Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. – MED BED ΣΤΙΣ ΗΠΑ

" ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΡΕΒΑΝΙΟΥ "" ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ:

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ – ΕΥΗΜΕΡΙΑ – ΕΙΡΗΝΗ – ΦΩΤΕΙΝΗ

Χρησιμοποιήστε την έρευνα ή αντιμετωπίστε το σαν κόκκος αλατιού, δεν γνωρίζουμε την πηγή αυτής της είδησης. Λήφθηκε σε τρεις γλώσσες και σε πολλά σημαντικά μέρη για να μεταδοθεί η λέξη στο κοινό: «Αν ήταν αλήθεια, θα ήμασταν όλοι χαρούμενοι».


— Αλλά αν είναι απλώς γραφή με ένα όνειρο, ένα έργο, τότε προσέξτε το αλάτι, αλλά είναι ένας υπαινιγμός σε έναν ωκεανό ιδεών για ταχύτερη σκόπιμη προαγωγή της υγείας των ανθρώπων στη Χρυσή Εποχή. Η υγεία για τα διαστημικά ταξίδια είναι ένα σημαντικό ζήτημα.

«ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΚΡΕΒΑΝΙΩΝ»

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ;

«ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ:

1. Ιατρικό κρεβάτι.
Χρησιμοποιούν μια τεχνολογία για να μετατρέψουν το σώμα σας σε βέλτιστη υγεία χρησιμοποιώντας τους αρχικούς κωδικούς στο DNA σας.
Αυτή η τεχνολογία έχει αποδειχθεί. Με αυτήν την τεχνολογία, η κοινωνία μας θα επικεντρωθεί στην υγεία και όχι στην ασθένεια στον ιατρικό τομέα. Δεν θα υπάρχει λόγος να επωφεληθεί κανένας κλάδος από την επιδημία. Με το Med Beds, κάθε άνθρωπος θα είναι σε θέση να αποκαταστήσει ελεύθερα την υγεία του και να ζήσει μια πιο υγιεινή ζωή σε μεγαλύτερη ηλικία από ό,τι μπορέσαμε να ζήσουμε πρόσφατα.

2. Τεχνολογία.
Αυτή η τεχνολογία υπάρχει εδώ και 50 χρόνια και είναι απολύτως ασφαλής.
Το πρόγραμμα Secret Space το έχει χρησιμοποιήσει με επιτυχία τα τελευταία 50 χρόνια. Διαθεσιμότητα

1. Χρηματοδότηση.
Τα κρεβάτια Med εγκαθίστανται σε εξειδικευμένα θεραπευτικά κέντρα. Θα είναι αρχικά διαθέσιμα εκτός του τρέχοντος συστήματος υγειονομικής περίθαλψης. Καθώς αποκαλύπτεται η τεχνολογία ιατρικών κρεβατιών, μεγάλα νοσοκομεία και φαρμακευτικά προϊόντα θα καταργηθούν σταδιακά. Αυτό συμβαίνει γιατί το σύστημα υγείας μας δεν θα βασίζεται πλέον στην ασθένεια αλλά στην υγεία. Αυτή η τεχνολογία θα χρηματοδοτηθεί πλήρως από τον στρατό των λευκών καπέλων.

2. Κόστος.
Δεν θα υπάρχει κόστος για τη χρήση του ιατρικού κρεβατιού. Θα είναι ελεύθερα διαθέσιμα στο κοινό. Το κόστος των νοσοκομειακών κρεβατιών θα καλυφθεί από τον στρατό με τα λευκά καπέλα.


ΧΡΟΝΟΣΗΜΑ 
1. Μετατόπιση.
Κάθε χώρα θα έχει ένα Κεντρικό για άτομα που μπορούν να κλείσουν ραντεβού.
Το πρώτο σας ραντεβού θα είναι μια διαβούλευση που περιλαμβάνει ιατρικό ιστορικό και φυσική εξέταση. Στη συνέχεια, οι πληροφορίες του ασθενούς θα εισαχθούν σε έναν κβαντικό υπολογιστή, όπου ο υπολογιστής θα καθορίσει τον επείγοντα χαρακτήρα των ιατρικών αναγκών του ασθενούς. Ένα κοντινό κέντρο θα οργανωθεί με βάση αυτήν την κριτική.

2. Εκκίνηση:
κυκλοφορία σύντομα. Επί του παρόντος, αρχικά, το Med Beds θα ελέγχεται αυστηρά από τον στρατό για ένα χρονικό διάστημα, ώστε να μην γίνεται κατάχρηση της τεχνολογίας.
Δεν θα υπάρχει προτίμηση για θέση στην κοινωνία.
Όλοι θα τυγχάνουν ίσης μεταχείρισης και τα κρεβάτια θα διατίθενται πρώτα σε όσους έχουν άμεση ανάγκη.

3. Χώρα .
Όταν εξαντληθούν τα κρεβάτια του νοσοκομείου, θα δημιουργηθεί μια τηλεφωνική γραμμή σε όλη τη χώρα για να προγραμματίσουν ραντεβού.

4. Παραγωγή.
Τα κρεβάτια Med αντιγράφονται χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία, υπολογίζεται ότι μπορούν να παραχθούν χίλια κρεβάτια Med την ημέρα για διανομή.


{ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ} 

1… Ιατρικό προσωπικό.
Τα κρεβάτια Med είναι προηγμένη ιατρική τεχνολογία.
Αρχικά, τα Ιατρικά κρεβάτια θα είναι διαθέσιμα μόνο σε συγκεκριμένα θεραπευτικά κέντρα και δεν θα είναι διαθέσιμα για αγορά για τη δική σας κλινική ή άλλο σπίτι. Όπως κάθε προηγμένη ιατρική τεχνολογία, απαιτείται σημαντική εκπαίδευση για την ασφαλή χρήση αυτής της τεχνολογίας. Χρειάζεστε επίσης ένα σημαντικό ποσό γνώσεων σε βιολογικές και ιατρικές ασθένειες και, για τους μη ιατρικούς, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 12-18 μήνες εκπαίδευσης.
Όταν αναπτυχθούν, τα κρεβάτια θα χρησιμοποιούνται μόνο από εκπαιδευμένους ιατρούς, ενώ οι κλινικές θα διοικούνται από τα στρατιωτικά ιατρικά τμήματα των ενόπλων δυνάμεων μαζί με άλλο ιατρικό προσωπικό, φιλάνθρωπους.
Όσοι θα χρησιμοποιήσουν το κρεβάτι ως ασκούμενοι θα πρέπει να εργαστούν μόνο όταν προσκληθούν. Στη συνέχεια θα υπάρξουν μαθήματα και ευκαιρίες ανοιχτές σε επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου.

Ένα άτομο δεν μπορεί να χειριστεί αυτήν την ιατρική τεχνολογία χωρίς ιατρική εκπαίδευση.
Για παράδειγμα, εάν έχετε έναν ασθενή που έχει καρδιακή ανεπάρκεια ή έχει τραυματιστεί σοβαρά σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, πρέπει να γνωρίζετε τις πρώτες βοήθειες και πώς να φέρετε τον ασθενή πριν πάτε στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Ο ειδικός πρέπει να ξέρει πώς να διαβάζει μερικές από τις ανωμαλίες που εντοπίζονται στο κρεβάτι. Πολλοί άνθρωποι δεν θα καταλάβουν την τεχνολογία ΥΓΕΙΑΣ. Αυτή δεν είναι μια τεχνολογία που κάποιος μπορεί απλά να πατήσει ένα κουμπί για να λειτουργήσει.
Καθόλου έτσι.

2. Κέντρα. 
Κατανοώ ότι αρχικά θα βρίσκονται σε μεγάλα κέντρα διάσπαρτα σε κάθε πολιτεία και δεν θα είναι διαθέσιμα για αγορά. Από όσο γνωρίζω, η αίτησή σας θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες, οι υπηρεσίες είναι ήδη διαθέσιμες. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για άλλες τεχνολογίες στο μεταξύ, εάν χρειαστούν. 

3. Εκπαίδευση. Γνωρίζετε αν θα υπάρξει πρόγραμμα εκπαίδευσης για ιατρικό κρεβάτι ή χαμηλότερης τεχνολογίας για όσους δεν έχουν εκπαιδευτεί στο πανεπιστήμιο; Μπορεί να υπάρξει έλλειψη γιατρών, καθώς πολλοί από αυτούς θα κατηγορηθούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Βασικά, πρώτα θα προσεγγιστεί ιατρικό προσωπικό ή άτομα με πραγματικό ιατρικό υπόβαθρο με υψηλότερους κραδασμούς. Αρχικά, οι επαγγελματίες γιατροί θα επιλεγούν μόνο με πρόσκληση.

Όλοι θα εκπαιδευτούν σε όλα τα είδη ιατρικών κρεβατιών, καθώς κάθε εγκατάσταση θα διαθέτει ποικιλία κρεβατιών. Κάθε μέλος του προσωπικού θα εκπαιδευτεί να χειρίζεται το ιατρικό κρεβάτι.

4. Χωρίς κόστος εκπαίδευσης.
Τα καλοπροαίρετα όντα και ο στρατός θα παρέχουν εκπαίδευση. Αρχικά η εκπαίδευση είναι δωρεάν. Το είδος της εκπαίδευσης θα προσαρμοστεί στην προσωπική σας εμπειρία. Για παράδειγμα, μια βοηθητική νοσοκόμα θα χρειαστεί περισσότερη εκπαίδευση από έναν νευροχειρουργό.

5. Εξοπλισμός.
Αν το κέντρο θέλει να έχει νοσοκομειακό κρεβάτι πρέπει να έχει έξι χειρουργεία και επτά κρεβάτια. δύο σε ένα από τα δωμάτια πρέπει να είναι εξαιρετικά μεγάλα. Θα χρειαστεί προεγχειρητικό δωμάτιο και αίθουσα ανάνηψης. Και τα δύο με περίπου 30 κρεβάτια το καθένα. Επιπλέον, το διανυκτέρευση διαθέτει περίπου 27 δωμάτια, το καθένα με τέσσερα ή περισσότερα κρεβάτια. Θα χρειαστείτε επίσης περίπου 15-20 μέντορες συν οποιοδήποτε άλλο καλά στρογγυλεμένο προσωπικό. Χρειάζεστε επίσης προσωπικό υποστήριξης όπως προσωπικό υποδοχής, προσωπικό καντίνας, προσωπικό καθαριότητας, προσωπικό πλυντηρίου, φύλακες κ.λπ. Στη συνέχεια οι γιατροί και οι τεχνικοί θα χειριστούν τα νοσοκομειακά κρεβάτια. Επιπλέον, θα χρειαστείτε πολλές νοσοκόμες για τη φροντίδα πριν και μετά. Είναι μια τεράστια αποστολή, οπότε για αρκετό καιρό, οι Med Beds θα ελέγχονται από τον στρατό και τη συμμαχία.


ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 1. Πρώτο ραντεβού.
 

Η διαδικασία διαρκεί από λίγα λεπτά έως 15 ώρες, ανάλογα με το τι κάνατε. Έτσι, όταν τηλεφωνήσετε στο εθνικό σας κέντρο, θα προγραμματίσουν μια πρώτη συνεννόηση με το κέντρο που βρίσκεται πιο κοντά σας. Όταν έρθετε στη διαβούλευση, το ιατρικό προσωπικό θα εξετάσει το ιατρικό ιστορικό σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνεδρίας, θα κάνετε σάρωση ολόκληρου του σώματος, συνήθως με έναν τύπο νοσοκομειακής ρόμπας που διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Στη συνέχεια θα συζητήσουν τα αποτελέσματα σάρωσης και λεπτομέρειες των αποτελεσμάτων τους. Θα συζητήσετε τι θέλετε να επιτύχετε και αυτές οι πληροφορίες θα εισαχθούν στον υπολογιστή. Στη συνέχεια, ο υπολογιστής θα αποφασίσει πού θα καταχωρηθείτε και θα ειδοποιηθείτε για την ημερομηνία, την ώρα και την τοποθεσία της θεραπείας σας. Την ημέρα της θεραπείας σας, κατά την άφιξη, θα σας ζητηθεί να φορέσετε φόρεμα και να σας χορηγηθεί ένα ήπιο ηρεμιστικό. Λίγες στιγμές αργότερα, όταν πηγαίνετε για ύπνο, απελευθερώνεται ένα αέριο που προκαλεί ύπνο. Αυτό το αέριο θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Όταν ολοκληρωθεί η θεραπεία σας, θα μεταφερθείτε σε μια περιοχή ανάρρωσης και θα εξεταστείτε από επαγγελματίες γιατρούς. Μπορεί επίσης να μπορείτε να δείτε συμβούλους ανάλογα με τον τύπο της διαδικασίας που περάσατε.
 
2. Συνεδρία.
Τα περισσότερα προβλήματα θα επιλυθούν σε μία επίσκεψη. Οι πιο περίπλοκες περιπτώσεις μπορεί να απαιτούν έως και 3 συνεδρίες.

3. Προετοιμαστείτε για το μάθημα.
Στους ανθρώπους χορηγείται ένα ηρεμιστικό πριν τον ύπνο και στη συνέχεια κοιμούνται κατά τη διάρκεια της θεραπείας, για λίγα λεπτά ή 15 ώρες. Η κλειστοφοβία δεν είναι πρόβλημα.

4. Προτεραιότητα.
Τα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί θα έχουν προτεραιότητα έναντι αυτών που έχουν εμβολιαστεί. Τα άτομα που έχουν παρενέργειες από την ένεση τοξινών από τα εμβόλια θα υποβληθούν σε θεραπεία για κάποιο χρονικό διάστημα μετά από εκείνους που δεν έχουν εμβολιαστεί, υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με τους πιθανούς κινδύνους των εμβολίων, ναι. Όλοι μπορούν να κάνουν την εργασία σας και να μάθουν για πιθανή βλάβη. Τα άτομα που γεννήθηκαν με κρίσιμη ασθένεια και έχουν ασθένειες με άλλα ιατρικά προβλήματα θα χρησιμοποιήσουν πρώτα το Νοσοκομειακό κρεβάτι. Όλοι έχουν την επιλογή να εμβολιαστούν ή όχι. Οι κίνδυνοι είναι ήδη διαθέσιμοι για να επιλέξει ο καθένας μόνος του.
Ενώ θα υπάρχουν προτιμήσεις για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, είναι προβλέψιμο ότι όλοι όσοι χρειάζονται θεραπεία θα νοσηλευτούν άμεσα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη θεραπεία στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

5. Άστεγοι.
Θα υπάρχουν ανθρωπιστικές ομάδες που θα απευθύνονται στους άστεγους για περίθαλψη. Κανείς δεν θα μείνει πίσω.

6. Προσδοκίες.
Θα πρέπει επίσης να συνειδητοποιήσετε ότι με το NESARA Gesara, ο κόσμος θα αλλάξει όπως τον βλέπουμε τώρα. Δεν θα υπάρχουν πια άστεγοι, επαιτεία, φτώχεια, βάσανα ή πείνα. ΟΛΑ θα αλλάξουν 

ΔΕΞΙΟΤΗΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 

1. Οφέλη για την υγεία.  Τα κρεβάτια Med μπορούν να διορθώσουν τα ιατρικά προβλήματα ενός ασθενούς για να επαναφέρουν το σώμα κάποιου στη βέλτιστη κατάστασή του. 

2. Τα όργανα μεγαλώνουν ξανά.  Τα κρεβάτια μπορούν να αντικαταστήσουν ή να μεγαλώσουν άκρα και όργανα. 

3. Νέα επούλωση οστών και θεραπεία οστών. Για όσους έχουν προσθετική, η πρόθεση θα αφαιρεθεί στο κρεβάτι και θα διαλυθεί, ώστε να επέλθει ευεργετική επούλωση. Τέσσερα. Χειρουργική επέμβαση.

Η χειρουργική επέμβαση στο κρεβάτι του νοσοκομείου θα δώσει άμεσα αποτελέσματα. Για παράδειγμα, ένας pitcher του μπέιζμπολ που χρειάζεται χειρουργική επέμβαση μπορεί να βρίσκεται σε ιατρικό κρεβάτι και έτοιμος να πάει στο γήπεδο αμέσως μετά τη θεραπεία. Θα είναι πραγματικά έτοιμοι να πάνε πριν ξυπνήσουν και σηκωθούν από το κρεβάτι.
5. Προκαλέστε ζημιά στο B4K/a. 
Τα κρεβάτια μπορούν να αντιστρέψουν τη ζημιά που προκαλείται από το B4 K/a, ωστόσο τα κρεβάτια που δεν είναι άδεια και έχουν φυσική πληγή, η πληγή τους θα έχει προτεραιότητα.
6. Καρδιαγγειακοί ασθενείς. 
Το Bed Med αντιμετωπίζει κάθε είδους καρδιακές παθήσεις.
7. Εθισμός. 
Φίλε. Ο εθισμός μπορεί να θεραπευτεί. Αλλά οι άνθρωποι θα πρέπει ακόμα να καταλάβουν γιατί είναι εξαρχής εθισμένοι.
8. Διαλύστε τα χειρουργικά προσαρτήματα. 
Τα κρεβάτια θα διαλύσουν τυχόν μοσχεύματα που προστέθηκαν χειρουργικά και θα αποκαταστήσουν τη βλάβη, επαναφέροντας το σώμα σε υγιή κατάσταση πριν ξεκινήσουν τα προβλήματα.
9. Χημειοθεραπεία. 
Το ιατρικό κρεβάτι όχι μόνο θεραπεύει τη βλάβη που προκαλείται από τη χημειοθεραπεία, αλλά αποκαθιστά επίσης τη συνολική υγεία του σώματος αφαιρώντας όλους τους μη φυσιολογικούς όγκους.
10. Αλλεργίες.
Οι αλλεργίες θα εξαλειφθούν
11. Οδοντιατρική. 
Τυχόν οδοντικά προβλήματα θα διορθωθούν. Και το δόντι θα αναγεννηθεί. Τα δόντια θα τεντωθούν επίσης εάν είναι απαραίτητο.
12. Υπερβολικό βάρος. 
Ναι, μπορείτε να επιστρέψετε στο ιδανικό σας βάρος.
13. Όραση και ακοή. 
Ναι, η όραση και η ακοή σας μπορούν να επιστρέψουν στη βέλτιστη κατάσταση και ο καταρράκτης μπορεί επίσης να διορθωθεί.
14. Ουλές.
Οι ουλές θα επουλωθούν και θα εξαφανιστούν.
15. Σχιζοφρένεια. 
Τα ψυχικά προβλήματα μπορούν να ξεπεραστούν
16. Αυτισμός. 
Τα παιδιά με αυτισμό μπορούν να βοηθηθούν στη θεραπεία.
17. Ορθοπεδικά όργανα. 
Θα αντιμετωπιστούν επίσης ζητήματα ορθογραφίας, όπως η ρύθμιση των οστών και η επεξεργασία των οστών.
18. Κατάθλιψη. 
Η κατάθλιψη σταδιακά θα υποχωρήσει. Τελικά, ένα υποκείμενο θα πρέπει να αντιμετωπίσει το τραύμα με θετικό τρόπο. Θα υπάρχουν πολλοί ψυχικά εκπαιδευμένοι σύμβουλοι, ανθρώπινοι και μη, για να βοηθήσουν όποιον πάσχει από κατάθλιψη.
19. Βελτιώσεις. 
Το Bed Med μπορεί να κάνει κάποιον πιο ενσυναίσθητο, πιο έξυπνο κ.λπ. Μπορείτε επίσης να μάθετε/κατεβάσετε επιπλέον γλώσσες. Ωστόσο, είναι σημαντικό να έχετε έναν λόγο για να χρησιμοποιήσετε τις βελτιώσεις που ζητάτε για λήψη. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει λόγος να κάνετε λήψη κάθε γλώσσας στον πλανήτη, εάν δεν σκοπεύετε να τις χρησιμοποιήσετε.
Και ένα σημαντικό μέρος της εμπειρίας σε αυτόν τον πλανήτη είναι η διαδικασία εκμάθησης της γνώσης που χρειάζεστε.
20. Τέλεια υγεία. 
Τα κρεβάτια θα επαναφέρουν το σώμα σας στη βέλτιστη υγεία.
21. Θεράπευσε το μυαλό. 
Όταν θεραπεύεις το μυαλό, θεραπεύεις και το σώμα.
22. Ζωτικότητα. 
Το Med Beds επαναφέρει τους ανθρώπους στη βέλτιστη κατάσταση της υγείας τους. Για παράδειγμα, εάν είστε 80 ετών, θα έχετε την καλύτερη υγεία για έναν 80χρονο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είσαι τόσο ευκίνητος και σε φόρμα όσο ήσουν στα 30 σου. Η παλινδρόμηση της ηλικίας είναι πιθανό να παρατείνει τη ζωή σας. Δεν θα εγκριθούν όλοι για παλινδρόμηση ηλικίας. Δεν είναι κάτι που πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι. Θα εγκριθεί για τους κατάλληλους σκοπούς.
23. Προβλήματα από τη γέννηση. 
Τα κρεβάτια μπορούν να διορθώσουν προβλήματα που εμφανίζονται ακόμη και κατά τη γέννηση.
24. DNA. 
Το Med Beds θα αντιστρέψει εκφράσεις σίγασης γονιδίων όπως το MTHFR, η κυριαρχία των οιστρογόνων και τα προβλήματα μεθυλίωσης με την αποτοξίνωση και τον καθαρισμό του DNA.

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ 1. Μαλλιά . Μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών σας και την ανάπτυξη των μαλλιών σας. 

2. Μάτια. Μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα των ματιών σας. Τα προβλήματα όρασης και οφθαλμών μπορούν επίσης να διορθωθούν. 

3. Ύψος. Ωστόσο, το ύψος του μπορεί να αλλάξει, μόνο υπό ακραίες συνθήκες. 

4. Φύλο. Το Bed Med μπορεί να αλλάξει το φύλο στο αρχικό φύλο, εάν το επιθυμείτε. 

5. Επέτειος. Όλες οι μνήμες θα επιστρέψουν εάν είναι απενεργοποιημένες. 

6. Τατουάζ. Το Bed Med μπορεί να αφαιρέσει τα τατουάζ. 

7. Δόντια. Τα δόντια μπορούν να ισιωθούν και επίσης να ανακατασκευαστούν. 

8. Κάπνισμα. Τα ιατρικά κρεβάτια μπορούν να αναιρέσουν τη ζημιά που προκαλείται από χρόνια καπνίσματος.

9. Γνώση.
Οι πληροφορίες μπορούν να μεταφορτωθούν, οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να μεταφορτωθεί στον εγκέφαλό σας, συμπεριλαμβανομένων άλλων γλωσσών. Ωστόσο, μέρος της ανθρώπινης εμπειρίας είναι η απόκτηση γνώσης.

Ψυχιατρικό τραύμα 1. Τι αποκλείεται; Οι ψυχικές και συναισθηματικές πληγές θα είναι ανεπανόρθωτες. Η τεχνολογία μπορεί να σβήσει τις αναμνήσεις, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να αντιμετωπίσετε το κακό.

2. Ανάληψη. 
Φαίνεται ότι το ιατρικό κρεβάτι θεραπεύει μόνο το σώμα και τα συναισθηματικά και πνευματικά ζητήματα είναι κάτι που ο κάθε άνθρωπος θα πρέπει να λύσει μόνος του. Προφανώς, η αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων είναι αυτό που κάνει ένα άτομο να αυξήσει τη δόνηση του. Έτσι, ίσως η ύπαρξη ενός μηχανήματος για να το κάνει θα έκανε την ανθρώπινη εξάχνωση πιο δύσκολη. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που η Med Bed εστιάζει στη θεραπεία του σώματος.


I. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 1. Έως τρεις φορές. Αυτή τη στιγμή, το μόνο πράγμα που δεν μπορεί να κάνει το κρεβάτι είναι να κάνει την ηλικία να πάει πίσω κατά περισσότερο από τρεις φορές, επειδή τα εγκεφαλικά κύτταρα δεν μπορούν να είναι μεγαλύτερα από δύο ανάδρομα. 2. Η πίστη. Μερικοί άνθρωποι φαίνεται να πιστεύουν ότι η θεραπεία έχει να κάνει με τη θέλησή μας και όλες τις δυσκολίες που αυτό συνεπάγεται. Μπορεί να πιστεύουν ότι πρέπει να αντισταθούν στη θαυματουργή θεραπεία. Ο καθένας αποφασίζει να πιστέψει σε τέτοια πράγματα και πρέπει να σεβαστούμε τα πιστεύω τους. 3. Ελεύθερη βούληση. Ο καθένας έχει ελεύθερη βούληση. Για όσους έχουν αρνητικές σκέψεις, μπορούν να εγκαταλείψουν τη συνεδρία Med Bed και να επιστρέψουν την επόμενη μέρα λόγω του τρόπου σκέψης τους. Μερικοί άνθρωποι απολαμβάνουν τις δυσκολίες και τον πόνο τους.
 

Το Med Beds και η νέα γη δεν είναι εδώ για να αλλάξουν τους ανθρώπους όπως τους θέλετε. Αυτή η τεχνολογία είναι εδώ για να υποστηρίξει τη σωματική υγεία και τη ζωτικότητα. Η επιλογή κάθε ψυχής είναι να σκέφτεται, να αισθάνεται και να συμπεριφέρεται με έναν ορισμένο τρόπο προκειμένου αυτή η ψυχή να βιώσει τη συγκεκριμένη ζωή, και η παρέμβαση σε αυτήν την επιλογή εμπειρίας είναι αντίθετη με τον παγκόσμιο νόμο.

J. ΑΝΕΤΗ ΗΛΙΚΙΑ

1. Ηλικιακή παλινδρόμηση.
Το πρόγραμμα Secret Space δεν έχει τελειοποιήσει την τεχνολογία για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της γήρανσης στον εγκέφαλο.Η ανάκτηση της ηλικίας είναι μια πολύ διαφορετική διαδικασία από τη θεραπεία. Η τεχνολογία λειτουργεί διαφορετικά κατά την παλινδρόμηση της ηλικίας από ότι κατά τη διάρκεια της επούλωσης.

Σήμερα, εάν η ηλικία μειωθεί περισσότερο από τρεις φορές, είναι πιο πιθανή η απώλεια μνήμης, ο ουλώδης ιστός και τα προβλήματα με τα νεύρα και τις κινητικές δεξιότητες.

2. Όριο παλινδρόμησης κατά ηλικία .
Μπορείτε να εκτελέσετε με ασφάλεια δύο φορές την παλινδρόμηση ηλικίας. Για τρίτη φορά, τα εγκεφαλικά κύτταρα αρχίζουν να πεθαίνουν.


Κ. ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ
1. Κατοικίδια.
Το κρεβάτι είναι επίσης κατάλληλο για κατοικίδια, συμπεριλαμβανομένων όλων των ζώων, σκύλων, γατών, αλόγων και οποιουδήποτε ζωντανού πράγματος, όλα τα ζώα μπορούν να επωφεληθούν από την τεχνολογία Med Bed.


L.SETUP
1. Lifestyle.
Οι άνθρωποι μπορεί να χρειαστεί να εκπαιδευτούν για το πώς να διατηρήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής, ώστε να μην εξαρτώνται από την τεχνολογία. Είναι σαν να περάσετε από μια θεραπεία και μετά συνεχίσετε να επιστρέφετε και να κάνετε όλα τα πράγματα που κάνατε, τα αποτελέσματά σας μπορεί να αρχίσουν να εξασθενούν. Και ναι, θα χρειαστεί να κάνετε καλύτερες επιλογές τρόπου ζωής σε πολλές περιπτώσεις.
2. Διάρκεια ζωής.
Δεν μπορείτε να επιλέξετε να ζήσετε για πάντα. Μπορεί να υποχωρήσει όχι περισσότερο από τρεις φορές αφού τα εγκεφαλικά κύτταρα αρχίσουν να πεθαίνουν. Θα χρειαστείτε μεταφορά ψυχής για να συνεχίσετε. 3. 100 χρόνια +. Σωστός. Μπορείτε να ζήσετε περισσότερα από 100 χρόνια και να είστε υγιείς. Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι μπορούν να ζήσουν περισσότερα από 200 χρόνια
4. Συχνότητα.
Τα πρότυπα συχνότητας και ενέργειας έχουν πρόσβαση στο DNA και πώς είναι γεωμετρικά διατεταγμένο. Το ίδιο το DNA είναι μια κεραία που αντλεί τη συχνότητα/ενέργειά του από την αρχέγονη πηγή (πεδίο). Επομένως, κάθε άτομο είναι συγκεκριμένο στην ατομική του έκφραση προέλευσης, και ακόμη και η φυσική εμφάνιση είναι έκφραση της προσωπικής του εμφάνισης. Το να είσαι ανοιχτός στη λήψη ευλογιών είναι ΖΩΗΤΙΚΟ.


ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ

Φόβος για κλειστούς χώρους. Δείτε την απάντηση στο Ε. 2.
Άδεια κρεβατιού Δείτε την απάντηση στην Ενότητα Ε
Δοκιμές κρεβατιού Δείτε την απάντηση στο Α. 2.
Επιτυχίες για να λάβετε αποτελέσματα. Δείτε την απάντηση στο Ε

1. ΜΕΛΛΟΝ ΥΓΕΙΑΣ

1. FDA. Το F/DA δεν χρειάζεται να εγκρίνει αυτήν την τεχνολογία.
Το F/DA θα είναι κλειστό. Δεν είναι για την ανθρωπότητα.

2. Οικιακή χρήση.
Το Med Beds δεν θα μπορεί να αγοραστεί για λίγο μετά την αρχική κυκλοφορία. Όσον αφορά το κόστος, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το θέμα.
3. Ευημερία και αφθονία για όλους.
Ελπίζουμε ότι η ανθρωπότητα θα έχει υγεία, ευημερία και αφθονία στο εγγύς μέλλον. Το κρεβάτι Med είναι μέρος αυτής της ευημερίας

QFS ΒΙΕΤΝΑΜ 

Συλλογή ιδεών

https://isialada.blogspot.com/2023/01/despliegue-de-camas-medicas-med-beds.html?m=1


Πηγή: https://qfs.vn/2023/01/13/chi-tiet-ke-hoach-giuong-luong-tu-tai-my-med-beds-in-usa/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters