Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ

1488187_1471361986424047_586893395_n.jpg
Οι συνέλληνές μας και πατριώτες μου,Δημήτριος και Διονύσιος Δημητρακόπουλος Μαίανδρος και Διόνιος ), Γιώργος Νερούλιας και Παναγιώτης Βουτσιώτης, ,κατόπιν συζητήσεων λόγω των άκαρπων προσπαθειών προς τον Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας,πήραν την πρωτοβουλία να επέμβουν ως ενεργοί πολίτες με έγγραφη αίτηση πλέον προς τον Δήμο τους,ώστε να συζητηθεί το θέμα της προσφοράς του Αρτέμη Σώρρα!




ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ 14/01/2014

ΑΙΤΗΣΗ


ΠΡΟΣ: ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


Αξιότιμοι κύριοι

  • Την ώρα που έχουν οδηγηθεί στην αυτοκτονία χιλιάδες Έλληνες συνέπια της οικονομικής κρίσης, για την οποία δεν ευθύνονται.

  • Την ώρα που η ανεργία καλπάζει κι έχουμε μείωση σε μισθούς και συντάξεις.

  • Την ώρα που κλείνουν μικρομεσαίες αλλά και μεγάλες επιχειρήσεις.

  • Την ώρα που τα παράνομα χαράτσια έρχονται το ένα μετά το άλλο και έχουν εξουθενώσει οικονομικά τους πάντες, ενώ παράλληλα ανακοινώνονται και νέοι παράλογοι φόροι.

  • Την ώρα που η εφορεία κατάσχει μισθούς και συντάξεις από τραπεζικούς λογαριασμούς οδηγώντας στην απελπισία χιλιάδες συμπολίτες μας.

  • Την ώρα που οι τράπεζες ετοιμάζονται για μαζικές παράνομες κατασχέσεις κατοικιών καθώς και άλλων περιουσιακών στοιχείων.

  • Την ώρα που ηλικιωμένοι κι ανήμποροι οδηγούνται στην επαιτεία και στα σκουπίδια για να βρουν κάτι να φάνε.

  • Την ώρα που γονείς δεν έχουν να δώσουν το καθημερινό γάλα στα παιδιά τους και μαθητές λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία.

  • Την ώρα που ασθενείς δεν έχουν να αγοράσουν τα φάρμακα που τους κρατούν στην ζωή κι αργοσβήνουν αβοήθητοι και εγκαταλελειμμένοι.

Αυτήν την ΩΡΑ, σας καλούμε να εξετάσετε την πρόταση του ΕΛΛΗΝΑ επενδυτή κ. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ και του συμβουλευτικού οργανισμού E.N.D.(EndNationalDept) που αφορά την άτοκη χρηματοδότηση έργων, από τα οικονομικά προγράμματα του Ο.Η.Ε. τόσο ανταποδοτικής όσο και κοινωφελούς φύσεως.

Καθώς επίσης και την εξόφληση των κόκκινων δανείων όλων των δημοτών, την ευνοϊκή ρύθμιση των επαγγελματικών δανείων, την ενίσχυση απόρων οικογενειών και πολλών πολλών άλλων ευεργετημάτων, όπως των θέσεων εργασίας, που θα προκύψουν από την εκτέλεση και την λειτουργία των έργων.

Εσείς κύριε Δήμαρχε τα γνωρίζεται πολύ καλά όλα αυτά, μετά την ενδελεχή επί τρίωρον ανάλυση, που σας έγινε από τον εκπρόσωπο του οργανισμού κ. Ιωάννη Καλογερόπουλο προ διμήνου στο γραφείο σας, και από την κατάθεση του πλήρους φακέλου της πρότασης χρηματοδότης του οργανισμού, που σας παρεδόθη.

...................................



Ακόμη σας υπενθυμίζουμε ότι προ δύο ετών εσείς όλοι, οι αντιδήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι, ψηφήσατε μια παρόμοια πρόταση που ήρθε στον δήμο σας, και δώσατε την εξουσιοδότηση στον Δήμαρχο και μάλιστα με συγκριμένη υπόδειξη ξένης χρηματοδοτικής ιδιωτικής εταιρείας, που ηγείτο ο πρώην πρωθυπουργός της Αγγλίας Τόνυ Μπλερ, και την οποία εκπροσωπούσε στην Ελλάδα, κάποιος Γιάννης Δράκος.

Η συγκεκριμένη εταιρεία η οποία δεν διέθετε δικά της κεφάλαια, όμως γνωρίζοντας το πεντηκονταετές άτοκο πρόγραμμα του Ο.Η.Ε. που σας αναφέρουμε παραπάνω, προσπάθησε ουσιαστικά να σας (μας) εξαπατήσει προς ίδιον όφελος, εκμεταλλευόμενη την οικονομική ανάγκη των Δήμων και την άγνοια των Δημάρχων, για την ύπαρξη των συγκεκριμένων ανθρωπιστικών προγραμμάτων του οργανισμού.

Για αυτόν τον λόγο είχε προσεγγίσει πολλούς δήμους ανά την Ελλάδα όταν έγιναν ''Καλλικρατικοί'' όπως και τον όμορο Δημητσαίνης Κρεστένης, και τον δικό μας, αλλά δεν κατάφερε εν τέλει να πραγματοποιήσει καμία εντολή Δημάρχου, από όσες ανέλαβε να υλοποιήσει, για πολλούς λόγους, και κυρίως, διότι δεν διέθετε τις απαιτούμενες προς τούτο εγγυήσεις.

Τότε όμως κανένας σας δεν ενδιαφέρθηκε να ρωτήσει ή και να ερευνήσει ακόμη ως όφειλε, το καταστατικό και τις πραγματικές δυνατότητες της εταιρείας, από πού θα αντλούσε κεφάλαια, τους όρους, τις εγγυήσεις και τις ενδεχόμενες δεσμεύσεις που απαιτούσε μια τέτοια δανειακή σύμβαση συνεργασίας από τον Δήμο, κι ουσιαστικά από όλους εμάς τους Δημότες.

........................



Και φυσικά ούτε το ανθελληνικό κράτος με το υπουργείο Εσωτερικών, ενδιαφέρθηκε να προειδοποιήσει τους Δημάρχους για την δράση της ξένης και πιθανόν σκοτεινών συμφερόντων εταιρείας, και να τους προστατεύσει ως όφειλε και όπως έπραξε τώρα με την υπ αριθμόν ... ... ... επιστολή του που απέστειλε ο υπουργός Μηχελάκης, προς όλους τους Δήμους, επιστολή την οποία και σας επισυνάπτουμε.

Επιπροσθέτως και συν τοις άλλοις, σας επισυνάπτουμε και το από 13/12/2013 προεδρικό διάταγμα υπ αριθμόν 169 το οποίο καταργεί τον νόμο του 256/1984 και καθορίζει τον νέο τρόπο χρηματοδότησης των Δήμων, ΟΤΑ και λοιπών οργανισμών, από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Το ανθελληνικό κράτος των παράνομων μνημονίων γνωρίζοντας μέσω της υπηρεσίας ''Διαύγεια'' του υπουργείου, τους δήμους οι οποίοι έχουν ήδη υπογράψει συμφωνία συνεργασίας με τον Έλληνα Αρτέμιο Σώρρα, για την άτοκη πεντηκονταετή και άνευ δεσμεύσεων από την πλευρά των Δήμων χρηματοδότηση, θορυβημένο προέβη και στην ανωτέρω απόφαση.

Τονίζουμε δε ότι το Τ.Π.Δ. δεν είναι κάποιος κρατικός φορέας όπως ίσως μερικοί να πιστεύετε, αλλά παράρτημα της Εθνικής Τράπεζας, η οποία είναι ιδιωτική και μόνον επιχείρηση, που ιδρύθηκε το 1841, όπως από το καταστατικό της προκύπτει το οποίο μάλιστα, απαγορεύει τον έλεγχό της από το Ελληνικό κράτος, στο οποίο ουδέποτε έχει πληρώσει φόρους.

Μία και μόνο απλή αντιπαράθεση, των όρων και των προνομίων που προκύπτουν από τις δύο -ή περισσοτέρων

...................................



που ενδεχομένως υπάρχουν- προτάσεων δανειακών συμβάσεων που προτείνονται στους Δήμους -και στον δικό μας Δήμο Αρχαίων Ολυμπίων- ήτοι , της πρώτης του Ο.Η.Ε. μέσω του Αρτεμίου Σώρρα και του συμβουλευτικού Οργανισμού ΕΙ-ΕΝD, και της άλλης του Τ.Π.Δ. μπορείτε μόνοι σας οι δημοτικοί σύμβουλοι να μελετήσετε, να αξιολογήσετε, και να πάρετε υπεύθυνη θέση.

Για την καλύτερη, νηφαλιότερη και ασφαλέστερη από πλευράς σας απόφαση, σας ενημερώνουμε και σας προτείνουμε να πράξετε κάτι ανάλογο με τον Δήμο Ιεράπετρας, που με πρωτοβουλία του Δημάρχου, συνέστησε πενταμελή επιτροπή εμπειρογνωμόνων και τους ανέθεσαν τον διεξοδικό έλεγχο της πρότασης -το πόρισμα της το οποίο επίσης σας επισυνάπτουμε- και ''σας λύνει τα χέρια'' να αποφασίσετε θετικά.



Ως πολίτες - δημότες κι ως έχοντες έννομο συμφέρων, σας ζητούμε να εξετάσετε την πρώτη εκ των ανωτέρω πρόταση του Αρτέμη Σώρρα και του οργανισμού ΕΙ-ΕΝDπου σας έχει προταθεί με πλήρη φάκελο από τις 14/11/13 και την οποία υποστηρίζουμε.

Σας επισημαίνουμε όμως στον, και στην, κάθε σύμβουλο ξεχωριστά ότι: την όποια απόφασή σας απαιτούμε να ακολουθείται από το σκεπτικό της, και πως σε περίπτωση αρνητικής τοιαύτης, κι επειδή δεν θα τύχουμε εμείς κι οι οικογένειές μας των προνομίων, των ευεργετημάτων και των οικονομικών ωφελειών που φαίνεται να προκύπτουν από μία τέτοια συνεργασία,επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματος μας.

.......................



Συνημμένα

  1. Έγγραφο Μιχελάκη προς Δήμους (σελ. 2)
  2. Έγγραφο απάντησης της βουλής προς Δήμος (σελ. 7 )
  3. Έγγραφο επιτροπής Δήμου Ιεράπετρας (σελ. 4)
  4. Έγγραφο χρηματοδότησης Παρακαταθηκών και Δανείων(σελ. 7)
  5. Έγγραφο Δήμου Ανδρίτσαινας- Κρέστενας (σελ. 3)
  6. Έγγραφο υπουργείου οικονομικών αναγνώρισης ποσού δωρεάς (σελ. 2)
  7. Έγγραφο Ιεράς Συνόδου αναγνώρισης μετοχής Τράπεζας Ανατολής (σελ. 1)
  8. Έγγραφο αθωωτικής δικαστικής απόφασης Α. Σώρρα Μ. Λαμπράκη (σελ. 2)
  9. Έγγραφο φωτογραφιών βράβευσης Α. Σώρρα κι εκπρόσωπων ΕΙ- ΕΝD ως ευεργετών και Α. Σώρρα με τον οικονομικό δ/ντή του Ο.Η.Ε. Ν. Οσόριο.
  10. Έγγραφα με λίστες ονομάτων δημοτών που ζητούν την εξέταση της αίτησης χρηματοδότησης από τον Ο.Η.Ε. μέσω των εγγυήσεων του Αρτέμη Σώρρα και τον συμβουλευτικό οργανισμό ΕΙ-ΕΝD (σελ. 5 υπογραφές 65)

Επιφυλασσόμεθα να προσκομίσουμε και να επισυνάψουμε όσες ακόμη υπογραφές συναχθούν έως και την ημερομηνία συζητήσεως του θέματος από το συμβούλιο

.....................................



ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ



Α/Α
ΟΝΟΜΑ ΕΠΩΝΥΜΟ
ΑΡ. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ
ΥΠΟΓΡΑΦΗ



http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/01/dhmotes-ths-arhaias-olympias-katethesan-aithsh-na-exetastei-h-pr.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters