Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Ένας βασιλιάς μίλησε με μη γήινες οντότητες

Έχουμε επανειλημμένα αναφερθεί στις φημολογούμενες συναντήσεις του Αμερικανού προέδρου Ντουάιτ Αϊζενχάουερ με εξωγήινες οντότητες, το 1947. Ο ίδιος ο «Άικ» δεν αναφέρθηκε ποτέ σε αυτές, ούτε υπήρξε κάποια επίσημη παραδοχή… Έξι χρόνια νωρίτερα, όμως, ένας άλλος ηγέτης είχε ανακαλύψει την ύπαρξη μη γήινων πλασμάτων!

Το 1942, ο βασιλιάς της Σουηδίας Γουσταύος ο Ε΄ συναντήθηκε με τρεις οντότητες με εξαιρετικά προηγμένη τεχνολογία, που ωστόσο δεν προέρχονταν από το διάστημα αλλά από το… εσωτερικό της Γης! Ένα χρόνο νωρίτερα, ο Enrico Fermi είχε πετύχει τη δημιουργία της αλυσιδωτής αντίδρασης η οποία κατέστησε δυνατή την παρασκευή της ατομικής βόμβας.

 
Το 1946 –αφού είχαν προηγηθεί οι πρωτοφανείς τραγωδίες στηΧιροσίμα και τοΝαγκασάκι- ο Σουηδός βασιλιάς έστειλε ιδιόχειρη επιστολή προς τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ Χάρι Τρούμαν, την οποία παρέδωσε χέρι με χέρι ο πρέσβης της Σουηδίας.
Στην επιστολή, που τμήμα της αποκάλυψε το 1994 το περιοδικό«Flying Saucer Review» (Τεύχος 39 No. 4), ανέφερε ότι είχε δεχθεί επίσκεψη από τρία όντα «που ζουν και αυτά στον πλανήτη, αλλά κάτω από το έδαφος» τα οποία τον προειδοποίησαν για τους κινδύνους που θα αντιμετώπιζε η ανθρωπότητα.
Τα βασικά σημεία της συνάντησης που αναφέρονται στις εννέα σελίδες της επιστολής, ήταν τα εξής:
• Οι τρεις μυστηριώδεις «εσωγήινοι» εμφανίστηκαν από το πουθενά μπροστά στο βασιλιά στο Παλάτι του Κοινοβουλίου
• Ήταν μικροσκοπικοί, μόλις πάνω από 1,20 μ., λεπτοί με κίτρινο χρώμα στο δέρμα, μεγάλα μάτια και μονότονη φωνή
• Η συνάντηση κράτησε λίγο παραπάνω από δέκα λεπτά και ο βασιλιάς χαρακτήριζε όσα του είπαν οι επισκέπτες «εκπληκτικά»
• Μιλώντας τέλεια αγγλικά, ισχυρίστηκαν ότι αυτοί αποτελούν τη γνήσια φυλή των γήινων
• Αποκάλυψαν ότι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την επιφάνεια επειδή έκαναν κακή χρήση της ατομικής ενέργειας με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοκληρωτικά ο πολιτισμός τους
• Επέμειναν με έντονες χειρονομίες ότι πρέπει επειγόντως να επικρατήσει ομόνοια μια για πάντα σε όλη την ανθρωπότητα, για να μην έχει το ίδιο τέλος
 
Ο Γουσταύος ο Ε΄ έδειχνε ειλικρινά εντυπωσιασμένος, όχι μόνο από αυτά που του είπαν οι οντότητες, όσο από την ίδια την παρουσία τους. Έγραφε γι’ αυτή:
«Μετά από αυτή τη φανταστική συνάντηση, δεν μπορούμε πια να έχουμε αμφιβολίες για την ύπαρξη «κάποιων άλλων» στη Γη. Όντων που είναι άγνωστα σε μας, αλλά που είναι το ίδιο γήινα με μας».
Ο Τρούμαν έμεινε άφωνος διαβάζοντας την επιστολή. Αν δεν βρισκόταν μπροστά του ο ίδιος ο πρέσβης της Σουηδίας κι αν δεν έβλεπε την προσωπική βασιλική σφραγίδα του Γουσταύου, θα πίστευε ότι κάποιος του έκανε φάρσα! Ο Σουηδός βασιλιάς έκλεινε την επιστολή με μια έκκληση στον Αμερικανό πρόεδρο να προχωρήσει ανάλογα με τις απαιτήσεις της κοινής λογής στο θέμα της ατομικής ενέργειας…
 
Οι μυστηριώδεις οντότητες είχαν προειδοποιήσει ξεκάθαρα ότι φοβόντουσαν ακόμη και για τη δική τους ύπαρξη και ήταν διατεθειμένοι να προσφέρουν ανταλλάγματα για να μην γίνει χρήση πυρηνικών όπλων επί της γης:
«Τώρα, σε μια περίοδο που η εξέλιξη έχει εφοδιάσει την ανθρωπότητα με εξυπνάδα, ετοιμάζεστε να πέσετε στην ίδια παγίδα που έπεσε η γνήσια φυλή. Κάνατε το πρώτο βήμα για τη μαζική παραγωγή της ατομικής βόμβας, ενός όπλου που η επικινδυνότητά του δεν έχει όρια και το οποίο θα οδηγήσει στην εδραίωση τρομοκρατικών κυβερνήσεων που θα οδηγήσουν τον πλανήτη σε ολική καταστροφή. Μια καταστροφή που θα επηρεάσει και μας, γιατί δεν είναι ποτέ δυνατό να ξέρεις ποια θα είναι τα αποτελέσματα σε έναν πόλεμο με πυρηνικά όπλα. Δεν είμαστε προετοιμασμένοι να το επιτρέψουμε, γι’ αυτό ενημερώνουμε τον πλανήτη μέσω των πιο σημαντικών χωρών. Σε αντάλλαγμα, είμαστε έτοιμοι να σας αποκαλύψουμε τα μυστικά για να αποκτήσετε τον έλεγχο της μαγνητικής ενέργειας»
 
Για τον ίδιο το Χάρι Τρούμαν, όπως και για την ανθρωπότητα, ήταν αργά… Είχε ήδη σκορπίσει το θάνατο στις ιαπωνικές πόλεις. Σίγουρα, όμως, θα έμεινε με την απορία, γιατί άραγε οι «εσωγήινοι» δεν είχαν επισκεφθεί τον ίδιο, ως ηγέτη της μεγαλύτερης υπερδύναμης και κατόχου της ατομικής βόμβας, πριν ακόμη την χρησιμοποιήσει;
Η απάντηση, ίσως να βρίσκεται εδώ: το 1939, όταν ήταν πρόεδρος ο προκάτοχός του Φράνκλιν Ντελάνο Ρούσβελτ, ο τότε υπουργός Εξωτερικών Cordell Hull είχε οδηγήσει τον εξάδελφό του αιδεσιμότατο Turner Hamilton Holt σε ένα ημιυπόγειο του Καπιτώλιου, όπου του αποκάλυψε τα πτώματα τεσσάρων παράξενων πλασμάτων μέσα σε γυάλινους σωλήνες με φορμαλδεΰδη και ένα κατεστραμμένο σκάφος.
Η περιγραφή τους ήταν πανομοιότυπη με αυτά που επισκέφθηκαν τρία χρόνια αργότερα τον Γουσταύο Ε΄ της Σουηδίας… Ίσως, λοιπόν, να απέφυγαν τις ΗΠΑ θεωρώντας τις «μη φιλικές»!
 
Στις 4 Νοεμβρίου 2011, ο επικεφαλής του Γραφείου Πολιτικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Λευκού ΟίκουPhil Larson απάντησε σε επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφων για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής:
«Η κυβέρνηση των ΠΑ δεν έχει αποδείξεις ότι υπάρχει οποιαδήποτε μορφή ζωής έξω από τον πλανήτη μας ή ότι κάποια εξωγήινη παρουσία έχει έρθει σε επαφή ή σχετίζεται με οποιοδήποτε μέλος της ανθρώπινης φυλής. Επιπρόσθετα, δεν υπάρχει πληροφορία που να αναφέρει ότι οποιαδήποτε απόδειξη κρατείται μυστική από τη δημοσιότητα».
Όσοι θιασώτες των UFO άκουσαν την απάντηση, κάγχασαν ειρωνικά.



Όσοι θιασώτες των UFO άκουσαν την απάντηση, κάγχασαν ειρωνικά. Μήπως, όμως, ο Phil Larson έλεγε αλήθεια; Για εξωγήινες μορφές ζωής ρωτήθηκε, γι’ αυτές απάντησε…
Αν η ερώτηση αφορούσε την ύπαρξη μιας άλλης, άγνωστης φυλής ΜΕΣΑ στον πλανήτη, ίσως η απάντηση να ήταν διαφορετική!
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/10/blog-post_2212.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters