Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Ηγετικά στελέχη της Χαζαρικής μαφίας συλλαμβάνονται συστηματικά

Η παγκόσμια επανάσταση ενάντια στη Χαζαρική μαφία επιταχύνεται με τη συστηματική συγκέντρωση κορυφαίων

πρακτόρων της KM(Χαζαρικης Μαφιας) παγκοσμίως. Ταυτόχρονα, το KM προσπαθεί να κλείσει το διαδίκτυο, να προκαλέσει κρίση πείνας και να προωθήσει μια ψεύτικη εισβολή εξωγήινων καθώς παλεύει να επιβιώσει.


Ας ξεκινήσουμε με μια ματιά σε όλους τους εξέχοντες μεσίτες ισχύος των ΗΠΑ και της Δύσης που πρόσφατα «βγήκαν θετικοί στον Covid», δηλαδή συνελήφθησαν:

Πρίγκιπας Κάρολος

Νάνσυ Πελόζι

Γενικός Εισαγγελέας Merrick Garland

Christine Largarde – Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και επικεφαλής μαριονέτα στο ΔΝΤ (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο)!

Χίλαρι Κλίντον

Μπάρακ Ομπάμα

Ο διευθυντής της CIA Γουίλιαμ Μπερνς

Debbie Wasserman Shultz

Άνταμ Σιφ

Τζεν Ψάκη

Ο σύζυγος της Kamala Harris, Doug Emhoff

Η δήμαρχος της Ουάσιγκτον, Muriel Bowser

«Είναι αστείο πώς ορισμένοι άνθρωποι εχουν όλοι μαζι τον COVID την ίδια στιγμή», σχολιάζει μια πηγή της Μοσάντ.

Αυτό είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι η ομάδα Ρότσιλντ/Ροκφέλερ που σκηνοθετεί τις ψεύτικες ψυχοπραξίες της προεδρίας Μπάιντεν απομακρύνονται. Ως αποτέλεσμα, ο «Μάιντεν» δυσλειτουργεί αυτές τις μέρες, λέγοντας πράγματα όπως: «Ήμουν στους πρόποδες των Ιμαλαΐων με τον Σι Τζινπίνγκ, ταξίδευα μαζί του, τότε ταξίδεψα 17.000 μίλια όταν ήμουν Αντιπρόεδρος. Δεν το γνωρίζω για την ακρίβεια».

Υπάρχει επίσης ένας τεράστιος αγώνας για τον Χάντερ Μπάιντεν και τον ενοχοποιητικό φορητό υπολογιστή του. Αυτή η καμπάνια φορητών υπολογιστών εξαντλείται από την Ελβετία και αντιστέκεται από την κλίκα Ροκφέλερ στις ΗΠΑ. Πηγές της CIA αναφέρουν ότι «ο Χάντερ Μπάιντεν πηρε υπερβολική δόση πριν από 5 μήνες και είναι εκτός πραγματικοτητας». Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν κανέναν να δικάσουν και έτσι οι Δημοκρατικοί θα προσπαθήσουν να αποτρέψουν την καταγραφή των στοιχείων. Είναι μια τελευταία μάχη .

Ταυτόχρονα, βλέπουμε τώρα συγκεκριμένες νομικές ενέργειες για την ανατροπή των κλεμμένων εκλογών που έθεσαν σε εφαρμογή ολόκληρο αυτό το εφιαλτικό καθεστώς. Για παράδειγμα, ο Γενικός Εισαγγελέας της Αριζόνα έχει δηλώσει δημόσια ότι «Διεπράχθη απάτη» στις εκλογές του 2020. Τώρα πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη. Η θηλιά σφίγγει.


Ωστόσο, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα αποκατασταθεί ως Πρόεδρος των ΗΠΑ, σημειώνουν πηγές της CIA. Αυτό συμβαίνει επειδή ο «Τραμπ» που εμφανίζεται τώρα δημόσια είναι ηθοποιός και δεν είναι σαφές αν ο πραγματικός Τραμπ είναι ακόμα μαζί μας.

Το πιο πιθανό είναι ότι ο Τζο Μπάιντεν θα μείνει στην ιστορία ως ο τελευταίος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και ότι η χώρα θα αντικατασταθεί από κάτι καλύτερο με έναν αληθινό Αμερικανό ήρωα επικεφαλής της. Τα γεγονότα θα το καταστήσουν σαφές νωρίτερα παρά αργότερα.

Φυσικά, οι ΚΜ μάχονται με νύχια και με δόντια για την επιβίωσή τους και διατυπώνουν ολοένα και πιο τρομερές απειλές. Ο Klaus Schwab Rothschild του Covid που ωθεί το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ σκιαγραφεί ένα «τρομακτικό σενάριο μιας ολοκληρωμένης κυβερνοεπίθεσης που θα έφερνε πλήρη διακοπή της παροχής ρεύματος, των μεταφορών, των νοσοκομείων και των κοινωνιών μας συνολικά. Η κρίση του Covid θα μπορούσε να θεωρηθεί από αυτή την άποψη ως μια μικρή αναστάτωση».

Klaus Schwab_ Cyberattack Worse than COVID-19 Crisis – Power Grid Down, Banking Offline (odysee.com)

Υπάρχουν τώρα εκτενείς ενδείξεις ότι η KM προσπαθεί πολύ σκληρά να δημιουργήσει επίσης μια παγκόσμια έλλειψη τροφίμων.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/20-facts-about-emerging-global-food-shortage-should-chill-you-core

https://apnews.com/article/russia-ukraine-business-health-europe-united-nations-fe2cc912195478f0dd861e6252c8f3b3

Το KM προσπαθεί επίσης να χειραγωγήσει την παγκόσμια κοινή γνώμη με γεγονότα μαζικών δολοφονιών που κατηγορούν άλλους. Για παράδειγμα, οι γερμανικές υπηρεσίες πληροφοριών μας προειδοποίησαν ότι μεγάλοι όγκοι ξένων μισθοφόρων στην Οδησσό, ντυμένοι με στολές ρωσικού στρατού σχεδιάζουν μια τεράστια τρομοκρατική επίθεση για να κατηγορήσουν τη Ρωσία.

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Tass συμφωνεί λέγοντας ότι «Το Κίεβο σχεδιάζει, με την υποστήριξη της Δύσης, προκλήσεις με τη σφαγή αμάχων για να ρίξει την ευθύνη γι' αυτήν στον ρωσικό στρατό.

https://tass.com/defense/1435463

Η προγραμματισμένη εκδήλωση μαζικής δολοφονίας θα προσπαθήσει να αποσπάσει την προσοχή του κοινού από τη φρίκη (βασανίζοντας παιδιά σκλάβους για τη συγκομιδή αδρενοχρωμίου κ.λπ.) που εκτίθενται στην τεράστια υπόγεια βάση στη Μαριούπολη, λένε πηγές της CIA.

Σε κάθε περίπτωση, επί τόπου οι ρεπόρτερ που κάνουν πραγματικά τη δουλειά τους και ελέγχουν τα γεγονότα διαπιστώνουν ότι όλες οι τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον αμάχων προέρχονται από την ουκρανική πλευρά. Αυτή η πυραυλική επίθεση για την οποία κατηγορείται η Ρωσία, για παράδειγμα, έχει αποδειχθεί ότι είναι ουκρανική.


«Το σατανικό κλιμάκιο του KM πρόκειται να καταρρεύσει. Δεν ξέρουν άλλο τρόπο», προειδοποιεί πηγή της Μοσάντ.

Είδαμε επίσης την περασμένη εβδομάδα κάτι που έμοιαζε με μια απέλπιδα προσπάθεια να αναστηθεί ο Μπαράκ Ομπάμα ως αντίδοτο στον δυσλειτουργικό και ευρέως περιφρονημένο Μπάιντεν.


Φυσικά, ακόμη και η επαναφορά του Ομπάμα ως "προεδρικού άβαταρ" των ΗΠΑ δεν θα αλλάξει το γεγονός ότι αυτό το καθεστώς είναι πλέον διεθνής παρία.

Για παράδειγμα, οι ηγέτες των πρώην κρατών-μαριονέτα των ΗΠΑ, Σαουδική Αραβία και Εμιρατα, αρνήθηκαν να καλωσορίσουν μια επίσκεψη Μπάιντεν ή ακόμη και να δεχτούν τα τηλεφωνήματά του.

https://www.debka.com/oil-gulf-states-pivot-toward-china-amid-sharpening-standoff-with-us/

Το Μεξικό διακόπτει επίσης τους δεσμούς του με το πλαστό καθεστώς Μπάιντεν. Οι μεξικανικές μυστικές υπηρεσίες μας έστειλαν επίσης μια λεπτομερή αναφορά σχετικά με την άποψή τους για τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Υπηρεσία Εισαγωγής Κοκαΐνης τους (CIA). Αυτό το έγγραφο προσφέρει μια πολύ διαφορετική άποψη της ιστορίας από αυτή που έχουμε διδαχθεί. 


 






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

ΠΗΓΗ 


https://sinomosiologos.blogspot.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters