Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Προς τις ακτές της Ουκρανίας πλέουν πολεμικά πλοία των ΗΠΑ.


© Φωτογραφία: U.S. Navy photo by Journalist 2nd Class Patrick Reilly, ru.wikipedia.org
Το πυραυλοφόρο καταδρομικό Ramage και το πλοίο της Διεύθυνσης του 6ου στόλου των ΗΠΑ Mount Whitney του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού με 600 πεζοναύτες εισέπλευσαν στη Μαύρη θάλασσα, δήλωσε στρατιωτικο-διπλωματική πηγή.

Πρόσφατα τα δυο σκάφη διέπλευσαν τα στενά των Δαρδανελίων και του Βοσπόρου βάσει αμοιβαίας συμφωνίας με την τουρκική πλευρά. Σύμφωνα με την πηγή, η κατεύθυνση πλεύσης των αμερικανικών πολεμικών πλοίων επιτρέπει να υποθέσουμε ότι κατευθύνονται προς τις ουκρανικές ακτές της Μαύρης θάλασσας.
Τον Αύγουστο του 2008 το Mount Whitney ήταν το πρώτο πλοίο του ΝΑΤΟ, που μετέφερε φορτία στο γεωργιανό λιμάνι του Πότι κατά την περίοδο της σύγκρουσης στο έδαφος της Νότιας Οσετίας.
greek.ruvr.ru
yiorgosthalassis.blogspot.com

http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/02/blog-post_8593.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters