Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Δείτε το σκούτερ του μέλλοντος (εικόνα βίντεο)



Ειναι ηλεκτροκίνητο, η τιμή του δεν ξεπερνά τις πέντε χιλιάδες ευρώ και κάνει ήδη την εμφάνισή του δοκιμαστικά στους δρόμους των ΗΠΑ.
Πρόκειται για το "Ryno", ένα μονότροχο σκουτεράκι το οποίο κινείται με αρκετά χαμηλή ταχύτητα, μόλις 15χλμ/ ώρα.
Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το Ryno καταφέρνει να ισορροπεί χάρη στο εξελιγμένο σύστημα ελέγχου κατεύθυνσης. Το ηλεκτροκίνητο σκούτερ θα βρεθεί στην Ευρώπη τον ερχόμενο Αύγουστο του 2014, αφού βεβαίως λάβει τις απαραίτητες άδειες κυκλοφορίας.
Για την αμερικάνικη "Ryno Motors" , πρόκειται για το σκούτερ του μέλλοντος. Σε αντίθεση με κάποιους από τους ανταγωνιστές του, το Ryno δεν προωθείται ως αντικαταστάτης της μοτοσικλέτας. Προορίζεται για μικρές αποστάσεις και εξορμήσεις χαμηλής ταχύτητας. Οι σχεδιαστές του δεν θεωρούν ότι ανήκει στην ίδια κατηγορία αγοράς με τα σκούτερ, καθώς ισχυρίζονται ότι το μικρότερο μέγεθός, η μεγαλύτερη ευελιξία σε στενούς χώρους και η χαμηλότερη τιμή το κάνουν ένα αρκετά διαφορετικό τύπο οχήματος.
Η μπαταρία του Ryno χρειάζεται μόλις μία ώρα και 30 λεπτά για πλήρη φόρτιση. Το όχημα ζυγίζει 57 κιλά και παρόλο που ο μέσος αναβάτης πιθανότατα να μη μπορεί να το μεταφέρει πολύ μακριά, το μικρό του μέγεθος του επιτρέπει να χωράει σε ασανσέρ και να αποθηκεύεται εύκολα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters