Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Οι «ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ» ανεκάλεσαν την… πληρεξουσιότητά τους στον Δήμο Ρόδου!

Από: 
Με εξώδικη δήλωση που επέδωσαν στον δήμαρχο Ρόδου και στο Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου οι «ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ» προχώρησαν σε εξώδικη ανάκληση της πληρεξουσιότητας και αντιπροσώπευσής τους ενώ γνωστοποίησαν και σχετική σύμβαση.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά αλλόκοτο νομικό κείμενο το οποίο θα εξεταστεί αρμοδίως…

Οπως αναφέρουν στην οικεία ιστοσελίδα τους:

«Ο αντιπρόσωπος είναι το άτομο που μόνο εσύ μπορείς να ανακαλέσεις για λογαριασμό σου και κανένας άλλος. Η διαδικασία αυτή είναι ατομική και την κάνει ο κάθε ένας μας χωριστά…. Θα πρέπει να ανακαλέσετε όλους τους αντιπροσώπους σας Βουλευτές, Κυβέρνηση, Δικαστική Λειτουργία, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Περιφέρειες και όλους τους Δήμους της Ελληνικής Επικράτειας.

Στην συνέχεια να ενημερώσετε τα Ηνωμένα Έθνη, το ΝΑΤΟ, την Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ και όπου αλλού χρειάζεται. Επίσης θα αναλάβετε στο ολόκληρο το κόστος των επιδόσεων με δικαστικό επιμελητή».
Στην εξώδικη δήλωσή τους προς τον Δήμο Ρόδου αναφέρουν μεταξύ άλλων:

«Ως ελεύθεροι ΖΩΝΤΑΝΟΙ άνθρωποι στο εξής δεν επιθυμούμε τρίτοι να διαχειρίζονται την Ελληνική Εθνική περιουσία μας ενεργώντας εν λευκώ ως αντιπρόσωποι ή εκπρόσωποί μας.
Στο πνεύμα αυτό ΑΝΑΚΑΛΕΣΑΜΕ την Πληρεξουσιότητα – Αντιπροσώπευση – Εκπροσώπηση ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.

Όπως γνωρίζετε το δικαίωμα της ανάκλησης του αντιπροσώπου-εκπροσώπου ή οποιουδήποτε άλλου ενεργεί για λογαριασμό μας, είναι φυσικό και αναφαίρετο δικαίωμά μας και σε αρμονία με τον ΝΟΜΟ. Με αυτό το πνεύμα με την παρούσα, ΑΝΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑ- ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ – ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ – και από ΕΣΑΣ το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ την οποία εκτιμάτε ότι σας είχαμε χορηγήσει στο παρελθόν, είτε αυτή ήταν ρητή, είτε σιωπηρή, είτε δια ψήφου, είτε δια εγγράφων ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

Σας ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ δε ότι στο εξής, ουδείς μπορεί να μας αντιπροσωπεύει – εκπροσωπεί καθώς αναλαμβάνουμε όλοι και ΧΩΡΙΣΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ την διαχείριση της εξ αδιαιρέτου (ποσοστό 100% έκαστος), ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΣ.

Από σήμερα, στην διαχείριση της Εθνικής Περιουσίας, ως εξ αδιαιρέτου Κοινωνοί Δικαιούχοι, ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΑΣ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ, βάσει των κανόνων περί Κοινωνίας και Διαχείρισης. Το Δημοτικό σας Συμβούλιο μέχρι σήμερα συναλλασσόταν ΔΙΑ ΕΝΤΟΛΩΝ με την ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Όπως και σεις θα γνωρίζετε μετά την ανάκληση πληρεξουσιότητας — αντιπροσώπευσης- εκπροσώπησης των ανωτέρω, προκύπτει ότι οι ανωτέρω, δεν μπορούν να συναλλάσσονται για λογαριασμό μας με σας για οποιοδήποτε θέμα που αφορά την διαχείριση εθνικής περιουσίας μας ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ.

Απευθυνόμενοι σε σας τους ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ως ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΌΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕίΣ ΚΥΡΙΟΙ και ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΑΣ της Ελληνικής Γης (με εξ αδιαιρέτου ποσοστό 100% έκαστος) ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ:
ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ή ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ HOT SPOT ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ή ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΑΣ. Αν αυτοβούλως αγνοήσετε την Βούλησή μας και προχωρήσετε σε τέτοια πράξη παραχώρηση γης σε ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΞΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ, (γιατί περί αυτού πρόκειται), πέραν του ό,τι διαθέσατε δική μας περιουσία χωρίς την έγκρισή μας είναι και πράξη ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, θα σας απαγγελθεί στον κάθε έναν σας χωριστά, η εσχάτη των ποινών.

Επίσης η παραχώρηση γης για την εγκατάσταση εταιρειών οιασδήποτε μορφής, ψηφίσματα, χρηματοδοτήσεις έργων, οποιαδήποτε πληρωμή, ή πράξη που θα έχει ως αντικείμενο την Δημοτική Ελληνική Εθνική Περιουσία μας ή εάν οι αποφάσεις σας επηρεάζουν τα ατομικά μας δικαιώματα και συμφέροντα με οποιονδήποτε τρόπο ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι, οι πράξεις αυτές, χωρίς να φέρουν και την δική μας έγγραφη έγκριση, με την υπογραφή μας, είναι ΑΚΥΡΕΣ και ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ και έτσι θα καταγγέλλονται.

Ως ΚΥΡΙΟΙ όλων των μορφών υπηρεσιών που εμπλέκονται στην διαχείριση ελληνικής εθνικής συμπεριλαμβανομένης και της Δημοτικής Αυτοδιοίκησης ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ όπως ενημερώνετε, όλες τις δημοτικές υπηρεσίες για την ανάκληση της πληρεξουσιότητας – αντιπροσώπευσης – εκπροσώπησής σας από ημάς και ότι από σήμερα μαζί με σας τίθενται κάτω και από τις δικές μας εντολές ως Συνδιαχειριστές της Δημοτικής Αυτοδιοίκησης.

Υποχρεούστε όπως εντός 15 ημερολογιακών ημερών να μας γνωστοποιήσετε όλες τις οικονομικές συμβάσεις που υπογράψατε για λογαριασμό του Δήμου από τις οποίες θα προκύπτουν έσοδα (για να είναι συμφέρουσες) για τους ιδιοκτήτες ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ».
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters