Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Η Trump Media & Technology Group ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Rumble


Εικόνα: Στιγμιότυπο οθόνης βίντεο
Ο Όμιλος Trump Media & Technology («TMTG»), ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει συνάψει συμφωνία ευρείας εμβέλειας τεχνολογίας και υπηρεσιών cloud με την Rumble Inc. («Rumble»). Ως μέρος της συνεργασίας, η Rumble θα παραδώσει βίντεο και ροή για το TRUTH Social. Η TMTG και η Rumble βρίσκονται επίσης σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις για τη Rumble για την παροχή υποδομών και υπηρεσιών παράδοσης βίντεο για το προϊόν συνδρομής βίντεο κατ' απαίτηση της TMTG, TMTG+.

Ο Πρόεδρος Donald J. Trump, Πρόεδρος της TMTG, σχολίασε: «Στο πλαίσιο της αποστολής μας, η TMTG συνεχίζει να ευθυγραμμίζεται με τους παρόχους υπηρεσιών που δεν κάνουν διακρίσεις κατά της πολιτικής ιδεολογίας. Ως εκ τούτου, επέλεξα το Rumble Cloud για να χρησιμεύσει ως κρίσιμος κορμός για την υποδομή TMTG. Το TMTG έχει ήδη κυκλοφορήσει το Truth Social στο Rumble Cloud μόνο για προσκεκλημένους επισκέπτες και η αρχική έκδοση Beta ήταν εξαιρετική. Η Αμερική είναι έτοιμη για την TRUTH Social και το τέλος να ακυρώσει τον πολιτισμό».

Ο Chris Pavlovski, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Rumble, δήλωσε: «Η Rumble είναι ενθουσιασμένη που παρέχει τεχνολογία και υπηρεσίες cloud στην TMTG. Συνεχίζουμε να χτίζουμε την υποδομή για να προσφέρουμε ένα δωρεάν, ανοιχτό και ουδέτερο Διαδίκτυο. Το Rumble σχεδιάστηκε για να έχει ανοσία στην ακύρωση του πολιτισμού και βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή ενός κινήματος που πιστεύει ότι όλοι επωφελούνται από την πρόσβαση σε μια ουδέτερη πλατφόρμα που φιλοξενεί διαφορετικές ιδέες και απόψεις».

Το Rumble είναι μια ουδέτερη πλατφόρμα διανομής βίντεο υψηλής ανάπτυξης. Η Rumble δημιούργησε σιδηροτροχιές και ανεξάρτητες υποδομές που έχουν σχεδιαστεί για να είναι άτρωτες στην ακύρωση του πολιτισμού. Η αποστολή του Rumble είναι να επαναφέρει το διαδίκτυο στις ρίζες του προστατεύοντας ένα δωρεάν και ανοιχτό διαδίκτυο. Η Rumble ανακοίνωσε πρόσφατα την εκτέλεση μιας οριστικής συμφωνίας συνένωσης επιχειρήσεων με την CFVI (CF Acquisition Corp. VI).

Δείτε την ανακοίνωση εδώ: https://corp.rumble.com

https://insiderpaper.com/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters