Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Οι νέοι της Κύπρου παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους!

 
Η Πρωτοβουλία Νέων για το Μέλλον Μας αποτελεί μια αυθόρμητη και υπέρ κομματική πρωτοβουλία από νέους ανθρώπους που προέρχονται από όλους τους ιδεολογικούς χώρους, ενταγμένους και μη. 

Νέοι που αποφάσισαν να αποτινάξουν τον μανδύα του κομματικού κατεστημένου και το ψεύτικο, επίπλαστο δίλημμα «αριστερά ή δεξιά» προτάσσοντας το ενδιαφέρον και την αγάπη τους για το μέλλον του τόπου. Απαιτούν αξιοκρατία, πραγματική και άμεση δημοκρατία, ελευθερία στην πατρίδα τους καθώς και ισότητα στον ευρωπαϊκή οικογένεια. Έννοιες αυτονόητες για όλα τα κράτη μέλη την ενωμένης Ευρώπης του 2013.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, η Πρωτοβουλία Νέων για το μέλλον μας δημιουργήθηκε το 2012 και στις Προεδρικές Εκλογές στήριξε τον ανεξάρτητο υποψήφιο των πολιτών Γιώργο Λιλλήκα.
Οι εκλογές του 2013 θεωρούνται πλέον παρελθόν, αλλά οι κίνδυνοι και οι απειλές για το μέλλον της πατρίδας μας, όχι μόνο ελλοχεύουν, αλλά δυστυχώς αυξάνονται συνεχώς, καθιστώντας έτσι, όχι απλά υποχρέωση αλλά επιτακτική ανάγκη την συσπείρωσή μας για την διεκδίκηση των αυτονόητων. 

Οι νέοι σήμερα οφείλουν να είναι ενήμεροι για τα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα της χώρας τους, αλλά παράλληλα πρέπει να είναι και ενεργοί πολίτες.
Η Πρωτοβουλία Νέων για το Μέλλον μας, πιστή στις αρχές της συνεχίζει τη δική της ανεξάρτητη πορεία. Έχουμε ήδη δηλώσει την στήριξή μας στη Συμμαχία των Πολιτών, πράγμα όμως που δεν δεσμεύει κανένα από τα μέλη μας. Εναπόκειται ελεύθερα στην δική τους βούληση να αποτελέσουν και μέλη της Συμμαχίας των Πολιτών. Με αυτό τον τρόπο, η Πρωτοβουλία μας αποκτά τον δικό της λόγο και ρόλο στα πολιτικά δρώμενα, διατηρώντας τη δική της ταυτότητα και αυτονομία. 

Οι στόχοι πάνω στους οποίους θα συνεχίσουμε το έργο μας είναι οι εξής:

" Ανάδειξη του ρόλου της νεολαίας στα κυπριακά και ευρωπαϊκά δρώμενα 
" Προβολή του Κυπριακού προβλήματος μέσα από διάφορες εκδηλώσεις και δραστηριότητες
" Προβολή όλων των προβλημάτων που μαστίζουν την κυπριακή κοινωνία και πως μπορούν να επιλυθούν με επίκεντρο το καλώς νοούμενο συμφέρον των νέων και της κοινωνίας γενικότερα 
" Η ανάπτυξη και η παροχή ευκαιριών στους νέους
" Η συγκέντρωση και η μελέτη πληροφοριών για πολιτικά, κοινωνικά και πολιτιστικά ζητήματα 
" Η προαγωγή της αμοιβαίας κατανόησης και συνεργασίας εντός και εκτός της Πρωτοβουλίας
" Η προώθηση του μηνύματος της ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης 
" Η προώθηση της ενασχόλησης των νέων με τα κοινά που εμπίπτει στην καλλιέργεια της συνείδησης του ολοκληρωμένου, ενεργού πολίτη
" Η υπεράσπιση των δημοκρατικών θεσμών, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των αρχών της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Τέλος η Πρωτοβουλία θα οδηγηθεί σε καταστατικό και εκλογικό συνέδριο εντός του 2013 ούτως ώστε μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες να χριστεί και επίσημα οργανωμένο σύνολο και να αναδείξει την οντότητα της. 

Ανατρέπουμε το παρόν, δημιουργούμε το μέλλον.
Πρωτοβουλία Νέων για το Μέλλον μας


http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/07/oi-neoi-ths-kyproy-pairnoyn-thn-katastash-sta-heria-toys.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters