Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΙΑΣ – ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ: ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ G20


bk jb ljb lb l

G20
Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
Ανεβαίνουν οι τόνοι μεταξύ Ρωσίας και Γερμανίας. Διπλωματική υπάλληλος του πολιτικού τμήματος της Γερμανικής Πρεσβείας στη Μόσχα απελάθηκε μετά από αίτημα των ρωσικών αρχών.  Το Βερολίνο σχολίασε το περιστατικό ως μέτρο αντιποίνων καθώς μια ρωσίδα διπλωμάτης είχε κληθεί να εγκαταλείψει τη Ρωσική Πρεσβεία στη Γερμανία, όπως βεβαιώνει το περιοδικό Der Spiegel.

ljvmgmgmgimgik 
Γερμανική πρεσβεία στη Μόσχα
“Ένας υπάλληλος της γερμανικής πρεσβείας στη Μόσχα κλήθηκε να εγκαταλείψει. Πρόκειται για πράξη αντιποίνων από τις ρωσικές αρχές. Λυπούμαστε για αυτήν την αδικαιολόγητη ενέργεια και εκφράσαμε τη δυσαρέσκειά μας και στη Ρωσική κυβέρνηση “, ανέφερε κυβερνητικός παράγοντας του Βερολίνου.
Σύμφωνα με το Spiegel, υπήρξε και μια ακόμη περίπτωση απέλασης Ρώσου διπλωμάτη που εργαζόταν στο  Γενικό Προξενείο της Βόννης και μετά από παρακολούθηση μηνών των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, χαρακτηρίσθηκε ως κατάσκοπος. To γερμανικό περιοδικό εκθειάζει την απέλαση του Ρώσου κατασκόπου η οποία έγινε μέσα σε κλίμα απόλυτης διακριτικότητας και χωρίς τυμπανοκρουσίες. Για να συνεχίσει κατηγορώντας τους Ρώσους ότι μετά την αποτυχία τους στην  πολιτική του οφθαλμός αντί οφθαλμού τώρα χρησιμοποιούν  τα χτυπήματα βελόνας.
Οι ηγέτες Κίνας, Ρωσίας, Ινδίας, Βραζιλίας, Ν.Αφρκής (BRICS) G20 
Οι ηγέτες Κίνας, Ρωσίας, Ινδίας, Βραζιλίας, Ν.Αφρκής (BRICS) G20
“Πρόκειται για μια πολιτική χειρουργικής βελόνας. Δεν γνωρίζουμε που θα οδηγήσει αυτό”, σχολίασε παράγοντας του γερμανικού Υπουργείου Εξωτερικών.
ljbljbljbljbljbljbljbljbljbljbljbljbljbljbljbljbljbljb 
G20
Ακόμη και σε κυβερνητικό επίπεδο, οι εντάσεις μεταξύ Βερολίνου και Μόσχας έχουν ενταθεί. Στη σύνοδο κορυφής των G20 στο Brisbane, της Αυστραλίας, η Γερμανίδα Καγκελάριος θα συναντηθεί κατ΄ιδίαν με τον Πρόεδρο Πούτιν στις 10.00 μ.μ. τοπική ώρα για το ουκρανικό ζήτημα. Το ρεπορτάζ λέει ότι στην αίθουσα συνεδριάσεων σήμερα η Μέρκελ, έχασε την υπομονή της και κατηγόρησε τη Ρωσία  για επεκτατικές βλέψεις σε    Ουκρανία, Μολδαβία και Γεωργία.
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/11/g20.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters