Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Πρωτοφανές εισαγγελικό πραξικόπημα: Γκρεμίστηκε η Δικαιοσύνη !!! – Σε πανικό εισαγγελείς και ιατροδικαστές,....

....άλλα κάνουν στην νεκροψία του Πύργου, άλλα στου Κ.Α.Τ, άλλα στου Ευαγγελισμού !!! Τελευταία ευκαιρία της Δικαιοσύνης να διασωθεί, αύριο στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ηλείας !!

Τις τελευταίες ώρες ζούμε ένα εισαγγελικό δράμα. Ολόκληροι θεσμοί καταρρέουν. Η Δικαιοσύνη γκρεμίζεται και ευτελίζεται διεθνώς, μαζί με τις Ιατροδικαστικές Υπηρεσίες και τα Πανεπιστήμια.

Πανικοβλήθηκαν. Σάστισαν. Γιατί έπεσα πάνω τους με τέσσερις μηνύσεις ταυτόχρονα. Για τρεις θανάτους “κόβιντ” σε Πύργο, Κ.Α.Τ. και Ευαγγελισμό.

 

Κ.Α.Τ.

Πρώτες ήρθαν οι μηνύσεις για τους θανάτους του Κ.Α.Τ., της Αντωνίας Δημητρίου και του Ευσταθίου Χειμαριού. Στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς. Από την κόρη και τον γιο αντίστοιχα. Και μαζί τους οι οικογένειες των νεκρών. Και εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα την Δικαιοσύνη να διαλύεται εις τα εξ ων συνετέθη. Παρακολουθούν την λυσσαλέα αντίσταση και το δέος του συστήματος μποστά στις αποδείξεις που έρχονται για τα εγκλήματα στα κολαστήρια των δημοσίων νοσοκομείων.

Η εντολή για νεκροψία-νεκροτομή δόθηκε. Και άρχισε το θέατρο του παραλόγου, με πρωταγωνιστές το Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Με έναν εξαφανισμένο Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα, να παρακολουθεί απαθής την Δικαιοσύνη να καταρρέει.

Ορίστηκε η Παρασκευή 26 Μαρτίου ως η μέρα της διενέργειας των νεκροψιών. Ο διορισθείς από τις δύο οικογένειες τεχνικός σύμβουλος, ο ιατροδικαστής, Δημήτρης Γαλεντέρης, φτάνει στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Περιμένει να κληθεί να παραστεί στις δύο νεκροψίες. Στις 2:30 ενημερώνεται ότι οι νεκροψίες αναβάλλονται! Δεν είχαν, λέει, τους ιατρικούς φακέλους. Πρόσχημα. Ποτέ δεν συνιστούσε προϋπόθεση η γνώση του ιατρικού φακέλου για την διενέργεια της νεκροψίας. Οι ιατροδικαστές παγκοσμίως σκίζουν τα πτυχία τους. Άλλωστε, αν ήταν πράγματι προϋπόθεση και οι φάκελοι δεν είχαν σταλεί, δεν θα είχε κληθεί ο τεχνικός σύμβουλος από την Θεσσαλονίκη, όπου είναι η έδρα του. Θα περίμεναν να τον ειδοποιήσουν μετά την αποστολή των φακέλων. Τα φέρετρα τα είχαν ανοίξει όμως…  Η κ. Χαρά Σπηλιωπούλου, η καθηγήτρια, διευθύντρια του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, απάντησε ότι ήθελε να σιγουρευτεί ότι εστάλησαν πράγματι …σοροί.

1690-justice-2

Ίσως επειδή πλησιάζει το Πάσχα, σκέφτηκε μήπως είχαν κάνει λάθος και είχαν σταλεί αρνιά για τη σούβλα…

Ο χειριζόμενος την δικογραφία εισαγγελέας κ. Νικόλαος Ορνεράκης αποδέχθηκε στην πράξη την αναβολή των νεκροψιών, παραγγέλλοντας …συμπληρωματικές καταθέσεις των μηνυτών και ιατρών του Κ.Α.Τ. Σαν σε κοινή ποινική διαδικασία για …εξύβριση ή απλή σωματική βλάβη.

Οι οικογένειες αντέδρασαν με εξώδικη καταγγελία η οποία επιδόθηκε στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλειο Πλιώτα, στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, Ιωάννη Μωραϊτάκη, και στην Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, κ. Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου.

Χθες, οι δύο οικογένειες ενημερώθηκαν ότι η δικογραφία επέστρεψε από το Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς στην Εισαγγελία και ότι οι νεκροψίες ματαιώνονται. Το εισαγγελικό πραξικόπημα φάνηκε πως ολοκληρώθηκε. Αντίγραφο του εγγράφου της ακύρωσης των νεκροψιών οι μηνυτές δεν λαμβάνουν.

 

Πύργος


Αφήνουμε προς το παρόν το Κ.Α.Τ.

Στον Πύργο κατατέθηκε μήνυση για την ίδια αξιόποινη πράξη, για τον θάνατο του Νικολάου Λυμπερόπουλου στο νοσοκομείο του Πύργου. Υπό συνθήκες που θα επέβαλαν και την αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Εισαγγελίας. Ένας άνθρωπος έτοιμος να μεταφερθεί στο Ρίο, με 99 οξυγόνο και σε πολύ καλή διάθεση ενόψει της μεταφοράς του, την οποία ο ίδιος και η οικογένειά του επεδίωξαν και πέτυχαν, και προ της αφίξεως του ασθενοφόρου, η μητέρα του ενημερώνεται ότι …διασωληνώθηκε λίγη ώρα μετά το μήνυμα που ο ίδιος έστειλε στην αδελφή του με φωτογραφία του οξυγόνου!

Το Ρίο όμως δηλώνει ότι τον δέχεται και διασωληνωμένο. Και αυτό φαίνεται πως ήταν μοιραίο.

Στις 9:15, με το ασθενοφόρο να έχει καταφθάσει, σύζυγος και μητέρα του Νίκου Λυμπερόπουλου φτάνουν στο νοσοκομείο του Πύργου για να κανονίσουν τα διαδικαστικά για την μεταφορά του.

Και εκεί τους ενημερώνουν ότι ο Νίκος …πέθανε!!

Μέσα σε λίγη ώρα διασωληνώθηκε και πέθανε. Αρκεί να μην μεταφερθεί στο Ρίο…

Μήνυση από μητέρα και χήρα, με μάρτυρα την αδελφή του, αστυνομικό υπάλληλο.

Διατάσσεται νεκροψία-νεκροτομή.

Η προϊσταμένη όμως της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών τσαλαπατά την επιστήμη της, ψεύδεται για το τι συστήνει ο Ε.Ο.Δ.Υ. για τις νεκροψίες (δήθεν να αποφεύγονται), και επιχειρεί να υποκαταστήσει την εισαγγελική αρχή αναφέροτας ότι δεν είναι αναγκαία η νεκροψία!

Εγώ εν τω μεταξύ βομβαρδίζω Εισαγγελίες και Ιατροδικαστικές Υπηρεσίες με συνεχείς αναρτήσεις στο fb. Ασκείται τεράστια πίεση. Καταθέτω μήνυση για ψευδή βεβαίωση κατά την Αγγελικής Τσιόλα, Προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών. Βεβαίωσε ψευδώς ότι ο Ε.Ο.Δ.Υ. συστήνει να αποφεύγονται οι νεκροψίες σε σορούς νοσηλευθέντων με Covid-19.

Ο χειριζόμενος την δικογραφία εισαγγελέας κ. Ευάγγελος Μιχαήλος, Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας, απορρίπτει το έγγραφο της κ. Τσιόλα και διατάσσει εκ νέου νεκροψία-νεκροτομή.

Το σύστημα πανικοβάλλεται.

Και αντιδρά.

Η κ. Σωτηρίου “αδειάζει” τον κ. Μιχαήλο και ανακαλεί την εντολή!!

Η οικογένεια αντιδρά και αυτή. Επιδίδεται εξώδικη καταγγελία στον κ. Πλιώτα, στην κ. Σωτηρίου και στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών, κ. Γεώργιο Σκλήρη.

 

Ευαγγελισμός


Αφήνουμε προς το παρόν και τον Πύργο.

Τρίτη μήνυση κατατέθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Καμινίων. Από την Ελένη Γεωργακοπούλου, μητέρα του Ιωάννη Γεωργακόπουλου, ο οποίος απεβίωσε στον Ευαγγελισμό σε ηλικία 36 ετών, μετά από νοσηλείες στη Νίκαια, στο Αττικόν και στον Ευαγγελισμό. Πάντα με Covid-19.

Συνδετικός κρίκος και στις τρεις υποθέσεις, εγώ…

Και ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης. Αστέρι ο Δημήτρης.

Εκεί είχαμε ένα μόνο επεισόδιο. Την Παρασκευή κατέβηκε και πάλι ο Δημήτρης στην Αθήνα. Η νεκροψία δεν έγινε. Η σορός ήταν …παγωμένη.

Ορίστηκε νέα μέρα η χθεσινή, 9 Απριλίου.

Και η νεκροψία πραγματοποιήθηκε! Τα μικρόβια είχαν οργιάσει. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Τοξικολογικές, ιατρικός φάκελος. Μοριακά τεστ. Και στο τέλος το πόρισμα.

Σημασία όμως έχει ότι η νεκροψία έγινε! Σε ίδια ποινική διαδικασία. Με την ίδια Εισαγγελία. Με άλλον όμως εισαγγελέα… Και άλλη υπηρεσία. Τη Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Οι οικογένειες Δημητρίου και Χειμαριού “επιτέθηκαν” ξανά. Νέα εξώδικη καταγγελία σήμερα στους ίδιους εισαγγελείς (Πλιώτα, Μωραϊτάκη, Παπαγεωργακοπούλου) με εκ νέου αίτημα για νεκροψίες-νεκροτομές. Πλέον, μετά την χθεσινή νεκροψία στη σορό του Γιάννη Γεωργακόπουλου, υπό τις ίδιες ακριβώς συνθήκες και προϋποθέσεις, κατέρρευσε η ούτως ή άλλως σαθρή νομική και επιστημονική “επιχειρηματολογία” για την ακύρωση της εκ των ουκ άνευ αναγκαίας και επιβεβλημένης ανακριτικής πράξης στο υπό διερεύνηση έγκλημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια. Κατ’ αρχήν από αμέλεια. Η παράνομη άρνηση των εισαγγελικών αρχών και των ιατροδικαστικών υπηρεσιών με κάνουν και αμφιβάλλω αν έχουμε μόνο αμέλεια.

 

Πύργος, ξανά

Την ίδια ώρα στον Πύργο έχουμε νεότερες εξελίξεις, στο αλαλούμ αυτό των αντιφατικών και αλλοπρόσαλλων συμπεριφορών του συστήματος, το οποίο μέσα στον αιφνιδιασμό και τον πανικό του από το τριπλό χτύπημα δεν είχε ούτε το χρόνο ούτε το μυαλό να προετοιμαστεί, να συντονιστούν μεταξύ τους διαφορετικοί εισαγγελείς και ιατροδικαστές και να εμφανίσουν ενιαία στάση.

Αυτό που πάντα δηλαδή επιδιώκω και πετυχαίνω.

Γιατί το τεράστιο πρόβλημά τους σε όλη αυτήν την ιστορία είναι ότι όταν απευθύνομαι σε γραμματείς και φαρισαίους για μία υπόθεση, αξιοποιώ τα στοιχεία αμέτρητων άλλων υποθέσεων και σφυροκοπάω το σύστημα.

Σήμερα λοιπόν, κατ’ αρχάς η οικογένεια του Νίκου Λυμπερόπουλου, του 41χρονου καπετάνιου, ενημερώνεται από την Ασφάλεια Πύργου ότι ο ιατρικός φάκελος που διαβιβάστηκε από το νοσοκομείο είναι ο …μισός. Απείθεια. Κατά το μέρος που δεν εκτέλεσαν την εισαγγελική εντολή.

Αλλά η σημαντική πληροφορία δεν ήταν αυτή. Αλλά ότι η κ. Σωτηρίου εισήγαγε την υπόθεση στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ηλείας! Στην ουσία το εξώδικο της οικογένειας Λυμπερόπουλου! Και ως νέος Πόντιος Πιλάτος έβαλε τους τρεις δικαστές του Συμβουλίου να αποφασίσουν αυτοί για την νεκροψία! Βάζοντας στο κάδρο πλέον και τους δικαστές μετά τους εισαγγελείς!

Και εγώ άρπαξα την ευκαιρία και τους έβαλα στο κεντρικότερο σημείο του κάδρου. Απευθυνόμενος άμεσα, δια εγγράφου υπομνήματος της χήρας Λυμπερόπουλου, στην κ. Σωτηρίου και τους τρεις δικαστές του Συμβουλίου. Προηγουμένως είχαμε ενηεμρωθεί ότι η κ. Σωτηρίου είχε υιοθετήσει το ψευδές και παραπλανητικό έγγραφο της κ. Τσιόλα. Αλλά η πίεση που είχαμε ασκήσει ήταν μεγάλη. Και πλέον οι δικαστές έχουν και ένα επιπλέον εμπόδιο. Το τετελεσμένο γεγονός της νεκροψίας στον Ευαγγελισμό. Σε παρόμοια υπόθεση. Πρέπει πια να εξηγήσουν τι είναι αυτό που διαφέρει στην υπόθεση Γεωργακόπουλου από αυτήν της υπόθεσης Λυμπερόπουλου.

Θα απαντήσω εγώ:

Τίποτα απολύτως.

Τα αυτά και οι δύο οικογένειες στην Αθήνα. Ταυτόχρονα.

Οι δικαστές απομένει να μάθουμε τι θα πουν.

Γιατίο αυτό που θα αποφασίσει ο Πύργος θα παρασύρει και την Αθήνα. Προφανές.

Ένα είναι σίγουρο. Ότι και οι ελάχιστοι που είχαν απομείνει να αμφιβάλλουν για την βασιμότητα όλων αυτών που επί μήνες, και με μεγάλη ένταση κυρίως τους τελευταίους δύο, καταγγέλλω, πάνε και αυτοί.

Γιατί είναι ξεκάθαρο ότι για να ευτελίζονται στον πρωτοφανή αυτό βαθμό Εισαγγελίες, Ιατροδικαστικές Υπηρεσίες και Πανεπιστήμια, μάλλον κάποιο δίκιο πρέπει να έχω τελικά σε όλα αυτά…

Εσείς τι λέτε…;

Αφήστε που ακόμα να με μαζέψει ο εισαγγελέας…


https://www.makeleio.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters