Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Τι πρόκειται να γίνει με την μήνυσή μου τώρα?

Ως γνωστόν η Εισαγγελέας Εφετών -σύμφωνα με τα άρθρα 59, 60,61,62 και 86 του Συντάγματος- διέταξε την κατάθεση στην Βουλή της μήνυσής μου κατά των βουλευτών, των μελών της Κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας, για Εσχάτη Προδοσία κατά της Ελλάδος, διότι εκχώρησαν παράνομα την Εθνική Κυριαρχία της Ελλάδος στην Τρόικα (ξένους δανειστές του ΔΝΤ, ΕΕ και ΕΚΤ). Η Βουλή είναι όμως, για το...
συγκεκριμένο έγκλημα, υποχρεωμένη να δώσει άδεια δίωξης εναντίον των ίδιων των μελών της!
Αν όμως η παρούσα προδοτική και παράνομη Βουλή δεν τον κάνει και αντίθετα αρχειοθετήσει την υπόθεση κατά τα άρθρα 5 και 6 του ν.3126/2003 «περί ευθύνης υπουργών», τότε υποπίπτει η ίδια στα εγκλήματα της «συνέργειας σε εσχάτη προδοσία» (ΠΚ 134), «κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας» (ΠΚ 239), «παρασιώπηση εγκλήματος» (ΠΚ 232), «παράβαση καθήκοντος» (ΠΚ 259), για τα οποίο βέβαια θα την μηνύσω.
Περαιτέρω, μια ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ, που θα προκύψει από νέες εκλογές και ενεργούσα νόμιμα, έχει το δικαίωμα και την δυνατότητα δικονομικά, αλλά και κυριαρχικά (δηλ. με την ψήφιση ειδικού νόμου) να ανασύρει την υπόθεση από το αρχείο και να την δικάσει. Και τούτο διότι η αρχειοθέτηση της υπόθεσης από την παρούσα προδοτική Βουλή, κατά τα άρθρα 5 και 6 του ν.2136/2003 «περί ευθύνης υπουργών», δεν δημιουργεί απαγορευτικό δεδικασμένο, διότι συνιστά μια αρχειοθέτηση με εισαγγελική πρόταση κι όχι με απόφαση του (ειδικού) δικαστηρίου. Επιπλέον, λόγω του διαρκούς του εγκλήματος αυτού (της Εσχάτης Προδοσίας) πληρούνται οι προυποθέσεις επανεξέτασής της (σύμφωνα και πάλι με τα άρθρα 5 παρ.5 και 6 παρ.4 του ν. 3126/2003).
Είναι περιττό βέβαια να πώ, ότι αποκλείω την πιθανότητα η παρούσα προδοτική Βουλή να πάρει στα χέρια της την «βόμβα» αυτή, εν μέσω της κατάστασης εμφυλίου στην οποία έχει εισάγει την χώρα.
Σε κάθε περίπτωση, οι Έλληνες πρέπει να καταλάβουν, ότι εάν πράγματι θέλουν να δικαστούν και τιμωρηθούν οι νύν Προδότες Πολιτικοί, ΩΦΕΙΛΟΥΝ να ψηφίσουν μια ΕΝΤΕΛΩΣ 100% ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ, εξορίζοντας πολιτικά και τους 300 νυν Προδότες δια παντός από την πολιτική ζωή κι όχι μόνο. Οι ποινές των προβλέπονται από τα άρθρα ΠΚ 134, 134Α.

Δημ. Αντωνίου Προέδρου της «ΕΛΠΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ»

http://zoidosia.blogspot.com/
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/07/blog-post_6133.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters