Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα Περιφράσσεται και Γίνεται Έφοδος στη Deutsche Bank σε μια Κίνηση Στραγγαλισμού της Χρηματοδότησης της ΧΜ

 

Benjamin Fulford 2/5/2022


Η παγκόσμια συμμαχία σημείωσε σημαντικές νίκες την προηγούμενη εβδομάδα εναντίον της σατανικής Χαζαρικής Μαφίας σε πολλαπλά μέτωπα. 

Το πιο σημαντικό: το κτίριο του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδιακής Τράπεζας στην Ουάσινγκτον έχει περιφραχθεί,


ενώ η Deutsche Bank δέχτηκε έφοδο από τη γερμανική αστυνομία. Αυτό έχει διακόψει την ικανότητα της Χαζαρικής Μαφίας να ξεπλένει πλαστό χρήμα μέσα στην πραγματική οικονομία μέσω των χρηματιστηρίων και των αγορών ομολόγων, αναφέρουν πηγές της MI6. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι τιμές των μετοχών της Apple, της Alphabet (Google), της Microsoft, της Tesla και της Amazon έχουν μειωθεί αντίστοιχα κατά 11, 22, 16, 29 και 30% από την αιχμή τους.

Αν η Χαζαρική Μαφία χάσει την ικανότητα να δημιουργεί χρήματα από το τίποτα για να χρηματοδοτήσει το σχέδιό της να υποδουλώσει την ανθρωπότητα, τότε πραγματικά τελείωσε το παιχνίδι για αυτούς όλους. Χωρίς χρήματα δεν μπορούν να πληρώσουν για τους μισθωτούς κακοποιούς τους, τις «διασημότητες» και τους ηθοποιούς που προσποιούνται ότι είναι πολιτικοί.

Ωστόσο, δεν πρέπει να εφησυχάζουμε και πρέπει να θυμόμαστε ακριβώς για ποιο λόγο αγωνιζόμαστε. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν δηλώσει επανειλημμένα ότι στόχος τους είναι να σκοτώσουν τους περισσότερους ανθρώπους και να εξημερώσουν τους υπόλοιπους. Για να έχετε μια εικόνα, συγκρίνετε τον T-Rex με τον απόγονο του, ένα εξημερωμένο κοτόπουλο. Το κυρίαρχο αρσενικό αρπακτικό είναι τώρα ένα μικροσκοπικό ζώο που ζει σε κλουβιά, για ένα κλάσμα της φυσικής διάρκειας ζωής του, σε φρικτές συνθήκες. Αν έκαναν το ίδιο στον άνθρωπο -όπως σχεδιάζουν- τότε τα αρσενικά παιδιά θα βασανίζονται μέχρι θανάτου σε ηλικία περίπου έξι μηνών για τη συγκομιδή του αδρενοχρώματος, πριν μετατραπούν σε «κοτομπουκιές». Τα θηλυκά θα διατηρούνται ως σκλάβοι του σεξ-εκτροφείς μέχρι περίπου την ηλικία των 25 ετών, όταν θα μετατρέπονται σε λουκάνικα.

Επίσης, όσο ενοχλητικό και αν είναι, οι αναγνώστες πρέπει να κατανοήσουν πώς ακριβώς συλλέγεται το αδρενόχρωμα. Έχει αποδειχθεί σε βίντεο όπου η Χίλαρι Κλίντον βασανίζει δύο νεαρά κορίτσια αδυσώπητα, σκίζει τα πρόσωπά τους και τελικά, ενώ είναι ακόμα ζωντανά, χώνει λαβίδες στη μύτη τους για να βγάλει τις επιφύσεις τους. Η Κλίντον έχει βιντεοσκοπηθεί να τρώει μια επίφυση που έχει ληφθεί με αυτόν τον τρόπο. Εννέα από τους 12 αστυνομικούς της Νέας Υόρκης που είδαν αυτό το βίντεο έχουν αυτοκτονήσει. Οι άλλοι 3 κρύβονται, αλλά έχουν διαδοθεί πολλά αντίγραφα αυτού του βίντεο. Μια αποστειρωμένη αλλά ακόμα γραφική και ενοχλητική έκδοση μπορεί να δει κανείς εδώ:

Μπορείτε να δείτε γιατί οι Χαζάροι μαφιόζοι αγωνίζονται για τη ζωή τους. Οι πηγές της CIA λένε ότι οι Σατανιστές του τάγματος Αζόφ που κρύφτηκαν στο εργοστάσιο χάλυβα στη Μαριούπολη πολεμούν μέχρι θανάτου επειδή ξέρουν ότι θα σκοτωθούν μόλις αποκαλυφθούν οι εγκαταστάσεις συγκομιδής του αδρενοχρώματος εκεί.

Μας είπαν επίσης ότι παρόμοιες εγκαταστάσεις, στις οποίες βασάνιζαν παιδιά, βρίσκονται σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των υπόγειων σηράγγων κάτω από τη Disneyland στη Φλόριντα. Η Disneyland επίσης έστελνε τακτικά τουριστικά σκάφη γεμάτα παιδιά στο νησί Epstein στην Καραϊβική, πολλά από τα οποία δεν επέστρεφαν ποτέ. Οι πηγές λένε ότι η ταινία «Monsters inc.» που περιγράφει το «καύσιμο» που συλλέγεται τρομοκρατώντας τα παιδιά, έχει να κάνει με το αδρενόχρωμα. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακολουθήστε τα πρώτα 18 λεπτά του βίντεο στο σύνδεσμο:

https://rumble.com/v12nqaa-disneys-secrets-underground-tunnels-and-cagescia-drug-and-human-smugglingoc.html

Επικοινωνήσαμε με το Τμήμα Σχέσεων με τα ΜΜΕ στη Disney για να ζητήσουμε σχόλια, αλλά δεν πήραμε απάντηση μέχρι τη στιγμή που αυτή η έκθεση βγήκε στον αέρα. Ωστόσο, σε αυτό που μπορεί να είναι απλά μια σύμπτωση, ο «επικεφαλής επικοινωνίας» της Disney, Geoff Morrell, μόλις παραιτήθηκε μετά από μόλις τρεις μήνες στη δουλειά.

https://www.benzinga.com/general/entertainment/22/04/26917890/disney-communications-chief-geoff-morrell-resigns-after-three-months

Ωραία, ας ξαναδούμε την κατάσταση της μάχης για την απελευθέρωση της ανθρωπότητας από τη Χαζαρική Μαφία. Εδώ, το τέλος του ψεύτικου καθεστώτος Μπάιντεν έρχεται ένα βήμα πιο κοντά, καθώς η ψεύτικη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις «κολλάει» τον covid, δηλαδή συλλαμβάνεται. Σύμφωνα με τον γραμματέα Τύπου της «Σήμερα, η Αντιπρόεδρος Χάρις βρέθηκε θετική στον COVID-19 σε ράπιντ τεστ και τεστ PCR… Δεν έχει παρουσιάσει συμπτώματα, θα απομονωθεί» Είναι πλήρως εμβολιασμένη και με δύο ενισχυτικές -έλαβε συνολικά 4 ενέσεις εμβολίου.

«Είναι απίθανο η Γερουσία να καταφέρει να περάσει οτιδήποτε αυτή την εβδομάδα χωρίς τον Γερουσιαστή Ρον Γουάιντεν και τον Γερουσιαστή Κρις Μέρφι, οι οποίοι βρέθηκαν επίσης θετικοί την Τρίτη, και χωρίς την Χάρις ως ψήφο ισοπαλίας», σημειώνει η Daily Mail.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10755985/Kamala-Harris-tests-POSITIVE-COVID.html

Μπορούν κάλλιστα να προσπαθήσουν να παράγουν μια έκδοση CG της Χάρις για να φανεί ότι όλα είναι φυσιολογικά. Αυτό, σύμφωνα με πηγές της Μοσάντ, έκαναν με τα άβαταρ του Άνταμ Σιφ, της Νάνσι Πελόσι και μερικών άλλων πολιτικών που υποτίθεται ότι επισκέφθηκαν κρυφά την Ουκρανία, μια χώρα που δέχεται επίθεση από έναν από τους ισχυρότερους μαχητές στον κόσμο.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
01:48

Ίσως προσπαθούν να εξηγήσουν την απουσία τους στις ΗΠΑ λέγοντας πως «βρίσκονται στην Ουκρανία».

Λέγοντας για την Ουκρανία, ο Γραμματέας του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Νικολάι Πατρούσεφ προειδοποίησε τους Ευρωπαίους ότι «Εκπρόσωποι της εγκληματικής κοινότητας που διέφυγαν από την Ουκρανία θα επιχειρήσουν να καταλάβουν εξειδικευμένες θέσεις προς όφελός τους», συμπεριλαμβανομένης της διακίνησης ναρκωτικών και ανθρώπων. Προσέχετε τα παιδιά σας φίλοι μου.

https://tass.com/world/1443425

Η Ρωσία προσκαλεί επίσης αμερικανούς αξιωματούχους, συμπεριλαμβανομένης της Βικτόρια «γάμα την ΕΕ» Νούλαντ, σε κοινοβουλευτική επιτροπή που διερευνά τη δραστηριότητα των βιολογικών εργαστηρίων των ΗΠΑ στην Ουκρανία. Αυτό σημαίνει ότι οι κατεχόμενες από τη ΧΜ ΗΠΑ έχουν πιαστεί επί το έργον της προσπάθειας να σκοτώσουν το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας.

https://tass.com/politics/1445857

Το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών, αντανακλώντας τις απόψεις του μεγαλύτερου μέρους του κόσμου, χαρακτηρίζει δημοσίως τις ΗΠΑ ως ένα αδίστακτο κράτος που ενεργεί κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου.

Πολλές ευρωπαϊκές χώρες συμφωνούν και αποστασιοποιούνται από τις κατεχόμενες από τη ΧΜ ΗΠΑ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, στην τελευταία ένδειξη ότι η Ρωσία κερδίζει στην εκστρατεία της για την απομάκρυνση των Σατανιστών από την Ουκρανία, την Πολωνία, την Ιταλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και τη Βουλγαρία κ.λπ., αναγκάστηκαν όλοι να υποχωρήσουν στην απειλή τους να κόψουν τα χρήματα του ρωσικού φυσικού αερίου και άρχισαν να πληρώνουν σε ρούβλια.

https://www.reuters.com/world/europe/russian-gas-supplies-resume-poland-operator-data-2022-04-27/?utm_source=reddit.com

https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-04-29/germany-says-russian-bank-account-wouldn-t-violate-eu-gas-rules

Βλέπουμε επίσης μια μεγάλη διάσπαση στις τάξεις της κυβερνώσας ολιγαρχίας στις ΗΠΑ. Ο Elon Musk της Tesla προφανώς διάλεξε πλευρά και τώρα υποστηρίζει ανοιχτά τα Λευκά Καπέλα. Αυτό είναι σημαντικό επειδή ο Μασκ είναι γιος ενός επιφανούς Ναζί, του επιστήμονα πυραύλων Βέρνερ φον Μπράουν, σύμφωνα με ιαπωνικές μυστικές υπηρεσίες – κάτι που επιβεβαιώθηκε από πηγές των αμερικανικών διαστημικών δυνάμεων.

Ο Von Braun, ο οποίος θεωρείται ευρέως ως ο εγκέφαλος του διαστημικού προγράμματος των ΗΠΑ, έκανε μερικές ενδιαφέρουσες εξομολογήσεις καθώς πέθαινε από καρκίνο. Είπε ότι οι ΗΠΑ θα προσπαθήσουν να ελέγξουν τον κόσμο κατασκευάζοντας όπλα τοποθετημένα στο διάστημα. Ότι θα δικαιολογούσαν τις τεράστιες δαπάνες επινοώντας ψεύτικους εχθρούς. Πρώτα οι Ρώσοι, μετά οι τρομοκράτες, μετά οι τρελοί του τρίτου κόσμου, μετά οι αστεροειδείς και τέλος, «οι πιο αστείοι από όλους, οι εξωγήινοι· εξωγήινοι, αυτό θα ήταν το τελικό χαρτί και όλα αυτά είναι ένα ψέμα», ανέφερε.


Πηγές της CIA μας λένε ότι η αναφορά στη δημόσια ζωή του Έλον Μασκ είναι ένα τεράστιο ψέμα και ότι είχε εισαχθεί από την αρχή ως μπροστάρης της εμπορευματοποίησης της ναζιστικής υψηλής τεχνολογίας.

Πηγές που συνδέονται με τον Μασκ μας παρείχαν αποδείξεις ότι η τεχνολογία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων έχει κατασταλεί πριν από πολύν καιρό. Εδώ βλέπουμε ηλεκτρικά αυτοκίνητα να φορτίζονται το 1917.

Στη συνέχεια, βλέπουμε ένα βίντεο όπου ηλεκτρικά ταξί αλλάζουν ταχύτατα μπαταρίες σε σταθμούς στην Ισπανία το 1943.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:36

«Είναι ενδιαφέρον πώς η ιστορία και η γνώση ήταν πάντα θαμμένες από τους «κλέφτες ονομάτων», γνωστούς  και ως cabal Χαζαρικής Μαφίας», σχολιάζει πηγή της Μοσάντ. Πώς χάσαμε αυτή την τεχνολογία μόνο και μόνο για να την εφεύρουμε 100 χρόνια αργότερα; Ίσως ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ να μου έκανε μια εξομολόγηση, όταν μου είπε ότι «Το πετρέλαιο ήταν ήδη καλά εδραιωμένο όταν ήρθε η ηλεκτρική ενέργεια».

Σε κάθε περίπτωση, πολλές πηγές προειδοποίησαν ότι ο Μασκ δεν ήταν αξιόπιστος και θα τον είχαν «από πολύ κοντά». Η MI6 σημειώνει ότι «αν έχει εξυγιάνει τους τρόπους του έναντι μιας ηλεκτρονικής εκλογικής απάτης (η απάτη είναι ποινικό αδίκημα) και έχει ξεμπλοκάρει το Twitter, τότε ίσως» αλλά, προειδοποίησαν, «δεν είναι ακόμα εκτός λίστας».

Θα επιστρέψουμε στο σχέδιο Ψεύτικη Εξωγήινη Εισβολή blue beam και στον Μασκ και τη μυστική διαστημική δύναμη στο τέλος αυτού του άρθρου.

Ωστόσο, προς το παρόν, αν ο Μασκ και η DARPA και οι ναζί του διαστήματος πρόκειται να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να νικήσει τη Χαζαρική Μαφία, τότε μπορούν να ξεκινήσουν πολεμώντας τη συνεχιζόμενη προσπάθεια να προκαλέσουν σε όλους μας λιμό μέχρι θανάτου.

Σε μια ένδειξη αυτού, η Ινδονησία ανακοίνωσε σχέδια για την απαγόρευση των εξαγωγών φοινικέλαιου την Παρασκευή. «Αυτό είναι μέρος του παγκόσμιου σχεδίου της κλίκας της ΧΜ να προκαλέσει λιμό στην ανθρωπότητα. Ο Πρόεδρος Jokowi διατάχθηκε από τη Χαζαρική Μαφία να πράξει αναλόγως. Υπάρχει άφθονο φοινικέλαιο στην εγχώρια αγορά», αναφέρει πηγή της CIA στην Ασία.

https://news.yahoo.com/indonesia-bans-palm-oil-exports-085529888.html

Στις ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα η εταιρία τροφίμων Rembrant θανάτωσε 5,3 εκατομμύρια κοτόπουλα λόγω «γρίπης των πτηνών» και στη συνέχεια απέλυσαν σχεδόν κάθε εργαζόμενο. «Τα ψήσανε ζωντανά τα πουλιά αυτά», δήλωσε ένας από τους εργάτες του Rembrant που συμμετείχαν στη σφαγή.

Η σφαγή επαναλήφθηκε σε φάρμες κοτόπουλων και γαλόπουλων σε όλη την Αϊόβα και σε 28 άλλες πολιτείες, από το Μέιν μέχρι τη Γιούτα. Περισσότερα από 22 εκατομμύρια πουλιά έχουν σκοτωθεί.

Ειδήσεις όπως αυτή επαναλαμβάνονται σε όλο τον κόσμο.

Τώρα ο ΟΗΕ κραυγάζει ότι «Περισσότεροι Άνθρωποι θα Μπορούσαν Ενδεχομένως να Πεθάνουν από τις Οικονομικές Επιπτώσεις του COVID-19 Παρά από τον Ίδιο τον Ιό».

Αν δεν πιστεύετε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι ικανοί για τέτοιες φρικαλεότητες, θυμηθείτε ότι το 1873 η αμερικανική κυβέρνηση σκότωσε 1,5 εκατομμύριο βουβάλια μέσα σε ένα χρόνο για να οδηγήσει σε λιμό τον ιθαγενή αμερικανικό πληθυσμό. Ο στόχος ήταν να τους κάνουν να εξαρτώνται από την κυβέρνηση για να επιβιώσουν. Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι εσάς σας σκέφτονται περισσότερο;

Τα αφεντικά της ΧΜ έχουν πει προγενέστερα ότι σχεδιάζουν να αναγκάσουν τους ανθρώπους να δεχτούν εμβόλια που αλλάζουν τα γονίδιά τους (για να τους εξημερώσουν) εάν θέλουν να λαμβάνουν μια μερίδα πρωτεΐνης εντόμων. Ίσως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι πηγές μας λένε ότι ο David Rockefeller Jr. βρίσκεται στις Φιλιππίνες και εργάζεται σε projects τροφίμων εντόμων.

Εδώ στην Ιαπωνία, ξεφυτρώνουν σε όλη τη χώρα μηχανήματα αυτόματης πώλησης εντόμων. Ορίστε ένα παράδειγμα:

Με $ 11 (1400 γιεν) μπορείτε να πάρετε 15 γραμμάρια εντόμων.

Αναφορικά με τους ανθρώπους που προωθούν την εντομοτροφή, φαίνεται ότι η κόρη του Klaus Schwab Rothschild, η Nicole Schwab, είναι το νέο πρόσωπο για τη «Μεγάλη Επαναφορά» των Παγκόσμιων Οικονομικών Φόρουμ. Στο παρακάτω βίντεο λέει μερικά ωραία πράγματα για τις επιχειρήσεις που φροντίζουν το περιβάλλον κ.λπ. Αλλά προειδοποιεί επίσης ότι «Υπάρχουν συμβιβασμοί, αλλά αυτή είναι η ευκαιρία μας. Και αυτό έχει να κάνει με το ρίσκο και την αντοχή, καθώς οι κλυδωνισμοί που έρχονται θα είναι ακόμα χειρότεροι αν δεν το κάνουμε τώρα». Έτσι, βιαστείτε παιδιά και μπείτε στην ουρά για τη μερίδα σας πριν να είναι πολύ αργά.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
01:58

Θα θέλαμε επίσης να μάθουμε ποιος ακριβώς είναι αυτός που έδωσε σε αυτή τη μικρή σατανική οικογενειακή ομάδα τον έλεγχο πάνω από το 90% των πολυεθνικών εταιρειών του κόσμου. Επίσης, πώς μπόρεσαν να εκπαιδεύσουν και να εγκαταστήσουν τους ακόλουθους «ηγέτες:»

Τζασίντα Άρντεν (Νέα Ζηλανδία)

Άνγκελα Μέρκελ, (Γερμανία)

Μπιλ Γκέιτς (προωθητής εμβολίων),

Εμανουέλ Μακρόν (Γαλλία)

Τζάστιν Τρουντό, (Καναδάς)

Σεμπάστιαν Κουρτς, (Αυστρία)

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν (ΕΕ).

Αυτοί είναι μερικοί από τους εγκληματίες πολέμου που προώθησαν τον μαζικό εμβολιασμό με θανατηφόρα αποτελέσματα.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:41
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:43

Τώρα που οι θανατηφόρες επιπτώσεις των εγκλημάτων τους γίνονται εμφανείς μέσα σε λίγες εβδομάδες, οι δυτικές κυβερνήσεις συνωμότησαν για να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο Υπουργείο Αλήθειας. Εκτός από το αμερικανικό DHS (Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας) «Συμβούλιο Διακυβέρνησης Παραπληροφόρησης», ο  Καναδάς, το Ηνωμένο Βασίλειο και η ΕΕ έχουν συντονίσει την αποκάλυψη των δικών τους σχεδίων λογοκρισίας:

• Καναδάς – Νομοσχέδιο C11

• Ηνωμένο Βασίλειο – Νομοσχέδιο για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

• ΕΕ – Νόμος Ψηφιακών Υπηρεσιών

«Προσπαθούν απεγνωσμένα να γαντζωθούν στον έλεγχο των πληροφοριών και στην καταστολή της λανθασμένης σκέψης… Αναγκάζονται να αποκαλύψουν δημοσίως τις πραγματικές δικτατορικές προθέσεις τους και η βιασύνη τους ξυπνά τους ανθρώπους απότομα με ταχύτητα φωτός», σημειώνει πηγή της Μοσάντ.

Για να δείτε με τι είδους ανθρώπους έχουμε να κάνουμε, ρίξτε μια ματιά στο βίντεο της νέας «τσαρίνας της παραπληροφόρησης» των ΗΠΑ, Νίνα Γιάνκοβιτς, η οποία το 2015 τραγουδά το «Who do I fuck to be rich, famous and powerful». (Ποιον να γ@μήσω για να γίνω πλούσια, διάσημη και ισχυρή).

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:42
02:19

Τέλος, αυτή την εβδομάδα ολοκληρώνουμε με την τελευταία επιχείρηση Bluebeam ή πληροφορίες εξωγήινης εισβολής που μας αποστέλλονται από την αμερικανική διαστημική διοίκηση, ξεκινώντας με αυτή τη φωτογραφία του ψεύτικου Πάπα Φραγκίσκου που προωθεί τους εξωγήινους.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:59
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:30
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:57

Κι ό,τι άλλο πεις, όπως λέει και η κινέζικη κατάρα.

Σίγουρα ζούμε σε ενδιαφέροντες καιρούς.

πηγή

 

 

https://eternalnowblog.com

 

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters