Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

ΤΑ MED BEDS ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2022.

Med Bed. Χρησιμοποιούν μια τεχνολογία για να μετατρέψουν το σώμα σας σε βέλτιστη υγεία χρησιμοποιώντας τους αρχικούς κώδικες του DNA σας. Αυτή η τεχνολογία έχει δοκιμαστεί. 
Με αυτή την τεχνολογία, η κοινωνία μας θα αλλάξει και θα επικεντρωθεί στην υγεία και όχι στην ασθένεια στον ιατρικό τομέα.
Δεν θα υπάρχει κανένας λόγος για οποιαδήποτε βιομηχανία να κερδίζει από την ασθένεια. 
Με τα Med Beds, κάθε ανθρώπινο ον θα είναι σε θέση να αποκαταστήσει ελεύθερα την υγεία του και να ζήσει μια υγιή ζωή σε μεγαλύτερες ηλικίες από αυτές που έχουμε βιώσει πρόσφατα.

Τεχνολογία. 
Αυτή η τεχνολογία είναι πάνω από 50 χρόνια παλιά και απολύτως ασφαλής. Το Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα την έχει χρησιμοποιήσει με επιτυχία για πάνω από 50 χρόνια.

Δαπάνες
Τα ιατρικά κρεβάτια εγκαθίστανται σε εξειδικευμένα θεραπευτικά κέντρα. Αρχικά θα είναι διαθέσιμα από το σημερινό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης. Όταν ανακοινωθεί η τεχνολογία των Med Beds, τα μεγάλα νοσοκομεία και τα φαρμακεία θα καταργηθούν σταδιακά. 
Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης του Τραμπ δεν θα βασίζεται πλέον στην ασθένεια αλλά στην υγεία.
Αυτή η τεχνολογία θα χρηματοδοτηθεί πλήρως από την ομάδα Q/Στρατιωτικός.

Αξία. 
Δεν υπάρχει χρέωση για τη χρήση των Med Beds. Θα είναι ελεύθερα διαθέσιμα στο κοινό. Το κόστος παραγωγής των Med Beds καλύπτεται από τον στρατό και την Q.

Διάθεση. 
Κάθε χώρα θα έχει ένα κέντρο για να κλείνουν οι άνθρωποι ραντεβού. 
Το πρώτο ραντεβού θα είναι για μια διαβούλευση που θα περιλαμβάνει ιατρικό ιστορικό και φυσική εξέταση. Οι πληροφορίες του ασθενούς εισάγονται στη συνέχεια σε έναν κβαντικό υπολογιστή, ο οποίος καθορίζει τον επείγοντα χαρακτήρα των ιατρικών αναγκών του ασθενούς. Με βάση αυτή την επανεξέταση θα οριστεί ένα κοντινό κέντρο.

Εκκίνηση. 
Αναμενόμενη έναρξη λειτουργίας. Επί του παρόντος, αναμένεται ότι τα ραντεβού θα ξεκινήσουν στα μέσα Ιανουαρίου 2022. Η ημερομηνία αυτή μπορεί να αλλάξει λόγω στρατιωτικής δραστηριότητας.
Αρχικά, τα Med Beds θα ελέγχονται αυστηρά από τον στρατό για ένα χρονικό διάστημα, ώστε να μην μπορεί να γίνει κατάχρηση της τεχνολογίας. Δεν θα υπάρξει καμία προνομιακή μεταχείριση λόγω κοινωνικής θέσης. Όλοι θα αντιμετωπίζονται δίκαια και τα νοσοκομειακά κρεβάτια θα διατίθενται πρώτα σε όσους κινδυνεύουν.

Έθνος. 
Όταν κυκλοφορήσουν τα Med Beds, θα δημιουργηθεί μια εθνική τηλεφωνική γραμμή για να κλείνουν οι άνθρωποι ραντεβού.
Η εταιρεία θα έχει την ευκαιρία να ενημερώσει τους πελάτες της για την παροχή υπηρεσιών και να τους ενημερώσει σχετικά με το πρόγραμμα.

Κατασκευή: 
Τα Med Beds αναπτύσσεται με τη χρήση τεχνολογίας αιχμής. Εκτιμάται ότι μπορούν να παραχθούν 1.000 Med Beds για διανομή.

Ιατρικό προσωπικό. 
Τα Med Beds είναι μια προηγμένη ιατρική τεχνολογία. Αρχικά, τα Med Beds θα προσφέρονται μόνο σε συγκεκριμένα θεραπευτικά κέντρα και δεν θα είναι διαθέσιμα προς αγορά για την κλινική ή το σπίτι σας. 
Όπως κάθε προηγμένη ιατρική τεχνολογία, απαιτείται αρκετή εκπαίδευση για την ασφαλή χρήση της. 
Απαιτεί επίσης ένα σημαντικό ποσό γνώσεων σχετικά με τη βιολογία, την ιατρική και τις ασθένειες. Για κάποιον χωρίς ιατρική εκπαίδευση, θα χρειαστούν τουλάχιστον 12 έως 18 μήνες εκπαίδευσης. 
Κατά την πρώτη κυκλοφορία τους, τα Med Beds θα χρησιμοποιούνται μόνο από εκπαιδευμένους στρατιωτικούς επαγγελματίες της ιατρικής.

Οι κλινικές θα λειτουργούν από τα ιατρικά τμήματα του στρατού μαζί με έντιμους ανθρώπους. Αυτοί οι άνθρωποι θα χρησιμοποιούν το Med Bed ως εκπαιδευόμενοι που θα υποχρεούνται να εργάζονται μόνο κατόπιν πρόσκλησης. Στη συνέχεια θα υπάρξουν μαθήματα και ευκαιρίες απασχόλησης για τους επαγγελματίες υγείας.
Ένα άτομο δεν μπορεί να λειτουργήσει αυτή την ιατρική τεχνολογία χωρίς ιατρική εκπαίδευση. Για παράδειγμα, αν έχετε έναν ασθενή που έχει καρδιακή ανεπάρκεια ή έχει τραυματιστεί σοβαρά σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, πρέπει να γνωρίζετε τις πρώτες βοήθειες και πώς να θεραπεύσετε τον ασθενή πριν μπείτε στο Med Bed.

Ένας επαγγελματίας θα πρέπει να γνωρίζει πώς να διαβάζει ορισμένες ανωμαλίες που ανιχνεύει το Med Bed. Πολλοί άνθρωποι δεν κατανοούν την ιατρική τεχνολογία. Δεν πρόκειται για μια τεχνολογία που κάποιος μπορεί απλά να πατήσει ένα κουμπί για να λειτουργήσει. Στην πραγματικότητα, δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Κέντρα. 
Θα βρίσκονται σε μεγάλα κέντρα διάσπαρτα σε κάθε πολιτεία και δεν θα είναι διαθέσιμα για αγορά. Απ' όσο γνωρίζω η αίτηση σας θα εξαρτάται από τη ζήτηση, οι υπηρεσίες είναι ήδη διαθέσιμες. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για άλλες τεχνολογίες στο μεταξύ, αν χρειαστούν.

Εκπαίδευση. 
Γνωρίζετε αν θα υπάρχει πρόγραμμα εκπαίδευσης για τα Med Beds ή την κατώτερη τεχνολογία για όσους δεν έχουν διδαχθεί σε πανεπιστήμιο; 
Η προσφορά γιατρών μπορεί να είναι μικρή καθώς πολλοί από αυτούς θα κατηγορηθούν για εγκλήματα γενοκτονίας.

Βασικά, οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης ή οι άνθρωποι με πραγματικές ιατρικές γνώσεις με υψηλότερες δονήσεις θα έχουν πρόσβαση πρώτοι. Αρχικά, οι επαγγελματίες υγείας θα επιλέγονται μόνο με πρόσκληση.
Όλοι θα εκπαιδευτούν σε όλους τους τύπους Med Beds, καθώς κάθε κέντρο θα έχει μια ποικιλία Med Beds. Κάθε εργαζόμενος θα χρειαστεί εκπαίδευση για να χειρίζεται τα Med Beds.

Οι άνθρωποι που μου έστελναν συνεχώς μηνύματα ρωτώντας για τα κρεβάτια Med Beds μου έλεγαν ότι υπάρχουν σε 10 χώρες από τον Ιούνιο γιατί δεν έγινε τίποτα. 
Τώρα που διαβάσατε αυτό το άρθρο, καταλαβαίνετε; Παρόλο που οι 10 χώρες που ανέφερα έχουν ήδη Med Beds, απαιτείται επίσης εκπαιδευμένο προσωπικό που έχει υψηλούς κραδασμούς, δεν μπορούν όλοι να ασχοληθούν στο προσωπικό των Med Beds.

Καθώς το Med Bed μπαίνει σιγά-σιγά σε λειτουργία, θα δείτε τον νέο κόσμο που έχτισε ο Τραμπ, ολοκαίνουργιο και σύγχρονο. Οι γιατροί και οι αστυνομικοί απομακρύνονται επειδή έχουν μάθει το πρόγραμμα του Σατανά. 
Ένας λαμπρός, ευτυχισμένος κόσμος έρχεται με 6 Όχι.
- Όχι πόλεμος
- Όχι στρατός.
- Όχι πολιτικοί.
- Όχι νοσοκομεία
- Όχι γιατροί
- Όχι αστυνομία





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters