Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Η Ελλάς σιγοπεθαίνει βάσει σχεδίου στην κλίνη του Προκρούστη...


...το κρατιδιο αυτο «παρα-νομει», «προ-διδει», η μονοφθαλμη μεγαλοπορνη ολων των αιωνων αλληθωριζει και μας το παιζει «τυφλη θεα» και οι νυν ηγεσιες των Ενοπλων Δυναμεων και Σωματων Ασφαλειας (ελεγχομενα σκιαχτρα και μορμολυκια του διεθνους πολτικου σιωνισμου) ξυνουν τα γεννητικα τους οργανα...

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου
του Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Ο σημερινος ρολος των μελων των κομματων της εγκληματικης και δηθεν προοδευτικης  Αριστερας, της μπασταρδεμενης βενιζελοφασιστικης Δεξιας και του φασιστικου νεοπλασματος της Χρυσης Αυγης και της καστας των ανδρων της ιουδα’ι’κης απατης που φορουν μαυρες φουστες, ειναι ολεθριος για την πατριδα μας και για την ζωη των Ελληνων απανταχου της Γης. Μια ζωη που εξευτελιζεται σε καθημερινη βαση .  

Οι περισσοτεροι απο τα ως ανω καθαρματα ειναι Εβραιοι, Τουρκοι και Αλβανοι με ελληνοποιημενα ονοματα και μελη των «Συνασπισμων των Βλακων» (Μασονικες στοες, λεσχες Ροταρυ, Λα’ι’ονς, Μπιλτενμπεργκ κ.α.), κατευθυνομενοι απο τους νονους της Καμορας της Ε.Ε. και απο τα παραρτηματα του διεθνους πολιτικου σιωνισμου στην Αθηνα, απο το Κεντρικο Ισραηλινο Συμβουλιο (ΚΙΣ) και απο την εβρα’ι’κη στοα Μπενεν Μπεριθ, η οποια μεσω της «Μεγαλης τεκτονικης στοας των Αθηνων» ελεγχει ολες τις μασονικες στοες στην Ελλαδα και στην Κυπρο.

Τα ως ανω καθαρματα με ελληνοποιημενα ονοματα (Χριστοφορατοι, Μαντεληδες, Σημιτες, Παπανδρεοι, Καραμανληδες, Μητσοτακηδες, Σαμαραδες, Στουρναρια, Βενιζελοι, Παπαδημοι, Πικραμενοι και αλλοι πολλοι) ευθυνονται για ολα τα σημερινα τρεχοντα προβληματα της πατριδας μας (οικονομικα, δημογραφικα, μειονοτικα, λαθρομεταναστευτικα, ναρκωτικα, απωλειες του ελληνικου φρονηματος και εθνικης ταυτοτητας, πολιτισμικη παρακμη, καταστροφη της εθνικης αμυνας, η υπαρξη μιας ξεφτιλισμενης μονοφθαλμης πορνης που αλληθωριζει και μας το παιζει τυφλη θεα, η υπαρξη μιας ξενοκινητης και αχρηστης οικογενειοκρατιας, οι ξενες επεμβασεις, τα ιδεολογικα μπουρδελα και αλλα πολλα).

Θλιψη και ντροπη δημιουργουν περα απο τα ως ανω καθαρματα και οι λοιμωδης αναθυμιασεις που αναδυονται απο τους αχρηστους Ρωμηους απο τους αφιονισμενους απο τον φοβο τους Γραικυλους που κρυβονται τρεμοντας στο καβουκι τους και ανεχονται τον απο τα καθαρματα εμπαιγμο τους εκπληπαρωντας τον Γιαχβε, δηλαδη τον προσωπικο θεο των κυριων εβραιων πατριαρχων και του περιουσιου και εκλεκτου εβρα’ι’κου λαου για να τους στειλη για την σωτηρια τους τον Αρχαγγελο Μιχαηλ. Αυτος ομως ειναι ο θεος του Αβρααμ, ο θεος του Ισαακ και ο θεος του Ιακωβου και οχι των Ελληνων και γι’ αυτο δεν τους ακουει και μα τον «Ζα» δεν προκειται ποτε να τους ακουση.

Οι αχρηστοι Ρωμηοι, Ραγιαδες και Γραικυλοι μετα απο 1700 χρονια τιποτε ακομη δεν κατανοησαν οτι το γνησιο Ελληνικο Πνευμα και ο Εβραιοχριστιανισμος ειναι διαμετρικα αντιθετη εννοια και κατα συνεπεια αντιπαλος. Ο Ελληνοχριστιανισμος της Ορθοδοξιας εντος των τειχων μας, ως επισημη και συνταγματικα καταχειρωμενη ιδεολογια του αχρηστου κρατιδιου της Ρωμηοσυνης, ειναι ενα σχημα περα για περα οξυμωρο, ανιστορητο και κομμενο και ραμμενο στα μετρα των εξουσιαστικων
καθαρματων που αναφερθηκαν. 

Ο ετσι ονομασθεις «Ελληνοχριστιανισμος» εγκατασταθηκε στην συλλογικη συνειδηση των Ρωμηων, Ραγιαδων και Γραικυλων εκμεταλλευομενος την αμαθεια και την ιστορικη τους αμνησια. Η επισημη ιδεολογια του κρατιδιου της Ρωμηοσυνης συνεπως χαλκευμενη και γεννα επι 1700 χρονια τερατα. Στηριζεται σε ενα κωμικοτραγικο προ’ι’ον της ασιατικης δεισιδαιμονιας και παραφροσυνης και γι’ αυτο το κρατιδιο αυτο συνεχιζει αμειωτα να κατεβροχθιζη το Ελληνικο Εθνος και να ακρωτηριαζει και να καταστρεφη και την ιερη Ελληνικη Γλωσσα.

Σκοπημα προπαγανδιζονται εντος των τειχων μας η φωνητικη γραφη και το λατινικο Αλφαβητο και προβαλλονται τα δογματα του φοινικισμου και του ανυπαρκτου  ινδοευρωπα’ι’σμου. Το κρατιδιο της Ρωμηοσυνης δεν ειναι τιποτε αλλο απο ενα εξαρτημα και εξαρτημενο απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο και γι’ αυτο απεργαζεται κατ’ εντολην τον αφανισμο της Ελληνικης Γλωσσας και Παιδειας, τα μονα που απεμειναν εστω και ακρωτηριασμενα και εμποδιζουν ακομη την ολικη αφομοιωση και δουλοποιηση των Ελληνων. 

Το ζητημα της καταργησης της Ελληνικης Γλωσσας, που αποτελει την πηγη απ’ οπου αντλουν ολες οι γλωσσες του κοσμου, αποτελει προαιωνιο στοχο του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, ο οποιος γνωριζει οτι τοτε μονο θα επιτυχει την δουλοποιηση, δηλαδη την παγκοσμιοποιηση της ανθρωποτητας, οταν θα μπορεσει να την εξαχρειωση και να την εξαγριωση.  
Μεχρι το 1922 ο «Ελληνισμος των Τριων Ηπειρων και των Πεντε Θαλασσων» επεβιωνε χωρις να συρρικνωθη και να ξερριζωθη, δηλαδη ζουσε χωρις το αχρηστο σημερινο κρατιδιο.....

Η διαφορα μεταξυ της εντος και εκτος των τειχων μας εικονας του στιβου, οπου οι Ελληνες αγωνιζονται ειναι τοσο αβυσσαλεα και κραυγαλεα, ωστε η επικληση συγκρισεων ειναι τελειως περιττη. Ειναι προφανες οτι η αορατη εβραιοχριστιανικη δυναμη που επενεργει εντος των τυχων μας ειναι αυτη που παραλυει ολες τις ζωτικες, δημιουργικες και επαναστατικες δυναμεις του Ελληνα, δηλαδη αυτες που απελευθερωνονται και ενεργοποιουνται με τοσα σπουδαια αποτελεσματα σε αλλα και ξενα περιβαλλοντα.

Εφ’ οσον αποδεδειγμενα δεν υπαρχουν πλεον εντος της επικρατειας μας ελευθεροι  ενστολοι και μη Ελληνες πολιτες για να αποκαταστησουν την «φυσικη ταξη πραγματων» δια της κοψης του σπαθιου την τρομερη και τις ομοβροντιες των εκτελεστικων αποσπασματων, τιθεται το ερωτημα: Μηπως θα ηταν  καλλυτερα Ελληνιδες και Ελληνες να αφησουμε το κρατιδιο αυτο να εξαφανισθη; Διοτι χωρις την εξοντωση των καθαρματων, οσων και εαν ειναι και το ξεριζωμα της εβρα’ι’κης αιρεσης που φερει το ονομα Ορθοδοξια ετσι και αλλως το τερατουργημα αυτο θα εξαφανισθει! 

Ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος που σχεδιασε την καταστροφη του Ελληνικου Εθνους ειναι αυτος που τοποθετησε στην εξουσιαστικη πυραμιδα της χωρας μας, πολιτικες, στρατιωτικες, δικαστικες και εκκλησιαστικες ηγεσιες ξενης φυλετικης προελευσης που δεν δισταζουν να πυρπολησουν και να παραδωσουν αμαχητι την Ελλαδα στους εισβολεις. Χωρις μια γνησια Ελληνικη εξουσιαστικη πυραμιδα αποτελουμενη απο ριψοκινδυνες και εξοπλισμενες με την σοφια της Αλεπους και την ισχυν του Λεοντος ηγεσιες ο αγωνας ειναι ηδη χαμενος προτου αυτος αρχησει. Η πιθανη σωτηρια της Ελλαδος ειναι στενα συνδεδεμενη με αιματερες κοσμογονικες αλλαγες και απαλλαγες που θα σχεδιαστουν απο καθοδηγητικα συμβουλια Σοφων απο την Αριστεια του Ελληνισμου απανταχου της Γης.

Ας βιωσουμε την πικρη αισθηση οτι ετσι και αλλως με τα ως ανω Καθαρματα, με τους ως ανω Τουρκογυφτους, με τους ως ανω επιγονους των Τουρκοκοτσαμπασηδων, Τσορμπατζηδων, Καλλικαντσαρων, Κεχαγιαδων κ.α. ως ηγετικη εξουσιαστικη πυραμιδα, δεν υπαρχει ελληνικο κρατος....Αυτος ειναι και ο λογος που η ηγετικη αυτη εξουσιαστικη πυραμιδα βρισκει καταφυγιο στους Συνασπισμους των Βλακων....και προστατευεται απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο. 

Αυτος ειναι ο λογος που το κρατιδιο αυτο «παρα-νομει», «προ-διδει», η  μονοφθαλμη μεγαλοπορνη ολων των αιωνων αλληθωριζει και μας το παιζει «τυφλη θεα», οι νυν ηγεσιες των Ενοπλων Δυναμεων και Σωματων Ασφαλειας (ελεγχομενα σκιαχτρα και μορμολυκια του διεθνους πολτικου σιωνισμου) ξυνουν τα γεννητικα τους οργανα, ενω απεγνωσμενα  ο Απολλων δια του Δελφικου Χρυσμου αποκαλυπτει ολες τις θανατηφορες αυτες «εκ-τροπες»........που δεν λαμβανονται υπ’ οψην.....

Οι Ραγιαδες, Γραικυλοι και Ρωμηοι δεν αλλαζουν με τιποτε. Στις ευρωεκλογες και δημοτικες εκλογες του Μα’ι’ου 2014 θα ψηφησουν παλι τους ιδιους δολοφονους του Ελληνισμου και της Ελληνικοτητας.......


PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen
Tel.+Fax: 0049 2102 32513
E-Mail: chaziteo@t-online.de
 http://www.berlin-athen.eu
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2014/04/blog-post_889.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters