Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Q / Λευκά καπέλα / Στρατιωτικοί και Τραμπ!

Στην τελευταία φάση αυτού του πνευματικού πολέμου μεταξύ Σκότους και Φωτός οι άνθρωποι που δεν κατανοούν την Αλήθεια φαίνεται να περνούν από την τεχνολογική τους εξέλιξη και όχι από τη διαστατική τους μετατόπιση.
Βρισκόμαστε στο σημείο όπου οι εταιρείες σχεδιάζουν μηχανές, ρομπότ και προγράμματα Τεχνητής Νοημοσύνης (ΤΝ) για να σας κάνουν πλήρως αναμεταδιδόμενους και συνδεδεμένους με μηχανές, ρομπότ και

προγράμματα ΤΝ, με άλλα λόγια, να γίνετε ένα για να επιβιώσετε.
Ενώ κάποιοι επαινούν αυτή την εξέλιξη και επισημαίνουν τα οφέλη (το γεγονός ότι η τεχνητή νοημοσύνη είναι πλέον εξυπνότερη από την ανθρωπότητα σε ορισμένους τομείς και έτσι μπορεί υποτίθεται να σχεδιάσει καλύτερα την τεχνητή νοημοσύνη από τους ανθρώπους), υπάρχει μια σοβαρή συνέπεια σε όλο αυτό: η ανθρωπότητα απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τη διαδικασία σχεδιασμού - και επομένως έχει λιγότερο έλεγχο.
 Έχουμε πλέον φτάσει σε μια στιγμή καμπής με την τεχνητή νοημοσύνη να κατασκευάζει την τεχνητή νοημοσύνη καλύτερα από ό,τι μπορεί ο άνθρωπος.
Αν η ΤΝ κατασκευάζει ένα παιδί που μοιάζει με τον άνθρωπο, μια ΤΝ που ξεπερνάει, ξεγελάει και εξουσιάζει την ανθρωπότητα, τι θα συμβεί αν θέλετε να την τροποποιήσετε ή να την κλείσετε αλλά δεν μπορείτε;
Εξάλλου, σας το έχουμε πει καθ' όλη τη διάρκεια του τελευταίου ενός έτους, ακούσατε ποτέ ή μάθατε κάτι; Υπάρχουν ήδη εκατομμύρια ανθρωποειδείς κλώνοι ανάμεσά μας εκεί έξω χωρίς ψυχή, αλλά ο σχεδιασμός, η μετατροπή των ανθρώπων σε ρομπότ; Πώς μπορείτε λοιπόν εσείς οι αφυπνισμένοι να είστε 100% σίγουροι ότι δεν θα υπάρξουν ακούσιες συνέπειες; Πώς μπορείτε να είστε τόσο σίγουροι ότι μπορείτε να ελέγχετε 100% άμεσα τη ζωή σας, επειδή νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα;
Οι ερευνητές του Google Brain ανακοίνωσαν τον Μάιο του 2017 ότι δημιούργησαν το AutoML, μια τεχνητή νοημοσύνη που μπορεί να φτιάχνει τεχνητές νοημοσύνες για παιδιά.
Το "ML" στο AutoML σημαίνει μηχανική μάθηση.
Όπως αποκαλύπτει αυτό το άρθρο Η ΤΝ της Google δημιούργησε τη δική της ΤΝ που ξεπερνά οποιαδήποτε φτιαγμένη από ανθρώπους, η AutoML δημιούργησε μια παιδική ΤΝ που ονομάζεται NASNet και η οποία ξεπέρασε όλα τα άλλα υπολογιστικά συστήματα στο έργο της αναγνώρισης αντικειμένων:
"Οι ερευνητές της Google αυτοματοποίησαν το σχεδιασμό των μοντέλων μηχανικής μάθησης χρησιμοποιώντας μια προσέγγιση που ονομάζεται ενισχυτική μάθηση. Το AutoML ενεργεί ως ένα νευρωνικό δίκτυο ελέγχου που αναπτύσσει ένα δίκτυο παιδικής ΤΝ για μια συγκεκριμένη εργασία.
Για το συγκεκριμένο παιδί ΤΝ, το οποίο οι ερευνητές ονόμασαν NASNet, η εργασία ήταν η αναγνώριση αντικειμένων όπως άνθρωποι, αυτοκίνητα, φανάρια, τσάντες, σακίδια κ.λπ.
Όταν δοκιμάστηκε στα σύνολα δεδομένων ταξινόμησης εικόνων ImageNet και ανίχνευσης αντικειμένων COCO, τα οποία οι ερευνητές της Google αποκαλούν "δύο από τα πλέον σεβαστά ακαδημαϊκά σύνολα δεδομένων μεγάλης κλίμακας στην όραση υπολογιστών", το NASNet ξεπέρασε όλα τα άλλα συστήματα όρασης υπολογιστών.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, το NASNet είχε 82,7% ακρίβεια στην πρόβλεψη εικόνων στο σύνολο επικύρωσης του ImageNet.
Αυτό είναι κατά 1,2 τοις εκατό καλύτερο από οποιαδήποτε προηγουμένως δημοσιευμένα αποτελέσματα και το σύστημα είναι επίσης κατά 4 τοις εκατό πιο αποτελεσματικό, με 43,1 τοις εκατό μέση μέση ακρίβεια (mAP)".

Με το AutoML, η Google δημιουργεί αλγόριθμους που αναλύουν την ανάπτυξη άλλων αλγορίθμων, για να μάθουν ποιες μέθοδοι είναι επιτυχείς και ποιες όχι.
Αυτή η μηχανική μάθηση, μια σημαντική τάση στην έρευνα της τεχνητής νοημοσύνης, είναι σαν:
"μαθαίνοντας να μαθαίνεις" ή "μετα-μάθηση".
Μπαίνουμε σε ένα μέλλον όπου οι υπολογιστές θα εφευρίσκουν αλγορίθμους για να λύνουν προβλήματα ταχύτερα από ό,τι εμείς, και η ανθρωπότητα που δεν θα είναι σε θέση να κάνει τη μετατόπιση της διάστασης θα απομακρύνεται όλο και περισσότερο από την όλη διαδικασία.
Το ζήτημα που διακυβεύεται σε μεγάλο βαθμό είναι πόση "ελευθερία" θα δώσετε εσείς οι σιωπηλοί, αφυπνισμένοι που δεν γνωρίζουν ή δεν αντιλαμβάνονται πλήρως τι συμβαίνει στην Τεχνητή Νοημοσύνη.
Με αυτό εννοώ το εξής: όσοι προωθούν την τεχνολογική ατζέντα καυχιούνται ότι η ΤΝ είναι ποιοτικά διαφορετική από κάθε μηχανή του παρελθόντος, επειδή η ΤΝ είναι αυτόνομη και προσαρμόσιμη, δηλαδή μπορεί να "σκέφτεται" μόνη της, να μαθαίνει από τα λάθη της και να αλλάζει τη συμπεριφορά της ανάλογα. Είναι αυτό που προτιμάτε από το να περνάτε τον χρόνο της ζωής σας με ένα ρομποτικό συγκεντρωτικό σύστημα;
Αυτό καθιστά την ΤΝ πιο τρομερή και ταυτόχρονα πολύ πιο επικίνδυνη, διότι τότε χάνετε τη δυνατότητα να προβλέψετε πώς θα ενεργήσει. Αρχίζει να γράφει τους δικούς της αλγορίθμους με τρόπους που δεν αντιλαμβάνεστε με βάση την υποτιθέμενη "αυτοδιορθωτική" της ικανότητα, και πολύ σύντομα δεν έχετε τρόπο να ξέρετε τι θα κάνει.
Τώρα, τι θα γινόταν αν σε μια τέτοια αυτόνομη και προσαρμόσιμη τεχνητή νοημοσύνη δινόταν το περιθώριο να δημιουργήσει μια παιδική τεχνητή νοημοσύνη που θα έχει τις ίδιες παραμέτρους; Τότε η ανθρωπότητα απομακρύνεται ένα βήμα παραπέρα από τη φυσική δημιουργία.
Ναι, μπορείτε να προγραμματίσετε την πρώτη τεχνητή νοημοσύνη να σχεδιάζει μόνο παιδικές τεχνητές νοημοσύνες εντός συγκεκριμένων παραμέτρων, αλλά μπορείτε τελικά να ελέγξετε αυτή τη διαδικασία και να διασφαλίσετε ότι οι προκαταλήψεις δεν θα κληροδοτηθούν, δεδομένου ότι προγραμματίζετε εξαρχής την τεχνητή νοημοσύνη ώστε να μοιάζει περισσότερο με τον άνθρωπο και να μαθαίνει από τα λάθη της;
Στο άρθρο Οι ΗΠΑ και η παγκόσμια κούρσα εξοπλισμών τεχνητής νοημοσύνης, ο Ulson Gunnar γράφει:
"Ο Dr. Dario Amodei του OpenAI θα επισημάνει ότι η έρευνα που διεξάγεται στη μηχανική μάθηση συχνά καταλήγει σε ακούσιες λύσεις που αναπτύσσονται από την AI.
Ο ίδιος και άλλοι ερευνητές σημείωσαν ότι συχνά η διαδικασία λήψης αποφάσεων των συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης δεν είναι πλήρως κατανοητή και πολλά αποτελέσματα είναι συχνά δύσκολο να προβλεφθούν.
Ο κίνδυνος δεν έγκειται απαραίτητα στο να εκπαιδευτούν πρώτα οι πλατφόρμες ΤΝ σε εργαστήρια και στη συνέχεια να απελευθερωθεί ένα εκπαιδευμένο σύστημα σε ένα εργοστάσιο, σε δημόσιους δρόμους ή ακόμη και σε μάχες με προκαθορισμένες και προβλέψιμες δυνατότητες, αλλά στο να απελευθερωθούν αυτόνομα συστήματα ΤΝ με την ικανότητα να συνεχίσουν να μαθαίνουν και να προσαρμόζονται με απρόβλεπτους, ανεπιθύμητους και δυνητικά επικίνδυνους τρόπους.
Η Dr. Kathleen Fisher θα επαναλάμβανε αυτή την ανησυχία, σημειώνοντας ότι τα αυτόνομα, αυτοπροσαρμοζόμενα όπλα στον κυβερνοχώρο θα μπορούσαν δυνητικά να δημιουργήσουν απρόβλεπτες παράπλευρες απώλειες.
Η Δρ Φίσερ θα επεσήμαινε επίσης ότι "οι άνθρωποι δεν θα είναι σε θέση να αμυνθούν έναντι των παραγόντων τεχνητής νοημοσύνης".

Η δύναμη και η ισχύς χωρίς αγάπη, σοφία και καλοσύνη είναι κάτι επικίνδυνο, και αυτό ακριβώς είναι που πολλοί από εσάς σε αυτόν τον πλανήτη επιτρέπετε να δημιουργηθεί, AI χωρίς αγάπη, ενέργεια από τον Θεό.
Δεν μπορούμε ποτέ να σας διδάξουμε όλη την ΑΛΗΘΕΙΑ, το ξέρουμε αυτό, αλλά πρέπει να είναι σοφό ή ευγενικό να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και να σταματήσετε να προσποιείστε ότι ξέρετε τι κάνετε, επειδή δεν έχετε καν ιδέα.
Ενώ οι πραγματικά αφυπνισμένοι φυσικοί άνθρωποι έχουν ιδιότητες που πηγάζουν από το να έχουν συνείδηση, συναίσθημα και ενσυναίσθηση, εν τω μεταξύ, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για τον εαυτό σας και τους άλλους γύρω σας είναι να έχετε πολύ αυστηρές ηθικές παραμέτρους, ωστόσο δεν υπάρχουν εγγυήσεις πια από τότε που η γη έχει μετατοπιστεί στην 4D.
Ο μέσος άνθρωπος δεν έχει τρόπο να γνωρίζει τι συμβαίνει, επειδή οι περισσότεροι δεν ενδιαφέρονται ή κάποιοι τα ξέρουν όλα, όπως νομίζουν. Οι άνθρωποι βρίσκονται στην τελευταία τους δοκιμασία πριν από την πλήρη μετατόπιση. Η αληθινή σας αγάπη και πίστη, η υποστήριξη και η υπευθυνότητα είναι η δύναμή σας. Αν αποτύχετε σε ένα από αυτά, θα τα χάσετε όλα. Ένας κώδικας δημιουργήθηκε σε όλους για να αρνηθούν τη συνεργασία και τη συμπεριφορά της ΤΝ.
Το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας δεν μπορεί να συμβαδίσει με τα σημερινά προβλήματα. Τι θα συμβεί αν η Αυτόματη ΜΑΛ δημιουργεί συστήματα τόσο γρήγορα που η κοινωνία δεν μπορεί να συμβαδίσει όσον αφορά την κατανόηση και τη ρύθμισή τους;
Το NASNet θα μπορούσε εύκολα να χρησιμοποιηθεί σε αυτοματοποιημένα συστήματα παρακολούθησης λόγω της εξαιρετικής αναγνώρισης αντικειμένων που διαθέτει. Πιστεύετε ότι οι ελεγκτές της παγκοσμιοποιημένης ΝΔΤ θα δίσταζαν έστω και για μια στιγμή να χρησιμοποιήσουν την ΤΝ εναντίον του κοινού, προκειμένου να προστατεύσουν την εξουσία τους και να καταστρέψουν την αντιπολίτευσή τους;
Το άρθρο Google's AI Built Its Own AI that Outperforms any Made by Humans προσπαθεί να μας καθησυχάσει με το συμπέρασμά του:
"Ευτυχώς, οι περισσότερες Γήινες Συμμαχίες εργάζονται γρήγορα για να διασφαλίσουν ότι τέτοια συστήματα δεν θα οδηγήσουν σε κάποιου είδους δυστοπικό μέλλον.
Η Amazon, το Twitter, η Apple και αρκετές άλλες εταιρείες είναι μέλη του Partnership on AI to Benefit People and Society, ενός οργανισμού που επικεντρώνεται στην υπεύθυνη ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης.
Το Ινστιτούτο Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών (IEE) έχει προτείνει ηθικά πρότυπα για την τεχνητή νοημοσύνη και η DeepMind, μια ερευνητική εταιρεία που ανήκει στη μητρική εταιρεία Alphabet της Google, ανακοίνωσε πρόσφατα τη δημιουργία ομάδας που επικεντρώνεται στις ηθικές και δεοντολογικές επιπτώσεις της τεχνητής νοημοσύνης.
Διάφοροι Πατριωτικοί Οργανισμοί, εργάζονται επίσης πάνω σε κανονισμούς για να αποτρέψουν τη χρήση της ΤΝ για επικίνδυνους σκοπούς, όπως τα αυτόνομα όπλα, και εφόσον οι άνθρωποι διατηρούν τον έλεγχο της συνολικής κατεύθυνσης της ανάπτυξης της ΤΝ, τα οφέλη από την ύπαρξη μιας ΤΝ που μπορεί να κατασκευάσει ΤΝ θα πρέπει να υπερτερούν κατά πολύ των πιθανών παγίδων.
Ωστόσο, το ΕΚΤ κάθε άλλο παρά καθησυχαστικό είναι. Μπορούμε να συστήσουμε όσες επιτροπές δεοντολογίας θέλουμε. Το γεγονός παραμένει ότι είναι θεωρητικά αδύνατο να προστατεύσουμε ποτέ τον αδαή άνθρωπο 100% από την ΤΝ ειδικά που νομίζει ότι τα ξέρει όλα.
Η τεχνητή νοημοσύνη αρχίζει να καταλαμβάνει τα πάντα μπροστά στα μάτια σας. Γνωρίζατε ότι το Facebook μόλις ανέπτυξε μια νέα τεχνητή νοημοσύνη που σαρώνει τις αναρτήσεις των χρηστών για σχόλια και στη συνέχεια τις αναφέρει στην αστυνομία;

Αυτό το άρθρο αναφέρει:
"Το Facebook παραδέχεται ότι ζήτησε από την αστυνομία να διενεργήσει περισσότερους από ΕΚΑΤΟ ελέγχους ευεξίας σε άτομα.
Κατά τη διάρκεια του τελευταίου μήνα, συνεργαστήκαμε με τις πρώτες ανταποκρίσεις, τους διαδικτυακούς στρατιώτες σε πάνω από 100.000 ελέγχους ευεξίας με βάση αναφορές που λάβαμε μέσω των προληπτικών προσπαθειών ανίχνευσης.
"Αυτό είναι επιπλέον των αναφορών που λάβαμε από ανθρώπους στην κοινότητα του Facebook".
Με την Τεχνητή Νοημοσύνη που δημιουργεί Τεχνητή Νοημοσύνη, κάνετε άλλο ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός σε μια μελλοντική Παγκόσμια Καταστροφή, όπου επιτρέπετε την εξουσία να ρέει από τα χέρια σας. Αυτή είναι μια ακόμη στιγμή καμπής στην εξέλιξη της ΤΝ και στην αποκλιμάκωση της ανθρωπότητας.
Τι πρόκειται να συμβεί; Οι πραγματικά συνειδητοποιημένοι άνθρωποι θα προχωρήσουν προς τα εμπρός στη νέα γη.
Οι πεισματάρηδες, οι εγωιστές, οι εγωιστές, οι αδαείς θα ξεκινήσουν από την αρχή σε μια διαφορετική μορφή ζωής.
Δεν υπάρχει κανένα τέχνασμα εδώ, δεν μπορείτε να προσποιείστε πια γιατί πήρατε αυτή την απόφαση να τα χάσετε όλα.
Ομοσπονδία Γήινης Σφαίρας
Υπηρεσίες Πληροφοριών
Τώρα στο παρακάτω βίντεο θα καλωσορίσετε👇👇👇👇👇
"Η Κέρι Κάσιντι" μια αληθινή αγαπητή και λαμπρή ψυχή. Ας ακούσουμε ολόκληρη τη συνέντευξή της και τι έχει να πει για την Τεχνητή Νοημοσύνη.



Published November 28, 2022

 


https://www.facebook.com/permalink.php



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters