Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Ο Διακόπτης Τραβιέται στο Δόλιο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα της Χαζαρικής Μαφίας

Benjamin Fulford 4/4/2022
Η διεθνής συμμαχία που αγωνίζεται για την απελευθέρωση της ανθρωπότητας από τη Σατανική Χαζαρική Μαφία σημείωσε μια σειρά σημαντικών νικών την προηγούμενη εβδομάδα. Η μεγαλύτερη είναι ένα αυξανόμενο διεθνές μποϊκοτάζ του δόλιου χρηματοπιστωτικού τους συστήματος. Ρωσία, Κίνα, Μέση Ανατολή, Αφρική και Λατινική Αμερική συμμετέχουν όλες σε αυτό το μποϊκοτάζ. Μόλις η Χαζαρική Μαφία χάσει τον έλεγχο των χρημάτων, είναι πραγματικά Τέλος Παιχνιδιού.

Η κίνηση αυτή τέθηκε σε ισχύ την 1η Απριλίου, όταν ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε διάταγμα το οποίο απαιτεί από «εχθρικές χώρες» να πληρώνουν για το ρωσικό αέριο σε χρυσό και σε υποστηριζόμενα από περιουσιακά στοιχεία ρούβλια.

Η προπαγανδιστική συζήτηση για «παγκόσμιες κυρώσεις» κατά της Ρωσίας από την αμερικανική εταιρική κυβέρνηση είναι μια καθαρή μπλόφα επειδή είναι η πιο χρεωμένη οντότητα στην ανθρώπινη ιστορία, με πάνω από 200 τρισεκατομμύρια δολάρια σε μη πληρωτέα χρέη. Επίσης, η Ρωσία έχει περίπου 75 τρισεκατομμύρια δολάρια σε φυσικούς πόρους σε σύγκριση με τα περίπου 45 τρισεκατομμύρια δολάρια των ΗΠΑ.

Δείτε πώς περιγράφει την κατάσταση ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ:

«Μια νέα πραγματικότητα διαμορφώνεται: ο μονοπολικός κόσμος υποχωρεί ανεπανόρθωτα στο παρελθόν και γεννιέται ένας πολυπολικός κόσμος. Αυτή είναι μια αντικειμενική διαδικασία που δεν μπορεί να σταματήσει, δεν θα υπάρχει ένας κυβερνήτης σε αυτή τη νέα πραγματικότητα….Κανείς στη Γη δεν θα θεωρηρείται πολίτης δεύτερης κατηγορίας. Όλα τα έθνη είναι ίσα και κυρίαρχα.»

Ο υπόλοιπος κόσμος στράφηκε αποφασιστικά εναντίον των G7 που ελέγχονται από τη Χαζαρική Μαφία, εν μέρει επειδή το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε έγγραφα σχετικά με μυστικές βιολογικές στρατιωτικές δραστηριότητες των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ουκρανία. Τα έγγραφα προσδιορίζουν:

…συγκεκριμένους αξιωματούχους που εμπλέκονται στη δημιουργία βιολογικών όπλων… Αυτές οι εκστρατείες συνδέονταν άμεσα με τον γιο του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ, Χάντερ Μπάιντεν… Η εργασία με στελέχη ιδιαίτερα επικίνδυνων παθογόνων παραγόντων που πραγματοποιούνται για λογαριασμό του Πενταγώνου, έχει σταματήσει… Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν έγγραφα που δείχνουν τα σχέδια του καθεστώτος του Κιέβου για τη χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών ικανών να μεταφέρουν και να διασκορπίζουν θανατηφόρες ουσίες.

Τα έγγραφα συμπληρώνονται με την άδεια εξαγωγής των βιολογικών όπλων σε χώρες της ΕΕ, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ιαπωνία.

https://cubasi.cu/en/news/russia-presents-new-evidence-ukraine-biolabs-comments-links-biden-and-us

Εξ ου και το διεθνές μποϊκοτάζ.Ήδη, ο ρωσικός κολοσσός φυσικού αερίου Gazprom διέκοψε επίσημα όλες τις παραδόσεις στην Ευρώπη μέσω του αγωγού Yamal-Europe, μια κρίσιμη αρτηρία για τον ευρωπαϊκό ενεργειακό εφοδιασμό.

https://www.zerohedge.com/energy/gazprom-halts-gas-shipments-europe-critical-pipeline

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Γερμανία να ενεργοποιήσει σχέδιο έκτακτης ανάγκης για τη διαχείριση της παροχής αερίου, ενώ η Ελλάδα συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση προμηθευτών, η ολλανδική κυβέρνηση προέτρεψε τους καταναλωτές να χρησιμοποιούν λιγότερο αέριο ενώ η γαλλική ρυθμιστική αρχή ενέργειας είπε στους καταναλωτές να μην πανικοβάλλονται.

https://www.reuters.com/business/energy/germany-declares-early-warning-potential-gas-supply-disruptions-2022-03-30/

Οι επιπτώσεις στους λαούς θα προκαλέσουν επανάσταση καθώς, οι τιμές στις γερμανικές αλυσίδες λιανικής εκρήγνυνται μεταξύ 20 και 50%.

https://www.zerohedge.com/markets/german-retailers-increase-food-prices-20-50-monday

https://www.rferl.org/a/dutch-reduce-russian-gas-campaign/31782700.html

Ο ψεύτικος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν αναγκάστηκε επίσης να βουτήξει σε στρατηγικά αποθέματα πετρελαίου όταν ο υπόλοιπος κόσμος αρνήθηκε να δεχτεί ως πληρωμή τα άχρηστα δολάριά τους.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ βρίσκεται ήδη σε κατάσταση πλήρους κατάρρευσης. Τα τελευταία στοιχεία για αυτό είναι ο αριθμός ρεκόρ των θέσεων εργασίας στις ΗΠΑ. Αυτό δεν οφείλεται στην αναπτυσσόμενη οικονομία, αλλά μάλλον σε ένα αυξανόμενο “ποσοστό συμμετοχής των δυνάμεων του εγκλήματος… Εάν μπορείτε να κλέψετε 900 δολάρια χωρίς δίωξη, αυτό ενθαρρύνει το έγκλημα και μειώνει το κίνητρο εύρεσης εργασίας» εξηγεί ο οικονομικός εμπειρογνώμονας Jeff Gundlach. Η αστυνομία δεν μπορεί να τιμωρήσει τα μικροεγκλήματα επειδή δεν μπορεί καν να αντιμετωπίσει τα μεγάλα εγκλήματα λόγω πλήρους κατάρρευσης του νόμου και της τάξης. Με άλλα λόγια, στις ΗΠΑ βρίσκεται σε εξέλιξη μια εξέγερση σκλάβων.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι οι κυβερνήσεις των χωρών της G7 βρίσκονται υπό τον έλεγχο μιας σατανικής λατρείας που προσπαθεί να τους σκοτώσει. Ορίστε, για παράδειγμα, τι λέει για τη Ρωσίαο σατανικός ηγέτης της Chabad και  Μεσσίας Menachem Mendel Schneerson:

«Οι Σλάβοι, η Ρωσία, μπορούν να καταστραφούν, αλλά ποτέ να κατακτηθούν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτός ο σπόρος υπόκειται σε εκκαθάριση, και αρχικά σε μια απότομη μείωση του αριθμού τους…. οι αποστάτες, «παντρεμένοι» με τους [Χαζάρους] Εβραίους λόγω κοινών συμφερόντων… θα αποσυρθούν από την κοινωνία μας μόλις τους χρησιμοποιήσουμε για δικούς μας προσωπικούς σκοπούς.»

Φυσικά, αν σκοτώσουν τους Ρώσους, τότε θα προσπαθήσουν να σκοτώσουν τους Κινέζους και άλλους λαούς. Στον κόσμο τώρα παρουσιάζονται αδιάσειστες αποδείξεις ότι αυτή η αίρεση προσπαθεί να σφάξει το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού και να υποδουλώσει τους υπόλοιπους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τέθηκε σε ισχύ το διεθνές μποϊκοτάζ.

Τώρα ακόμη και η διεθνής μαφία των ναρκωτικών ανακοίνωσε δράση κατά της Χαζαρικής Μαφίας. Την περασμένη εβδομάδα, εκπρόσωπος των καρτέλ διακίνησης ηρωίνης, κοκαΐνης και μαριχουάνας του κόσμου επικοινώνησε με τη Συμμαχία για να πει ότι τα καρτέλ ναρκωτικών παγκοσμίως έπαιρναν τις «αποθήκες τους που ήταν γεμάτες με χαρτονομίσματα δολαρίων ΗΠΑ», και τις μετέτρεπαν σε ασήμι, χρυσό και άλλα εμπορεύματα. Αυτό θα τους επιτρέψει ταυτόχρονα να ξεπλύνουν τα χρήματά τους και να ανατρέψουν το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Χαζαρικής Μαφίας, εξήγησε ο εκπρόσωπός τους. Οι υπουργοί Οικονομικών από χώρες της Λατινικής Αμερικής αναφέρουν ότι δεν μπορούν να αρνηθούν δημόσια τα αμερικανικά εταιρικά δολάρια, φοβούμενοι εισβολή αμερικανικών στρατευμάτων, αλλά θα στηρίξουν αυτή την κίνηση καθιστώντας διαθέσιμο ασήμι κ.λπ.

Οι Βορειοκορεάτες έχουν επίσης κάνει το καθήκον τους και έχουν ήδη σταματήσει να δέχονται παραστατικά δολάρια ως πληρωμή για τις αμφεταμίνες.

Τώρα οι Ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι το Αφγανιστάν, ο μεγαλύτερος παραγωγός οπίου στον κόσμο, θα διακόψει όλη την παραγωγή ηρωίνης.

https://www.reuters.com/world/asia-pacific/taliban-bans-drug-cultivation-including-lucrative-opium-2022-04-03/?utm_source=reddit.com

Το τμήμα διακίνησης ηρωίνης της CIA προσπάθησε να σταματήσει αυτή την κίνηση με μια αποτυχημένη προσπάθεια απομάκρυνσης του πρωθυπουργού του Πακιστάν Ιμράν Χαν.

https://www.bbc.com/news/world-asia-60972186

Για να προσπαθήσουν να αναπληρώσουν την απώλεια των παράνομων εσόδων από τα ναρκωτικά την προηγούμενη εβδομάδα, αμερικανοί νομοθέτες υποστήριξαν την αποποινικοποίηση της μαριχουάνας σε εθνικό επίπεδο σε μια προσπάθεια αύξησης των φορολογικών εσόδων.

Αυτό δεν θα είναι αρκετό.

Ακόμα πιο καταδικαστική είναι η πληροφορία που μας παρέχουν οι βαρόνοι των ναρκωτικών σχετικά με την παραγωγή αδρενοχρωμίου, μια ουσία την οποία δεν θα διακινούν πλέον.

Το άρθρο στα γαλλικά στον κάτωθι σύνδεσμο (χρησιμοποιήστε τη μετάφραση Google αν είναι απαραίτητο) δείχνει ότι τα βασανιστήρια των παιδιών για τη συγκομιδή αδρενοχρωμίου γίνονταν εδώ και αιώνες, αν όχι χιλιετίες.

https://qanon-france.com/adrenochrome-lautre-nerf-de-la-guerre/.

Όπως εξηγεί πηγή της Μοσάντ:

Η παλιά σύγχρονη κοινωνία μας έχει προωθήσει ιστορίες ορφανών και ορφανοτροφείων – ακόμη και οι X-Men είναι ιστορία εύρεσης και καλλιέργειας παιδιών με ειδικές δεξιότητες και ταλέντα (DNA). Όλα αυτά είναι υποσυνείδητος προγραμματισμός που σχετίζεται με τις υπόγειες φάρμες ανθρώπινης συγκομιδής. Τα παιδιά ήταν τα πειραματόζωα και οι πηγές τροφής για αυτούς τους σατανικούς ανθρώπους και τους μη ανθρώπους αφέντες τους. Συνδέστε τις τελείες. Είναι όλα σχετικά. Τα εκκολαπτήρια ήταν απλά άλλο ένα μέτωπο. Από πού και πώς απέκτησαν τα βρέφη; Αυτή είναι νέα πληροφορία για μένα δίχως αμφιβολία.

Οι παρακάτω φωτογραφίες μιλάνε για το θέμα.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία στην πραγματικότητα αφορά έναν πόλεμο για για την καταστροφή των Σατανιστών αυτών μια για πάντα. Οι Ουκρανοί μαχητές και οι αφέντες τους της Chabad δεν είναι Εβραίοι, είναι λάτρεις του Σατανά. Αυτές οι φωτογραφίες είναι ένα μικρό τμήμα της οροσειράς των στοιχείων που το αποδεικνύουν αυτό.

Αυτοί οι δειλοί κρύβονται πίσω από πολίτες και μέσα σε ασθενοφόρα για να ξεφύγουν από τη δικαιοσύνη. Εδώ, για παράδειγμα, το Al Jazeera βιντεοσκόπησε αναπάντεχα ουκρανικά στρατεύματα που χρησιμοποιούσαν οχήματα του Ερυθρού Σταυρού για τη μεταφορά τους.

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/04/ukrainian-troops-using-ambulances-as-cover-1.mp4?_=1

«Ναζιστικό Σάντουιτς» : 5ος όροφος ελεύθεροι σκοπευτές, 4ος όροφος ειρηνικοί ένοικοι-όμηροι, 3ος όροφος στρατιώτες με αντιαρματικό εξοπλισμό, 2ος όροφος ειρηνικοί ένοικοι-όμηροι, 1ος όροφος άρματα μάχης

Ο Ερυθρός Σταυρός, παρεμπιπτόντως, δεν είναι φιλανθρωπικός οργανισμός αλλά απλά κάλυψη για εγκλήματα. Αυτό αποδείχθηκε στην Αϊτή, το Ιράκ και τώρα στην Ουκρανία. Αν παρατηρήσετε θα δείτε ότι ο Ερυθρός Σταυρός βρίσκεται πάντα στη λάθος δουλειά.

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/04/red-cross-money-transport.mp4?_=2

Όπως και να ‘χει, έρχεται δικαιοσύνη. Την περασμένη εβδομάδα κάποιοι υψηλόβαθμοι μαχητές των ενόπλων δυνάμεων του τάγματος Αζόφ και της Ουκρανίας προσπάθησαν να διαφύγουν από τη Μαριούπολη μέσω ενός ελικοπτέρου, αλλά καταρρίφθηκαν από ένα κατασκευασμένο στην Αμερική Stinger (το κάρμα είναι μεγάλη πουτ@να).

Στην Οδησσό, εν τω μεταξύ, ο επικεφαλής της τοπικής ουκρανικής άμυνας, συνταγματάρχης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Αντρέι Κισλόβσκι, συνελήφθη ενώ επιδιδόταν σε όργιο με τραβεστί σε υπόγειο οίκο ανοχής. Έχει παράσχει στους Ρώσους λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις δυνάμεις των Σατανιστώ σε αυτή την πόλη, αναφέρουν ρωσικές πηγές της FSB.

Εμφανίζονται επίσης σε τοίχους σε όλη την Ευρώπη γκράφιτι για τη σύγκρουση στην Ουκρανία και κατά του ΝΑΤΟ

Και οι Κινέζοι κάνουν το καθήκον τους. Αυτό το πολιτικό σκίτσο της Λαϊκής Ημερησίας για την «ανίατη ασθένεια του ΝΑΤΟ», δείχνει τη στάση τους.

Πιο σημαντική είναι αυτή η είδηση:

«Ένα τεράστιο φορτηγό πλοίο, το «Ever Forward» που ανήκει στην Evergreen, έχει κολλήσει στη λάσπη εδώ και 2 εβδομάδες στον κόλπο Chesapeake ακριβώς έξω από τη Βαλτιμόρη και δεν μπορούν να το βγάλουν.» Πρόκειται για την ίδια εταιρεία της οποίας το σκάφος κόλλησε στη διώρυγα του Σουέζ πέρυσι, οι πηγές μας λένε ότι περιέχει ένα κινεζικό πυρηνικό όπλο ικανό να καταστρέψει ολόκληρη την περιοχή της Ουάσιγκτον και το οποίο θα εκραγεί στην περίπτωση που η αμερικανική κυβέρνηση δεν εκκαθαρίσει τη Χαζαρική Μαφία από τις ΗΠΑ.

https://www.barstoolsports.com/blog/3411935/a-massive-cargo-ship-has-been-stuck-in-the-chesapeake-bay-mud-right-outside-of-baltimore-for-2-weeks-and-they-cant-get-it-out

Βεβαίως, μια επανάσταση λαμβάνει χώρα στις χώρες της G7 ακόμη και χωρίς εξωτερικές πιέσεις. Την περασμένη εβδομάδα ο Γερουσιαστής Γκράσλεϊ και ο Γερουσιαστής Τζόνσον εισήγαγαν επίσημα το Laptop της Κολάσεων του Χάντερ Μπάιντεν στο επίσημο αρχείο. Αυτός ο φορητός υπολογιστής περιλαμβάνει βίντεο με τον Μπάιντεν να βιάζει βίαια ένα 10χρονο παιδί που αιμορραγεί. Οι Γερουσιαστές δημοσίευσαν επίσης τραπεζικά αρχεία που δείχνουν ότι έλαβε πληρωμές από την Κίνα.

https://newtube.app/user/EternalNow/mlM08Qt

https://newtube.app/user/EternalNow/BcXIC5M

Ακόμη και προπαγανδιστικά ειδησεογραφικά πρακτορεία, όπως το CNN, το CBS News, οι New York Times και η Washington Post, αναγκάζονται να το αναφέρουν αυτό.

https://edition.cnn.com/2022/03/30/politics/hunter-biden-federal-investigation-heats-up/index.html

https://www.washingtonpost.com/politics/2022/03/30/hunter-biden-china-laptop/

https://www.msn.com/en-us/news/politics/inside-hunter-biden-e2-80-99s-multimillion-dollar-deals-with-a-chinese-energy-company/ar-AAVFFrA

Βλέπουμε τώρα ακόμη και αναφορές συστηματικής κακοποίησης παιδιών σε στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ.

https://www.militarytimes.com/news/your-army/2022/03/29/civilian-army-leader-led-child-porn-ring-risked-us-security/

Έχουμε επίσης έναν μετεωρολόγο από τις ειδήσεις του καναλιού 10 στο Όρεγκον που λέει την αλήθεια για τα χημικά.

https://newtube.app/user/EternalNow/boVP6zA?u=t

Εν τω μεταξύ, τα Λευκά Καπέλα του Πενταγώνου και των υπηρεσιών συνεχίζουν το κυνήγι των Σατανιστών. Για διάσημους ανθρώπους, αυτό συνήθως ανακοινώνεται ως «βρέθηκαν θετικοί στον Covid». Η τελευταία τέτοια κίνηση ήρθε όταν «ο Διευθυντής της CIA Γουίλιαμ Μπερνς βρέθηκε θετικός στον Covid. Η υπηρεσία πληροφοριών δήλωσε ότι ο Μπερνς αντιμετωπίζει ήπια συμπτώματα και έχει λάβει δύο δόσεις εμβολίου καθώς και μια αναμνηστική ένεση.»

https://www.nbcnews.com/politics/national-security/cia-director-william-burns-tests-positive-covid-rcna22408

«Τον έπιασαν κι αυτόν. Τους μαζεύουν έναν-έναν», εξηγεί πηγή της CIA.

Στην Αυστραλία, ο γερουσιαστής Malcolm Roberts λέει στον πρωθυπουργό, στο υπουργείο Υγείας και στη Διεύθυνση Υγείας ότι θα κυνηγηθούν και θα θεωρηθούν υπόλογοι για εγκλήματα Covid.

Θυμάστε τις πράξεις της Πρωθυπουργού της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα (Τζακ) Άρντερν; Κοιτάξτε το πρόσωπό της: διαλύθηκε. Είναι θέμα χρόνου η αλογομούρα να πάρει μια γεύση από ένα θαυμάσιο κελί φυλακής και όλα όσα το συνοδεύουν.

https://newtube.app/user/EternalNow/ruxFBlC?u=t

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/04/Jack-Adern.mp4?_=8

Στον Καναδά εν τω μεταξύ, πηγές της Μοσάντ μας είπαν την περασμένη εβδομάδα ότι ο Τζάστιν Κάστρο είναι απόγονος του Ρώσου δικτάτορα Ιωσήφ Στάλιν. Διείσδυσε ως διπλός πράκτορας για να μετατρέψει τον Καναδά σε ένα χαζαρικό (κομμουνιστικό) κράτος-σκλάβο, λένε. Βεβαίως, υπάρχει μια έντονη ομοιότητα μεταξύ του Κάστρο και του Στάλιν.

Ο Ιωσήφ Στάλιν ήταν κάποτε ένας μοντέρνος, διανοούμενος, άθεος και δημοκράτης σοσιαλιστής που οδήγησε τους διαδηλωτές ενάντια στους πλούσιους και ισχυρούς. Ανέβηκε στην εξουσία υποσχόμενος ισότητα, μετά κατέλαβε την ιδιωτική βιομηχανία οδηγώντας σε μαζική φτώχια και πείνα. Σκότωσε 20 εκατομμύρια από τους δικούς του ανθρώπους…

Αυτό και ένας μακρύς κατάλογος των εγκλημάτων του είναι ο λόγος για τον οποίο δεν μπορεί πλέον να εμφανίζεται με ασφάλεια στο κοινό. Οι μέρες του είναι μετρημένες.

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/04/trudeau-attackedtre.mp4?_=9

Στη Γαλλία, επίσης, ο ταγματάρχης Alain Bonte του γαλλικού στρατού εξηγεί ότι ο Macron έχει αποξενώσει τους 4 γαλλικούς στρατούς (ξηρά, αέρας, θάλασσα και χωροφυλακή), ανακοινώνει εκλογική νοθεία για τις προεδρικές εκλογές του 2022 και επιβεβαιώνει την απάτη το 2017.

Ολόκληρο το αφήγημα του Covid επίσης καταρρέει. «Με κάθε ειλικρίνεια, το κοινό κρυολόγημα και η γρίπη είναι κορωνοϊοί και συνεχώς ξεπηδούν νέες παραλλαγές… Κι έτσι ήταν από την απαρχή του χρόνου. Μπορούν κυριολεκτικά να το συνεχίσουν αυτό επ ‘αόριστον. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΓΑΜΩ- ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ!», λέει ένας γιατρός της CIA.

Η αλήθεια για τους εμβολιασμούς επίσης βγαίνει. Ο δικηγόρος Reiner Fuellmich επαναλαμβάνει την τολμηρή δήλωση του Δρ Luc Montagnier σχετικά με τις νοσηλείες των εμβολιασμένων, λέγοντας  «Εάν είστε θετικοί και πρέπει να νοσηλευτείτε μετά τον εμβολιασμό σας, αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα έχετε AIDS.»

«Όταν έρθει αυτό, και θα έρθει. Το τζίνι βγήκε από το μπουκάλι. Ο Δρ Φάουτσι και ο φίλος του μετέδωσαν σε όλους AIDS. Τελεία. Συνέβη. Δεν υπάρχει περίπτωση να το περιορίσουν, και όταν έρθουν αυτές οι δίκες, [τα] μέσα ενημέρωσης, οι πολιτικοί, οι στρατιωτικοί, οι μπάτσοι, οι γιατροί, όλοι θα κριθούν» λέει ο δικηγόρος Todd Callender, απηχώντας πολλούς. Στη Νυρεμβέργη 2: Το «Απλά ακολουθώ εντολές» δεν πρόκειται να περάσει.

Φυσικά, η Χαζαρική Μαφία προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή και να διαφύγει από τα προβλήματά της χρησιμοποιώντας μαλ@ακίες, αλλά δεν λειτουργεί. Για παράδειγμα, «το ψεύτικο γκομενοχαστούκι του Will Smith στα Όσκαρ οργανώθηκε από παιδεραστές του Χόλιγουντ απελπισμένους για προσοχή και ακροαματικότητα», αναφέρει πηγή της Μοσάντ. Ρίξτε μια ματιά στη σκηνή όπου διεξήχθησαν τα Όσκαρ. «Ο παντεπόπτης οφθαλμός των Ιλλουμινάτι».

Οι διασημότητες του Χόλιγουντ που επισκέφθηκαν το νησί Επστάιν (βλ. παρακάτω λίστα) έχουν όλοι «αφαιρεθεί» από τα Λευκά Καπέλα, αναφέρουν πηγές της CIA.

Είναι άραγε αυτός ο λόγος που ο Τζιμ Κάρεϊ, ο Μπρους Γουίλις και η Σάντρα Μπούλοκ κάνουν ένα διάλειμμα από το Χόλιγουντ;

Το ψεύτικο σόου Μπάιντεν επίσης εισέρχεται στις τελευταίες του μέρες. Ρίξτε μια ματιά στη φωτογραφία που κυκλοφόρησαν την περασμένη εβδομάδα.

Αυτό ΔΕΝ συνέβη την περασμένη εβδομάδα. Το νότιο γκαζόν του Λευκού Οίκου ήταν άδειο, δεν υπήρχαν καρέκλες ή κάτι στημένο… έκανε ΠΑΓΩΝΙΑ εχθές. -2° και εξαιρετικά θυελλώδης ο καιρός, λέει η Nancy Drew, η δημοσιογράφος που είναι πάντα γύρω από την περιοχή της DC κάνοντας ρεπορτάζ. Αυτό είναι το σκηνικό του Λευκού Οίκου του ψεύτικου καθεστώτος Μπάιντεν το οποίο βρίσκεται στο κτίριο προπαγάνδας Voice of America στη Νέα Υόρκη.

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/04/fake-whitehouse.mp4?_=10

Σαφώς η τρανς εκπρόσωπος τύπου της ψεύτικης προεδρίας Μπάιντεν, Jen Zuckerberg Rockefeller, γνωρίζει ότι το Μπάιντεν Show τελειώνει γι’ αυτό μετακινείται σε μια προπαγανδιστική εργασία στα μέσα εταιρικής προπαγάνδας στο MSNBC. Ρίξτε μια ματιά στα άψυχα μάτια του/της.

https://www.msn.com/en-us/news/politics/white-house-press-secretary-psaki-leaving-to-tv-job-reports/ar-AAVLdW3

Τέλος, αυτή την εβδομάδα, σημειώνουμε ότι ένα Avatar του ΕΡΝΤΟΓΑΝ βρισκόταν στην Τουρκία για τις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας (κοιτάξτε προσεκτικά τις 2 συνημμένες φωτογραφίες).

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η ηγεμονία της Χαζαρικής Μαφίας καταρρέει και η ανθρωπότητα απελευθερώνεται.

πηγή

https://eternalnowblog.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters