Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Όταν οι «περιούσιοι» δημιουργούν ιστορία που δεν γράφεται…….


o sionismow

φωτογραφία της φυλακής.Πάρβους αριστερά ,Τρότσκυ στη Μέση
Αφιερωμένο εξαιρετικά στους αφελείς οπαδούς του Λένιν, τα «παιδιά» που τα κουκούλωσε ο Σόρος ,και τους Ιούς της «Πρακτοροτυπίας»
Ο βασικός σύνδεσμος του Γερμανικού Επιτελείου με τον Λένιν, και ο οποίος οργάνωσε το πραξικόπημα των μπολσεβίκων, ήταν ο Израиль Лазаревич Гельфанд (Ίσραελ Λαζάρεβιτς Χέλιφαντ),που γεννήθηκε στη Λευκορωσία από Εβραίους γονείς και έμεινε γνωστός σαν Alexander Parvus.
Το 1905, έκανε φυλακή μαζί με τον Lev Davidovich Bronstein (Τρότσκυ), μετά έκανε τον θεατρικό παραγωγό και έφαγε 150.000 χρυσά μάρκα από τον Μαξίμ Γκόρκυ,από τα δικαιώματα των παραστάσεων του «Βυθού» στην Γερμανία.
Κατόπιν, το 1910, ο Ίσραελ Λαζάρεβιτς Χέλιφαντ (Parvus) μετακόμισε στην Κωνσταντινούπολη , όπου έζησε για πέντε έτη.
Στην Κωνσταντινούπολη εγινε οικονομικός υποστηρικτής και πολιτικός σύμβουλος των Νεότουρκων και συνεργάστηκε στενά με την Τριανδρία των Ενβέρ πασα, Ταλάτ πασά, και Κεμάλ πασά, καθώς και με τον υπουργό οικονομικών των Νεότουρκων Djavid (Δαβίδ) Bey . Το 1912 έγινε αρχισυντάκτης της καθημερινής εφημερίδας του κινήματος των Νεοτούρκων Turk Yurdu.
Παράλληλα έκανε εμπόριο όπλων, και δημιούργησε σημαντική περιουσία κατά τη διάρκεια των βαλκανικών πολέμων εξοπλίζοντας τον οθωμανικό στρατό. Ήταν αντιπρόσωπος της γερμανικής Krupp και της βρετανικής Vickers , του Basil Zaharov. Η εταιρεία του ανέλαβε και την τροφοδοσία σε τρόφιμα του τουρκικού στρατού.
Στην Κωνσταντινούπολη γνωρίστηκε με τον Γερμανό πρέσβη Baron Hans Freiherr von Wangenheim στον οποίο παρουσίασε το σχέδιο για την εξουδετέρωση της Ρωσίας, με την οργάνωση γενικής απεργίας , από την μπολσεβίκικη φράξια του σοσιαλδημοκρατικού επαναστατικού κόμματος, την υποστήριξη εθνικών αποσχιστικών κινημάτων, και των διανοουμένων που ήταν αντίθετοι με την απολυταρχία του Τσάρου.
Ο Γερμανός πρέσβης, έστειλε τον Πάρβους μαζί με το 20σελίδο σχέδιο του, στο Βερολίνο, όπου έφθασε στις 6 Μαρτίου 1915…..
Άντε ψάξτε και λίγο. Μην τα περιμένετε όλα έτοιμα….
Σπύρος Χατζάρας
ΥΓ.Τώρα ξέρετε γιατί ο Λένιν υποστήριξε τον Κεμάλ


http://maiandros.blog-spot.gr/2014/08/01/otan-i-periousii-dimiourgoun-istoria-pou-den-grafete/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters