδοση εντόκων, γεγονός που, όμως, θα περιορίσει σημαντικά τη ρευστότητα, η οποία και θα αφαιρεθεί από την πραγματική οικονομία.
Σημειώνεται ότι οι ελληνικές τράπεζες έχουν ήδη τοποθετήσει 11 δισ. σε έντοκα αποστερώντας πολύτιμη ρευστότητα από την πραγματική οικονομία, ωστόσο η έκδοση εντόκων φαίνεται η πιθανότερη λύση: αφενός λόγω της μη έγκαιρης ολοκλήρωσης του ελέγχου της τρόικας που θα συνεπαγόταν την εκταμίευση 7,2 δισ. ευρώ και αφετέρου της αποχής των ξένων επενδυτών από τις δημοπρασίες, λόγω του πολιτικού κλίματος.
Σε κάθε περίπτωση, η ανάγκη πληρωμής 4,5 δισ. το επόμενο τρίμηνο, αλλά και η υστέρηση των δημοσίων εσόδων συνιστούν έναν πολύ επικίνδυνο συνδυασμό για την οικονομία που μπορεί να τορπιλίσουν την ανάπτυξη και κάθε προσπάθεια για δημοσιονομική εξυγίανση της χώρας. http://www.zougla.gr/money/article/mistiki-siskepsi-stin-trapeza-tis-elados-gia-tin-ikonomia
………………………………………………………………….
ΔΩΣΜΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΔΑΝΕΙΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ! ΠΣΣΣ!! ΚΑΙ Γ@Μ@ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ!
10635741_748515828548104_7554253374147603757_n
ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ; ΕΙΔΙΚΑ Ο ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ-ΣΑΜΑΡΑ, ΝΟΤΗΣ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ;;;;;
Ο Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ; Ο ΝΟΤΗΣ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΜΗΠΩΣ;
xatzidakis_matwmenh_skatofatsa21205691

http://alfeiospotamos.gr/?p=11421

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters